*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ...ο Bampino, o Fanoyrinio και οι καταγγελίες του Αλέκον για τον πλαστογράφο...

11 Αυγούστου
Εδώ σε θέλω καρδιά μου….Πάολα
(Αφιερωμένο στον Bambino και στον...Fanoyrinio..)


Αυθεντικό 1
Όχι μόνο κλείνουν λες κι είναι... "εδώδιμα-αποικιακά", αδιαφορώντας για το "λειτούργημα", τις "επάλξεις" και τα άλλα στομφώδη, αλλά μερικοί ούτε καν το αναγγέλλουν!
(Ο Θόδωρος Μπακάλης στο IndeXanthi για τις θερινές διακοπές των τοπικών εφημερίδων…)
-Φεύγω για διακοπές...τον 15αυγουστο...
Αυθεντικό 2
Οι ρυθμίσεις της Κυβέρνησης αποκλείουν την εκλογή των Μουφτήδων και ενισχύουν τις νόμιμες Μουφτείες. Δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία ζωής για το θεσμό του Μουφτή και της Μουφτείας. Και το κυριότερο, χάρη σε αυτές τις ρυθμίσεις η Ελληνική Πολιτεία κερδίζει τη δυνατότητα να καθορίσει τις εξελίξεις έγκαιρα και σχεδιασμένα
(Το μέλος του Συντονιστικού οργάνου των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση σε βαρυσήμαντο άρθρο της για τις αλλαγές στις Μουφτείες Ξάνθης και Ροδόπης)
-Ψευτομουφτή κ.Μετέ, βουλευτή Χουσεΐν Ζειϊμπέκ, ιμάμη Ερκάν Αζίζογλου
…το λάβατε το μήνυμα της Χρύσας;
         ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Βρήκαν το «μπελά» τους τελικά Δημαρχόπουλος και Φανουράκης! Ένα…τσιπουράκι είπαν να πιούνε οι άνθρωποι μαζί και τους…χαλάσαμε τελικά τον… «αρραβώνα»!
….
*Κι άντε ο Φανουράκης τουλάχιστον είναι αυτός που…Μιζαδόρο και …Bambino τον ανέβαζε τον Δήμαρχο Μπάμπη, πλαστογράφο, αποτυχημένο και… κόμικς τον κατέβαζε!
-Χώρια τα υπόλοιπα με το…ύψος του και το περιοδικό που «εξέδωσε» προκειμένου να τον γελοιοποιήσει ακόμη περισσότερο!
….
*Ο σοβαρός και…έντιμος κύριος Μπάμπης Δημαρχόπουλος που πουλάει υψηλού επιπέδου πολιτική στα μπαράκια του…Κολωνακίου εσχάτως…;
-Πόσο άφιλος θα πρέπει να είναι ώστε μετά τα γεγονότα του Φανουράκη με τον Αντιδήμαρχο Θωμά Ηλιάδη μες την καλή χαρά…να τσουγκρίζει το ποτήρι του μαζί του και να του υπόσχεται…θέσεις και αξιώματα σε μια μελλοντική συνεργασία;
-Ειλικρινά απορώ πως  τολμάει και κοιτάζει ακόμη τους δημοτικούς του συμβούλους στα μάτια!
….
*Τελικά αν θέλει να βρει κανείς το δίκαιό του από τον σημερινό Δήμαρχο θα πρέπει να τον…βρίζει πατόκορφα! Αυτό θα κάνουμε κι εμείς, μπας και μας… «χαρίσει» τα…ενοίκια!!! Λέμε….Ένας, αξεπέραστος και μοναδικός Μπάμπης…!

Ο Bampino, ο Fanoyrinio, ο Δήμαρχος, η ρετσίνα, τα κεφτεδάκια του Τσιακίρογλου και ο…ναυαγοσώστης!

Τον χαρακτήρισε: Απολαυστικό ανάγνωσμα θερινής νυκτός  που κυκλοφορεί στο περίπτερο της δημοτικής αρχής με εξώφυλλο….Bambino: ”Το Σκορποχώρι”. Ο τίτλος…
Σχολίασε στη συνέχεια με νόημα: «Μια παροιμία λέει ο χειμώνας είναι νοικοκύρης το καλοκαίρι σκορποχώρι. Ανεπιτυχής η προσπάθεια συγκρότησης δημοτικού συμβουλίου καθώς καιρός του σπείρειν καιρός του θερίζειν.
Όταν επιβραβεύεις την ανικανότητα και παρέχεις υψηλή προστασία στις «αθλητικές» επιδόσεις πως να βρεις συνοδοιπόρους; Όταν η βάρκα μπάζει από παντού που ν’ αναζητήσεις ναυαγοσώστες;..»
Όλα αυτά πριν λίγες μέρες από τον …. «έντιμο» Μανώλη Φανουράκη, αφιερωμένα στον…Bampino μιζαδόρο της προμήθειας υπόγειων κάδων…Μπάμπη Δημαρχόπουλο!
Και μετά;
-Μετά…ο Bampino αναζήτησε ως…ναυαγοσώστη τον…Fanoyrinio, πήρε μαζί του και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και πήγαν όλοι μαζί στου Τσακίρογλου τα κεφτεδάκια για…ρετσίνα!!!
-ΠΡΟΤΥΠΗ….Κοινωνία Δημοτών! Ζητωωω τους!

Τι γίνεται με την καταγγελία του Αλέκον γι αυτόν που
πλαστογράφησε την….υπογραφή του;

Προς τον πρώην Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Κυριακίδη Δήμο Ξάνθης.
Και τελικά μετά την πλαστογραφία…δεν πρέπει σύντροφε Αλέκον να μάθουμε και ποιος ήταν ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ;
Εσύ τα είπες δημόσια στο Δημοτικό συμβούλιο ότι η υπογραφή δεν ήταν δική σου στο κείμενο των «9» για την σύγκλιση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, καταγγέλλοντας ανοιχτά ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ σε βάρος σου..
Και μετά φίλτατε Αλέκον; Όταν έμαθες ποιος «υπέγραψε» για σένα, γιατί θεωρεί ότι σε έχει στο…τσεπάκι του, μούγκα στη στρούγκα;
(σ.σ. Εκτός αν είπες ΔΗΜΟΣΙΑ ψέματα στο δημοτικό συμβούλιο οπότε είσαι εσύ ο υπόλογος απέναντι στον κόσμο διότι σπίλωσες έναν…έντιμο συνάδελφό σου δημοτικό σύμβουλο!)

Η Ελένη Γεωργιάδου υποψήφια στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετού εκπροσώπου των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου
Υποψήφια στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετού εκπροσώπου των εργαζομένων στο Διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου Ξάνθης, θα είναι η γνωστή συνδικαλίστρια Ελένη Γεωργιάδου.
Αναλυτικότερα η δήλωσή της:
Αγαπητοί μου συνάδερφοι
Στις 27 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετού εκπροσώπου των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου.
Μέσα από τη δράση μου σε συλλογικά όργανα όπως το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ξάνθης και η ΑΔΕΔΥ απέκτησα εμπειρίες και γνώσεις οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στην εκπροσώπηση των εργαζομένων με γνώμονα την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.
Ως νοσηλεύτρια με θητεία επί σειρά ετών, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα και ζητώ τη στήριξη σας για να εργαστώ προς το συμφέρον των εργαζομένων και την αναβάθμιση των παροχών υγείας στους συμπολίτες μας . Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ας είναι προς όφελος των εργαζομένων και του νοσοκομείου μας!
Ευχαριστώ
Με εκτίμηση
Γεωργιάδου Ελένη

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »