*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Σεπτεμβρίου

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. Μεγάλο «μπαμ» από Άρη Αβάτου για το Κύπελλο Ελλάδος, απέκλεισε στα πέναλτι τον Πλατανιά 5-4!(φώτο)

17 Σεπτεμβρίου



Με ακόμα μία έκπληξη ολοκληρώθηκε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο Κύπελλο με τον Άρη Αβάτου να αποκλείει στα πέναλτι τον Πλατανιά και να προκρίνεται στην φάση των ομίλων με 5-4, παρουσία πάνω απο 2.000 φιλάθλων που πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη. Το παράδειγμα παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη και συνεχάρη ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τον Πρόεδρο κ.Κοτόπουλο για την ιστορική πρόκρισκη.
ΜΕΤΑ ΤΙΣ 21.00 ΗΡΘΕ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
Συγκεκριμένα ο Άρη Αβάτου επικράτησε στη Ξάνθη του Πλατανιά με 5-4 στα πέναλτι (1-1 κανονικός αγώνας και παράταση) και πήρε την πρόκριση για του ομίλους του θεσμού, γεγονός που πανηγυρίστηκε έντονα από όλους τους φιλάθλους της Ξάνθης. Μια μεγάλη πρόκριση από την στιγμή που ο Πλατανιάς πέρσι αγωνιζόταν στην Super League που υπόψη, σημειώθηκε μετά τις 21.00 στα πέναλτι!!!
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19' με εκτέλεση πέναλτι του Δόντσου με τους Κρητικούς να απαντούν με τον Παπανικολάου με κεφαλιά στο 58'. Το 1-1 έμεινε ως το τέλος τόσο της κανονικής διάρκειας του αγώνα, όσο και σε αυτό της παράτασης. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι με τον Αμουτζάκης να αποκρούει το πέμπτο του Κόρτσμαν και τον Βαφειάδη να ευστοχεί δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ
Ώρα 21:03 Αποβάλλει τον Γιώργο Μαραντά ο ρέφερι του αγώνα.
Ώρα 21:04 Τέλος. Πάμε στα πέναλτι. Θερμό χειροκρότημα από τους περίπου 3000 φιλάθλους που βρίσκονται στο γήπεδο στους παίκτες του Άρη Αβάτου.
Ώρα 21:10 Ξεκινά η διαδικασία με τον Μποκέτι να εκτελεί το πρώτο πέναλτι. 0-1
Σειρά του Σιχλοιμίρη.1-1 για το Άβατο, ενώ στην συνέχεια ο Ποζατζίδης κάνει το 1-2 για τον Πλατανιά.
Ο Σαρηγιαννίδης αστόχησε, όμως στην συνέχεια ο Τσαμούρης δεν κατάφερε να νικήσει τον Αμουτζάκη που απόκρουσε. Σειρά του Λαζαρίδη για το τρίτο πέναλτι του Αβάτου.
Εύστοχος ο Λαζαρίδης που ισοφαρίζει και πάλι.
Ο Κωστίκος κάνει το 2-3. Ο Κουτσούμπας έχει σειρά για τους γηπεδούχους.
Εύστοχος και αυτός για το 3-3.
Ο Μπιανκόνι ευστοχεί και κάνει το 3-4, ενώ στην επόμενη εκτέλεση ο Δόντσος ισοφάρισε σε 4-4.
Ο Κορστμαν αστοχεί στο έκτο πέναλτι του Πλατανιά και ο Άρης Αβάτου έχει μια ιστορική ευκαιρία. Ο Βαφειάδης είναι αυτός που θα στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα και κάνει το ιστορικό 5-4 που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Αβάτου.
Μπράβο στον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μαραντά και όλους τους ποδοσφαιριστές του και φυσικά και στην διοίκηση της ομάδα με πρώτο τον Πρόεδρο κ.Κοτόπουλο.
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Μίλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρρηγιαννίδης, Δόντσος (64’ Ψεμματάς), Κοτόπουλος (102’ Βαφειάδης), Γκέκας (75’ Σιχλοιμίρης), Μελισσόπουλος Μ.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Πάουλο Κάμπος): Γκοτ, Κόρτσμαν, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Μποσκέτι, Τσαμούρης, Ποζατζίδης Χ. (46’ Ποζατζίδης Στ.), Μπιανκόνι, Ουές (46’ Παπουτσογιαννόπουλος), Νίλι (118’ Σμυρλάκης), Παπανικολάου
H ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. ΞΑΝΘΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ Δ’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Η  Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη Αβάτου, για την πρόκριση της στην Δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση της ομάδας για την επιτυχία τους.








Share this

Related Posts

Previous
Next Post »