*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα!!! Η Ελπίδα Αδαμίδου στα Δημοκρίτεια, η Μάνια Ασλάνογλου επιστρέφει στο...Μυροβόλος

03 Ιουλίου
*Είδηση – αποκάλυψη από τον Ξανθιώτη Παπαράτσι Κυριάκο Κεσίσογλου!!!
-Η «φίλη» του – τραγουδίστρια Ελπίδα Αδαμίδου θα τραγουδήσει την Κυριακή 29 Ιουλίου στις εκδηλώσεις «ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ» του Δήμου Αβδήρων!
-Διαβάστε τι αποκάλυψε επ’ ακριβώς χθες στο Facebook ο Κυριάκος:
«ΕΙΔΗΣΗ. ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ»!
-Το «κονέ» της Ελπίδας με τον Δήμο Αβδήρων έκανε ο Κυριάκος ή απλά αποκάλυψε την είδηση;;;
*Η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου επιστρέφει στην ταβέρνα ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ;;;
-Κάτι τέτοιο άφησε η ίδια να εννοηθεί δημοσιεύοντας στο Facebook φωτογραφία από τη συνάντηση που είχε την Δευτέρα στην «ΜΥΡΟΒΟΛΟ» με τον επιχειρηματία της ταβέρνας με αποτέλεσμα εκτός από τα πολλά likes που είχε από τους φίλους και τις φίλες της να δέχεται και ερωτήματα αν τελικά επιστρέφει στα… γνώριμα λημέρια της!!!
-Θα μάθω σύντομα και θα σας ενημερώσω!!!
……
*Άλλο ένα «ερωτηματικό» από τη στήλη!....
-Ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής, μουσικοσυνθέτης και στιχουργός Αντώνης Χειμωνίδης ξανα-επιστρέφει στους… «Ντιριντάχτα»;;;
-Ο Αντώνης την περασμένη Κυριακή πάντως είχε συνάντηση με τον τραγουδιστή του Ξανθιώτικου μουσικού συγκροτήματος, Φίλιππο Δομνίδη και όπως όλα δείχνουν μάλλον θα ξανα-συνεργαστούν για τα καλοκαιρινά Live τους!

……
*Νέα παγκόσμια διάκριση για τον Ξανθιώτη Πολιτικό μηχανικό, σκηνοθέτη, ηθοποιό και αθλητή στίβου Δημήτρη Χαϊτίδη!!!
-Βρίσκεται στην 105η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο μήκος στην κατηγορία Μ55 για το 2015... με 4,89μ ανάμεσα σε 574 αθλητές...
-Συγχαρητήρια Δημήτρη και ακόμη πιο ψηλά!!!
……
*Περιοδεία με το γνωστό και ιστορικό μιούζικαλ «Mamma Mia!» των ΑΒΒΑ κάνει ανα την Ελλάδα η Ξανθιώτισσα ηθοποιός, μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, Μπέτυ Μαγγίρα στο πλευρό της πρωταγωνίστριας Δέσποινας Βανδή!!!
Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna, ερμηνεύει η Δέσποινα Βανδή, μπαίνοντας, για πρώτη φορά, στον χώρο του μιούζικαλ.
Το απολαυστικό musical που έσπασε ταμεία για δύο χρόνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τώρα σε περιοδεία σε ανοιχτά θέατρα σε όλη την Ελλάδα, σε μια υπερπαραγωγή από την εταιρεία «Θέαμα Ακροπόλ», με 45μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα, σε σκηνοθεσία - απόδοση κειμένου και στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου.
Πρωταγωνιστούν: Δέσποινα Βανδή, Μπέττυ Μαγγίρα, Άκης Σακελλαρίου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αργύρης Αγγέλου, Μαριέλλα Σαββίδου, Εύα Τσάχρα και ο Άρης Μακρής.
……
-Σε διακοπές στη Λευκάδα με τη σύζυγό του Βιβή βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο ο πρώην τηλεπαρουσιαστής του Xanthi Channel Μίμης Σκορδόπουλος!

-Το ζεύγος απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης κάνοντας τα μπάνια του στα καταγάλανα νερά των παραλιών του νησιού!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »