*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Αυγούστου

ΒΟΛΙΔΕΣ Γελάει και το "παρδαλό" κατσίκι με συμπολίτευση-αντιπολίτευση στο Δήμο...

09 Αυγούστου
ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ, ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΤΟΥΣ…ΧΩΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ;
Απορώ γιατί ξαφνιάστηκαν ορισμένοι με την αποκάλυψη του «Μαχητή», επειδή ο Δήμαρχος Μπάμπης πήρε τον αντιδήμαρχό του Κυριάκο Παπαδόπουλο μαζί με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο μετά την αναβληθείσαι Οικονομική Επιτροπή το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας και πήγαν όλοι μαζί για…τσίπουρο και ρετσίνα στην ταβέρνα του Τσιακίρογλου!!!
-Μα γιατί να μην…πάνε; Και ποιος είπε ότι τους…χωρίζει τίποτα; Άλλωστε κοινό μυστικό είναι και το έχω ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ εδώ και 1-2 μήνες τουλάχιστον, πως οι πιο συχνοί «επισκέπτες» του γραφείου του Δημάρχου Ξάνθης είναι αυτοί που τον…καθυβρίζουν από την αντιπολίτευση!
-Και του «δείχνουν» το…δάχτυλο από τη μια, ενώ από πίσω….ο Δήμαρχος είναι αυτός που τους δίνει και …«αναθέσεις» αλλά και τους «λύνει» τα επαγγελματικά τους προβλήματα…!
Αυτά που του «κληρονόμησαν»…Τσέπελης, Λάκης Στυλιανίδης, Μπένης και λοιποί! Κι ο νοών νοείτω…! Ειδικά αν…ΔΕΝ είσαι….Gademis σίγουρα θα τα…θυμηθείς!
ΚΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΤΑΣΟ ΤΕΦΡΩΝΙΔΗ!
Καλοπροαίρετα και μεταφέροντας συγκεκριμένες καταγγελίες (και απορίες…) αναγνωστών μου που παρακολουθούν τα «Στραβά κι Ανάποδα», όχι βέβαια για τις αναρτήσεις του Παπαχρόνη, αλλά γιατί θα βρουν εκεί και πολίτες που τολμούν και γράφουν αυτά που πολλές φορές τα Μέσα και οι δημοσιογράφοι «λογοκρίνουν» και «φιμώνουν», τον προβληματισμό τους γιατί  τον τελευταίο καιρό και ειδικά από τότε που ο κύριος Τάσος Τεφρωνίδης ανακοίνωσε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του 2019, περιέργως «εξαφανίζονται» κάποια αρνητικά και σχόλια που αφορούν πολιτικούς του τόπου…ενδεχομένως συμπαθείς σε κάποιους.
-Τι πιο απλό, αξιοπρεπές και δημοκρατικό να ρωτήσουμε λοιπόν σαν «Μ» αν συμβαίνει κάτι, τον διαχειριστή της στήλης και υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Τεφρωνίδη αν συμβαίνει ή άλλαξε κάτι…
-Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω στη συγκεκριμένη περίπτωση τι χρειάζονταν η παρέμβαση κάποιου κύριου ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΑΡΓΕΛΗ που συχνά πυκνά όπως μαθαίνω βρίσκει βήμα στη συγκεκριμένη στήλη και κάποτε αδίκησε κατάφωρα τον δημοφιλή νεαρό καλλιτέχνη που ακούει στο όνομα Νίκος Στογιαννίδης και την επιτυχία του «ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ»…γιατί προφανώς θα συνταίριαζαν στην δική του ξεχωριστή παιδεία και κουλτούρα…
-Βγήκε λοιπόν ο συγκεκριμένος κύριος να …«θολώσει» τα νερά και να υποβαθμίσει το σχόλιό μου…όταν θα μπορούσε να με ρωτήσει έτσι απλά ο Τάσος Τεφρωνίδης σε ποιες και τι είδους αναρτήσεις αναφέρομαι…! Θα ήταν τόσο απλό…
-Κι όσο για τους κριτές των τύπων τύπου Καναργέλη, θα ήταν πιο χρήσιμο και για τον ίδιο τον Τάσο να  ενισχύσουν το ψηφοδέλτιό του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, από το να «κραυγάζουν» και να «εμφανίζονται» αυτόκλητοι συνήγοροί του …Από τώρα μάλιστα…πριν ακόμη ξεκινήσει μάλιστα η προεκλογική περίοδος…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »