*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Αυγούστου

Εγκαίνια του Tower Restaurant, ο νέος «θεός» του Ελληνικού τραγουδιού Γιώργος Καρυπίδης «ξενύχτησε» την κ. πλατεία της Ξάνθης (φώτο)

11 Αυγούστου


Ο νέος "Θεός" του ελληνικού τραγουδιού Γιώργος Καρυπίδης με τους φοβερούς Φώτη Ζανελάρη στο βιολί και τον Γιάννη Κουλαουζίδη στα πλήκτρα. Τραγούδησε τον έρωτα...
 

 
Πάνω κάτω γεμάτο....αλλά και γύρω απο το μαγαζί στα παγκάκια...ο κόσμος άκουγε τους φοβερούς καλλιτέχνες στο ρεσιτάλ που έδωσαν με τραγούδια του Βέρτη, του Γιάννη Πάριου, του Μαζωνάκη, του Βαρδή, του Κραουνάκη αλλά και του ίδιου του Γ. Καρυπίδη...

 Η Διεύθυντρια της Αδέσμευτης Σοφία Γκούρτσα με την φίλη της Νεριμάν....
 Η μητέρα του Γ. Καρυπίδη, Νούλα Ταρπίδου με την παρέα της απολαμβάνει τον γιο της
Αναμφισβήτητα ο νέος "Θεός" του ελληνικού τραγουδιού είναι ο 23χρονος Γιώργος Καρυπίδης απο την Ξάνθη. Ο νεαρός τραγουδιστής επί δυόμιση ώρες όχι μόνο μάγεψε τον κόσμο που παραβρέθηε στα επίσημα εγκαίνια του Tower restaurant στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, κάτω απο το ρολόγι στο χώρο που παλιά λειτουργούσε η ιστορική Κληματαριά, αλλά κυριολεκτικά...ξενύχτησε όλη την κεντρική πλατεία της Ξάνθης που τον άκουγε καθηλωμένη είτε στα παγκάκια, είτε στα γύρω καφέ, είτε όρθιοι με μια μπύρα στο χέρι...! Τραγούδησε για τον έρωτα, τα νέα έρωτα...το μυστήριο...τα ταξίδια...έτσι απλά! Επιτυχίες του Γιάννη Πάριου, του Βέρτη, του Βαρδή, του Ρέμου, του Μαζωνάκη, αλλά και δικές του....με τον δικό του όμως μοναδικό και εκφραστικό τρόπο. Όσοι ήταν στα εγκαίνια αλλά κι όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία με φόντο τα άστρα....και την λάμψη των εγκαινίων του Tower restauran, σίγουρα μαγεύτηκαν απο τον νεαρό τραγουδιστή αλλά και τους δυο τρομερούς μουσικούς που τον πλαισίωναν.  Τον απίθανο και εκφραστικό Φώτη Ζανελάρη στο βιολί και τον Γιάννη Πουλαουζίδη στα πλήκτρα.
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΟΥΚΡΗ ΜΟΥΜΙΝ ΣΤΟ XANTHI CHANNEL 
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο επιχειρηματίας του μαγαζιού κ.Σουκρή Μουμίν με τον γαμπρό του, τις κόρες και τα εγγόνια του ενώ ο ίδιος μιλώντας στο Xanthi channel δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι "από μικρός πήγαινε και έτρωγε στην «Κληματαριά» κι ήταν το όνειρό του κάποτε να γίνει ο επιχειρηματίας της. Όπως αποκάλυψε μάιστα επί 30 χρόνια και πλέον, είχε εστιατόρια στην Αγγλία όπου σπούδασαν και σπουδάζει τώρα η μικρή του κόρη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που τους τίμησε, λέγοντάς τους οτι "τους αισθάνεται όλους απο τώρα φίλους του...και θέλει κι αυτοί να αισθάνονται έτσι το Tower restauran. 
H κουζίνα του μαγαζιού έχει σεφ απο την Κωνσταντινούπολη, ειδικό φούρνο για τα σπεσιαλιτέ του μαγαζιού και την πολίτικη κουζίνα με ειδικές συνταγές για τα κεμπάμπια, τον γύρο (απο μοσχάρι) και τα τα γλυκά. Το τηλέφωνο του μαγαζιού για τυχών παραγγελίες ή τραπέζι είναι το 2541306830, ενώ το προσωπικό είναι ιδιαίτερα νεανικό και φιλικό με το κόσμο. 
Οι άνθρωποι του Tower resaurant σερβίρουν εκτός απο τα εκπληκτικά εδέσματα, φανταστικό τσάι όλες τις ώρες, ενώ τα κρασιά τους στηρίζουν παραδοσιακά κρασιά των Αβδήρων και της Ξάνθης.  
Μεταξύ αυτών που τίμησαν τα εγκαίνια είδα την διευθύντρια της "Αδέσμευτης" Σοφία Γκούρτσα με την φίλη της Νερινάν, τον Πρόεδρο της ΣΕΚΕ και πρώην αντιδήμαρχο Παναγιώτη Ταρενίδη, την Νούλα Ταρπίδου με μεγάλη παρέα, τον Χρήστο Ζάρρα και πολύ νέο κόσμο
Ήταν πράγματι σε μια εξαιρετική πράγματι βραδιά, όλοι έγιναν φίλοι του Tower restairamt απολαμβάνοντας την υπέροχη κουζίνα του, τα διαφορετικά εδέσματα και γλυκά αλλά και την εξαιρετική μουσική συναυλία του δημοφιλή τραγουδιστή Γιώργου Καρυπίδη με τους εξαιρετικούς μουσικούς Φώτη Ζανελάρη στο βιολί και Γιάννη Κουλαουζίδη στα πλήκτρα.  
Φ. Βασ. 









Share this

Related Posts

Previous
Next Post »