*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Φανουράκης=Σταυρακάρας "δίδυμο" στο ίδιο ψηφοδέλτιο, τα τελευταία παραπολιτικά είναι εδώ...

09 Αυγούστου
Η απάντησή Τσιτιρίδη στον Σάκη Κριτσίνη;
Μα ο…Κώστας Αντωνιάδης της Δημοκρίτειας Κίνησης!


Αυθεντικό 1

Επιστολή έστειλε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ,  σε εμάς όχι, μας κάνει εμπάργκο ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης (όποτε το θυμόμαστε γελάμε 2,5 φορές ΧΑ ΧΑ ΧΙ) και αναρωτιόμαστε, ποιος τον παίρνει σοβαρά;
Χωρίς να την έχουμε διαβάσει, είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για τον Μητσοτάκη, την Μαρέβα, τον Σαμαρά και άλλες μελό αρλούμπες βγαλμένες από τον εμετικό “παρα…συριζα”  περιτυλιγμένες σε χαρτί επιστολής
 (Ο Πέτρος Ούτσης στο Xanthi Press)
-Να αλλά Πέτρο μου πάνω από μια 3ετία και ειδικά όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε Κυβέρνηση, τον…λιβανίζατε από το Μέσον σου μαζί με τον συνέταιρό σου τον Γ. Σιδηρόπουλο

Αυθεντικό 2

Διάβασα το χωρίς έκπληξη σχόλιο – επιστολή του Αμετ-ανόητου Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Χατζηθεοδώρου! Προσεκτικά. Λέξη προς λέξη. Φράση προς φράση.
Πόση έπαρση αλήθεια…
Αλλά και πόσος καημός τώρα που η εξουσία πάει περίπατο, όπως με περίπατο ήρθε…Κοίτα ποιος μιλάει!
(Ο Παναγιώτης Β. Πεντζουρίδης στην απάντησή του στην ανοιχτή επιστολή του Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου)
-Κοίτα ποιος μιλάει αλλά και…κοίτα ποιος απαντάει!
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ποιο σχήμα θα μπορούσε να διοικήσει πιο άνετα τον Δήμο Ξάνθης μετά τις εκλογές τον Μάιο του 2019…
Μα αυτό του πρώτου (που λογικά θα είναι η σημερινή παράταξη Δημαρχόπουλου με Δήμαρχο τον ίδιο) και του δεύτερου (που λογικά θα είναι η παράταξη Φανουράκη-Σάββα Μελισσόπουλου)…
-Όλοι οι υπόλοιποι δεν χρειάζονται…καν! Αθροίστε λιγάκι θα καταλάβετε και τι εννοώ…
…..
*Έτσι λοιπόν η πιο πιθανή μετεκλογική συνεργασία θα ήταν μετά τις εκλογές του Μαϊου 2019, αυτή της παράταξης του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και αυτή της Κοινωνίας Δημοτών (ή όπως θα μετονομαστεί) με τον  Σάββα Μελισσόπουλο εκτός παιχνιδιού και ανήμπορο να παίξει κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και τον Φανουράκη να μπορεί να συνεργαστεί ευκολότερα με τον Δημαρχόπουλο παρά με τον…ΣΥΡΙΖΑ ή τον Δημήτρη Μπένη εφόσον κατέβει τελικά υποψήφιος δήμαρχος ο πρώην αντιδήμαρχος, αφού Τσέπελης και Ι. Καμαρίδης στη περίπτωση αυτή ακόμη κι αν κατέβαζαν έναν ενιαίο συνδυασμό έχουν περιορισμένες δυνατότητες….
….
*Υπό αυτές λοιπόν τις συνθήκες (στη παρούσα βέβαια φάση…γιατί υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που έχουν ήδη «ενοχληθεί» από τις πρωτοβουλίες του Δημαρχόπουλου και δεν το κρύβουν), το ότι  ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης έχοντας εκ δεξιών των Κυριάκο Παπαδόπουλο και εξ’ αριστερών τον Τσιακίρογλου, τσούγκριζε τα ποτήρια του μες την καλή χάρα με τον Φανουράκη κι έλεγαν, «μην μας πάρει χαμπάρι μόνο ο…Παπαδόπουλος», δεν αποτέλεσε έκπληξη στους γνωρίζοντες…!
-Ο «Μαχητής» άλλωστε ήδη ένα μήνα πριν  αποκάλυπτε ότι οι δυο…»μισητοί» αντίπαλοι, ήδη βρίσκονταν πιο κοντά από κάθε άλλη φορά, ο ένας στον άλλον!

Τι Φανουράκης, τι…Σταυρακάρας!
«Δίδυμο»στις επόμενες δημοτικές εκλογές!
«Δίδυμο» με το ίδιο ψηφοδέλτιο (σ.σ. Αυτό του Σάββα Μελισσόπουλου), θα κατέβουν για πρώτη φορά υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ξάνθης οι Μανώλης Φανουράκης και Παναγιώτης Σταυρακάρας. Ήδη έχει «κλείσει» η συμφωνία αφού η διπλοσταυρία των «δυο» τους κάνει και φαβορί με το ψηφοδέλτιο που θα κατέβουν…
Στόχος τους να παίξουν «ρόλο» στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο με προοπτική τις…μεθεπόμενες δημοτικές εκλογές του 2023.
Άλλωστε μόνο τυχαία δεν τα έλεγαν οι δυο τους μέχρι αργά τα μεσάνυχτα της  Τρίτης (γύρω στις 01.30) πίσω από το διοικητήριο…!

ΛΑΕ: Eκθετος ο Κάμμενος -Να παραιτηθεί αμέσως!

«Οι τοποθετήσεις του Πάνου Κάμμενου στον Real FM για προσχεδιασμένη, με εντολή Ερντογάν, αρπαγή και κράτηση των δύο στρατιωτικών μας στις φυλακές της Αδριανούπολης, προκαλούν πελώρια και ποικίλα ερωτηματικά, ενώ χρεώνουν τον ίδιο με βαρύτατες ευθύνες και εκθέτουν συνολικά την κυβέρνηση» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ.
«Ο Πάνος Καμμένος οφείλει να καταλάβει πως είναι Υπ. Άμυνας της χώρας και όχι σχολιαστής που περιγράφει απλώς καταστάσεις και παραθέτει συμπεράσματα. Μετά και απ’ αυτές τις δηλώσεις, είναι βαρύτατα εκτεθειμένος και πρέπει να παραιτηθεί αμέσως».

Ο Ξυνίδης άφησε τους…καφενέδες κι έπιασε
τις…βαρκάδες στα…Γαιδουρονίσια!
Από τους…καφενέδες της απολογίας του, στις…βαρκάδες ο Θανάσης Ξυνίδης! Ο πρώην αρχηγός της Κοινωνίας Δημοτών αφού έριξε σε όλους μας μια υπέροχη…μούντζα, διότι δεν εκτιμήσαμε την…θυσία του και οικογενειακή του ηρεμία και τον αναγκάσαμε επί 24 ολόκληρα χρόνια να συνεχίζει δημοτικός σύμβουλος μας ενημέρωσε χθες μέσα από το προσφιλές του fb ότι πήγε…βαρκάδα στα νησάκια Δρένια! Ιδού τι ανέφερε στο σχόλιό του.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ: Μια υπέροχη μέρα, στα νησάκια Δρένια, πολλά ευχαριστώ στον κυβερνήτη ψαρά Κώστα, στις σεφ Κατερίνα και Μήτσι, στον τελετάρχη Πέτρο και βέβαια στο «δήμαρχο» του νησιού Κώστα.
-Αφελές ερώτημα…
-Εκεί στα νησάκια Δρένια, χρειάζονται νέο Νομικό η ειδικό σύμβουλο;
(σ.σ. Νησάκια Δρένια ή…Γαϊδουρονήσια. Tα νησιά Δρένια αποτελούν ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών που βρίσκονται δέκα λεπτά μακριά από την Ουρανούπολη…»Γάιδαρε» και ζηλιάρη Παπαδόπουλε πάλι την πέταξες την μπηχτή σου…)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »