*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Αυγούστου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Θα θυμούνται για πολλά χρόνια την Γιορτή της Σαρδέλας Σπύρος Γαλανόπουλος και Γ. Τσιτιρίδης...

18 Αυγούστου
*Ακόμη ψάχνουν ο Γιώργος Τσιτιρίδης (Δήμαρχος Αβδήρων) και ο Σάκης Κριτσίνης να μάθουν ποιοι ήταν στο τραπέζι του Αλέκου Κοντού προσφάτως στη Διομήδεια…! Κι έχουν φυσικά το δίκιο τους…
……
*Συμπέρασμα από το τραπέζι…Αφού ο Σάκης έχασε και τον… Ρεντζέπ, τι να του πω…;! Ηθελές τα και παθές τα….Σε μια κουταλιά νερό… πνίγηκε πάλι! Και στο τέλος θυμηθείτε με… ούτε την Αποθήκη της ΕΑΣ Ξάνθης θα αγοράσει τελικά!
-Την οποία υποτίθεται όχι μόνο είχε αγοράσει, αλλά προχωρούσε και στην… οικοδομική άδεια για να ανακαινίσει σε ξενώνα!;
……
*Αποκλειστικό. Για να είμαι πάντως ειλικρινής, αυτός που δεν μπορεί μέχρι στιγμής να «χωνέψει» την… «γιούχα στο Γιορτή της Σαρδέλας στο Πόρτο Λάγος από τον δημοφιλή Πηγαδιώτη επιχειρηματία επίπλων, είναι ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, άσχετα αν του ζήτησε… συγνώμη την επόμενη μέρα...!
……
*Ενώ αυτός που έπαθε την μεγαλύτερη πλάκα της ζωής του, είναι φυσικά ο Σπύρος Γαλανόπουλος που κάθονταν σε άλλο τραπέζι, μετά την επίθεση που δέχτηκε από το ίδιο πρόσωπο, για ένα γεγονός που συνέβη (αν συνέβη…), 30 χρόνια πριν!
-Θ’ ακούει από δω και πέρα Πόρτο Λάγος ο Σπύρος και θα… εξαφανίζεται!
(σ.σ. Τι μπλέκεις βρε συ ο Σαρακατσάνος και βουνίσιος με τις θάλασσες και τις σαρδέλες; «Φουρτούνες»… χωρίς λόγο;)
……
*Για να είμαι πάντως ειλικρινή, όλα τα περίμενα από τον πρώην «μάγο» της Λευκόπετρας, εκτός του να του επιτεθεί κάποιος για…προπολεμικά γκομενιλίκια! --   -Πόσο άβυσσος τελικά είναι η ψυχή του ανθρώπου..!
……
*Αλλάζω θέμα. Καλή η προπαγάνδα αλλά να βγαίνει κάθε τόσο η Μαρία Κώστογλου του Κανάλι 6 και να τα βλέπει όλα καλά και ρόδινα στην Ελληνική κοινωνία και ιδίως στο… Νοσοκομείο Ξάνθης όπου ειδικά στα επείγοντα και στα εξωτερικά ιατρεία η ταλαιπωρία δεν περιγράφεται;
……
*Με αφορμή λοιπόν τα καθημερινά αρνητικά σχόλια δεκάδων πολιτών στη στήλη «Στραβά κι Ανάποδα» για το Νοσοκομείο Ξάνθης, η συγκεκριμένη δημοσιογράφος και «βολεμένη» επί ΠΑΣΟΚ και Στολίδη στο ΙΝ.Ε. για μια ακόμη φορά προσπάθησε να…ωραιοποιήσει την κατάσταση προκαλώντας δυστυχώς την νοημοσύνη μας! Απολαύστε το σχόλιό της που απαντάει για την… κλινική ΩΡΛ του Νοσοκομείου, σε καταγγελία (Ν. Προφέτης) για τα… επείγοντα:
«Μαρια Κωστογλου Εγώ πάντως όταν επισκέφθηκα το ΩΡΛ συνάντησα μόνο ευγένεια και ανθρωπια. Το ίδιο συνέβη με την ορθοπαιδικη και χειρουργική κλινική που νοσηλεύτηκε δικό μου άτομο»!
-Σύντροφε George, δεν εισηγείσαι η συγκεκριμένη κυρία και πρώην υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δ. Μπένη, να μπει και στο… Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ξάνθης;!
……
*Και στο δια ταύτα: Εσύ κυρία Κώστογλου, εκτός από τηλεπαρουσιάστρια του Κανάλι 6, δημοσιογράφος, προϊσταμένη στο ΙΝΕ  και επί χρόνια στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης «κολλητή» του Στολίδη, του Ανέστη Καλλιγά και του Άγγελου Μπεμπεκίδη…
-Νομίζεις ότι εκτός από σένα, ξεχνάει και ο λαουτζίκος ότι όταν έγινε Κυβέρνηση,  εν μια νυκτί από ΠΑΣΟΚ έγινες… ΣΥΡΙΖΑ!
……
*Λογικό λοιπόν είναι συντρόφισσα Μαρία Κώστογλου…»χαλί» να γίνονται οι σύντροφοι σου στο Νοσοκομείο Ξάνθης κάθε φορά που το επισκέπτεσαι…!
–Τον απλό και φτωχό τον λαουτζίκο όπως τον «σκέφτηκες» ποτέ;
……
*Και στο φινάλε, μην γίνεσαι και ΣΥΡΙΖΙκότερη του… ΣΥΡΙΖΑ, διότι εσύ εκτίθεσαι πάλι καθότι κανείς δεν μπορεί να ξεχάσεις τους επί χρόνια ύμνους σου για τον Στολίδη, τον ΓΑΠ, τον Γιαννακίδη, τον Καραλίδη, τον Πούλιο και τους υπόλοιπους…

Αλήθεια συντρόφισσα Μαρία, αυτό που λέει ο λαός,  η σιωπή είναι χρυσός! Σου λέει τίποτα;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »