*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Αυγούστου

Aπίστευτο! Ριφιφί στο κοσμηματοπωλείο των Αδελφών Πέτρου και Τάσου Θεοδωρακέα στη Ξάνθη, νυχτερινές ώρες του Σαββάτου! (φώτο)

12 Αυγούστου

Ριφιφί στο κοσμηματοπωλείο των αδερφών Πέτρου και Τάσου Θεοδωρακέα αποκάλυψε ο γνωστός αθλητικογράφος Γιάννης  Τσιλιγγιρίδης με σχόλιό του στο fb το βράδυ της Κυριακής, σχολιάζοντας ως εξής:
«Λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης και να συμβαίνουν όλα αυτά, τι μπορείς να πεις! Ριφιφί στο κοσμηματοπωλείο των αδερφών Πέτρου και Τάσου Θεοδωρακέα.»
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το «ριφιφί» πρέπει να έγινε όταν έκλεισε το κοσμηματοπωλείο το μεσημέρι του Σαββάτου και προφανώς νυχτερινές ώρες, αφού προηγουμένως οι διαρρήκτες γνωρίζοντας ότι το ξενοδοχείο Δημόκριτος που συνορεύει μαζί του είναι κλειστό το είχαν διαρρήξει και είχαν..."εργαστεί" τις προηγούμενες μέρες προετοιμάζοντας το "ριφιφί" τους!  Οι δράστες από εκεί...βρέθηκαν στο κοσμηματοπωλείο αφού προηγουμένως απενεργοποίησαν τον συναγερμό κόβοντας το ρεύμα..."τρυπώντας"  το ντουβάρι!  


Σημειώνεται οτι η κεντρική είσοδος του χρυσοχοείου δεν είχε παραβιαστεί, ενώ τα προστατευτικά εξωτερικά κάγκελα τέθηκαν εκτός λειτουργίας και δεν άνοιγαν, μιας και οι κλέφτες έκοψαν το ρεύμα, με αποτέλεσμα να κληθεί η Πυροσβεστική η οποία με τη χρήση ηλεκτρικού πριονιού έσπασε τα προστατευτικά κάγκελα της επιχείρησης!!! Κι  έτσι μπόρεσαν να μπουν στο κατάστημα αστυνομικοί αλλά και οι επιχειρηματίες!
Πληροφορίες από την πλευρά των επιχειρηματιών -που ανακάλυψαν την κλοπή γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής, όταν το άνοιξαν για ν' ανάψουν τα φώτα στις βιτρίνες του μαγαζιού τους, αναφέρουν ότι "σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, τα κλοπιμαία ανέρχονται περίπου στις 300-350.000 ευρώ αφού οι δράστες έκλεψαν τα ακριβότερα κοσμήματα που βρήκανε μέσα στο κατάστημα".
Το κοσμηματοπωλείο ήταν πάντως ασφαλισμένο.
Σύμφωνα με  τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομίας απο την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ερευνήσει για τυχόν αποτυπώματα και στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι δράστες και γι' αυτό ήδη ο χώρος φυλάγεται απο την αστυνομία με ειδικές κορδέλες. 
-Μετά πάντως από τα τελευταία γεγονότα στη πόλη μας, κοινή παραδοχή πλέον είναι ότι…η πόλη μας θυμίζει…Σικάγο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »