*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Αυγούστου

ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ FB ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ του Κώστα Κουρτίδη στο ΔΠΘ για τις…ψησταριές!

07 Αυγούστου
Ο καθηγητής του ΔΠΘ και Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Π. Πόλης κατόρθωσε να τις προτάσεις του, όχι μόνο να ξεσηκώσει την κατακραυγή των συλλόγων και των πολιτών….αλλά και τα…ανέκδοτα!



Πάρτι έκαναν οι αναγνώστες του «Μ» στο fb με το πρωτοσέλιδο του Σαββάτου στο οποίο αποκαλύπταμε ότι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων προστασίας Π. Πόλης και καθηγητής του ΔΠΘ Κώστας Κουρτίδης, ανέθεσε μελέτη σε Τμήμα της Πολυτεχνικής Σχολής, προκειμένου να κάνει μετρήσεις στην ατμόσφαιρα για τους κινδύνους που συνεπάγεται για την ατμόσφαιρα και την υγεία των κατοίκων, οι καπνοί από τις ψησταριές των συλλόγων που ψήνουν σουβλάκια στα διάφορα στέκια!!!
Αναλυτικότερα το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Μ» του Σαββάτου αποκάλυψε τα παρακάτω:
Οι κάτοικοι Π. Πόλης Ξάνθης: ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΠΘ για τους καπνούς των…ψησταριών των συλλόγων!
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Με κυρίαρχο στόχο να ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ τις γιορτές, οι κάτοικοι της Π. Πόλης ανοιχτά πλέον, δημοσιοποιούν τις πραγματικές τους προθέσεις, κάτι που φάνηκε άλλωστε και στην τελευταία σύσκεψη που είχαν με τους φορείς, όταν σημειώθηκε και η αντιπαράθεση του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζη με τον κάτοικο της Π. Πόλης και Πρόεδρο του ΠΑΚΕΘΡΑ κ.Αϊβαλιώτη.
ΗΔΗ όπως έχει ήδη γνωστοποιήσει ο σύλλογος στη συνάντηση στο καφέ μπαρ ΜΠΛΕ  έγινε: «Ενημέρωση: Συνάντηση με Κοσμήτορα Πολυτεχνικής Σχολής. Ανεύρεση μόνιμης στέγης για το Σύλλογο. Μετρήσεις ήχου και αέριας ρύπανσης από τις ψησταριές από το Εργαστήριο Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης του Τμ. Μηχ. Περιβάλλοντος στις ερχόμενες γιορτές παλιάς πόλης»!!!
Δηλαδή ζητάνε από  το Πανεπιστήμιο μετρήσεις για τους καπνούς από τις…ψησταριές, προκειμένου να καταργήσουν τα…σουβλάκια!
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ
 
Ιδού και μερικά σχόλια πολιτών για το πώς είδαν τις «μετρήσεις» που ζήτησε ο Σύλλογος Κατοίκων Π. Πόλης.
Parasxos Efstratioy Υποθέτω ότι και μετρήσεις αέριας ρύπανσης από τις καπνοδόχους των σπιτιών στην Π. Πόλη θα ζητηθεί από το Εργαστήριο Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης του Τμ. Μηχ. Περιβάλλοντος τον χειμώνα που μας έρχετε από τον Σύλλογο για την Προστασία και Αναβίωση της Παλιάς Ξάνθης.
Ioannis Alexiadis Της sunlight δλδ ήταν ..... Με φίλτρο ...
Ioannis Alexiadis Υπόψιν να ετοιμάζονται για απολύσεις .... για το ατύχημα αυτο .... you know εξυγίανση.!!?...
Giannis Jp Giannis Jp KAI ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΛΛΕΤ ΠΟΥ ΕΧΟΘΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΞΑΝΘΗ .
ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ?????? ΟΕΟΟΟΟ
Panos Pentz Την  Παλια Πολη θα πρέπει να την προστατεύουν απο πολλα. Ειναι το ιστορικό στολιδι και κέντρο της Ξανθης. Αυτο δεν σημαινει οτι ο καθενας πρέπει να δοκιμαζει τις κουλτουριαρικες αποψεις του. Ας λυθούν τα σοβαρα, οπως ασφάλεια και διατηρηση πολιτισμου και μετα ας φτάσουμε και στα φουγαρα των Γιορτων Παλιας Πολης. Πιο επικινδυνοι ειναι παντως οι πολιτικοι ρυποι, παρα οι καπνοι απο ψησταριες!
-Κι έπεται προφανώς και…συνέχεια, γιατί ακόμη οι Σύλλογοι δεν τους «πήρανε» χαμπάρι, καθότι οι περισσότεροι εκπρόσωποί τους βρίσκονται σε διακοπές…
Με την επιστροφή τους (σ.σ. Δηλαδή μετά τις 20 Αυγούστου θ’ αρχίσει το πανηγύρι…Τα καλύτερα δηλαδή έπονται)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »