*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Αυγούστου

Αποκλειστικό. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ! Στην ΑΕΚ μετά από δυο χρόνια ο διεθνής αμυντικός της Ξάνθης Στράτος Σβάρνας

12 Αυγούστου
 Τηv φανέλα της ΑΕΚ θα ξαναφορέσει μετά από δυο χρόνια στην Ξάνθη ο διεθνής αμυντικός Στράτος Σβάρνας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αθλητικογράφου μας Γιάννη Τσιλιγγιρίδη.
Ο 20χρονος Σβάρνας που την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο είχε 18 συμμετοχές και ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του, αν και ξεκινώντας πρόπερσι στο Καραισκάκη ντεμπούτο με αυτογκολ, σύμφωνα με τον Γιάννη Τσιλιγγιρίδη θα πουληθεί στην ΑΕΚ ομάδα που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 αγωνιζόμενος συνολικά 3 φορές με την φανέλα της, δύο στο πρωτάθλημα της Football League και στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό, ενώ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Τοροσίδη στο φιλικό με την Ρόμα στο ΟΑΚΑ και είχε....αποδεσμευτεί γιατί...δεν έκανε!
Ο νεαρός διεθνής με τις μικρές Εθνικές Ομάδες Αθηναίος αμυντικός, αποκτήθηκε απο την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 απο την Τριγλία Ραφήνας, με την οποία ήταν αντίπαλος της ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική, με τους «κιτρινόμαυρους» να ξεχωρίζουν το ταλέντο του 16χρονου τότε Σβαρνά και να τον κάνουν δικό τους, όπως και τώρα που επιστρεφει στους πρωταθλητές μετά απο προσωπική επιθυμία του Οουζουνίδη.
Η φυγή του Σβάρνα που επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από την Ξάνθη μιλώντας το πρωϊ της Κυριακής στον αθλητικογράφο Παναγιώτη Χατζημίσιο και την επιστροφή του στην ΑΕΚ δημιουργεί ωστόσο τεράστιο κενό στο κέντρο και στο άκρο της άμυνας και έτσι η ομάδα θα πρέπει να αναπληρώσει το κενό του οπωσδήποτε και πολύ γρήγορα μάλιστα.
ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ
*Και μια άλλη αποκλειστική πληροφορία. Σε ομάδα της Μυτιλήνης που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να ανέβει στη Γ' Εθνική αναλαμβάνει προπονητής για την νέα σαιζόν ο πρώην άσσος της Ξάνθης  Σάββας Καρυπίδης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »