*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Η πολυλογία του Μπάμπη στην επίσημη έναρξη του Ανταμώματος και η...ποινή!

03 Ιουλίου
*Του το έχω πει πολλές φορές του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου ότι η έλλειψη ικανών αντιπάλων, δεν αποτελεί άλλοθι για τον ίδιο να λειτουργεί με τέτοια έπαρση και τέτοια αλαζονεία… φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να ισοπεδώνει ακόμη και ανθρώπους που έχουν «ξεσκιστεί» για να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο και η επιτυχία τους, αντανακλά σημαντικά και στον ίδιο!
-Και δεν αποτελεί επίσης άλλοθι όταν παίρνει μικρόφωνο, να μην ξέρει πότε θα… σταματήσει…! Και ν ‘ακούγεται το γιούχο της αρκούδας!
……
*Τρανό παράδειγμα η έναρξη του Πανελλήνιου Πανθρακικού Ανταμώματος στο Κλειστό Φ. Αμοιρίδης το βράδυ του Σαββάτου…
Ο κόσμος δεν άντεχε από τη ζέστη, οι περισσότεροι από τους χορευτές και τις χορεύτριες από τις 5 και τις 6 το απόγευμα φορούσαν τις (μάλλινες) στολές τους κι αυτός πήρε το μικρόφωνο κι αντί να κάνει ένα απλό χαιρετισμό…
-Μιλούσε και δεν έλεγε να… ξεκολλήσει από το μικρόφωνο συλλαβίζοντας σελίδες, σε σημείο που από κάτω άρχιζαν να πέφτει άγριο… γιουχάρισμα και ξεφωνητό!
Που ειλικρινά απορώ και με το θάρρος του να τα’ ακούει αλλά και με το θράσος του να μην πτοείται και να… συνεχίζει την «απαγγελία»!
……
*Βρε «ου» από δω…! Του φώναζαν… Εμείς ήρθαμε να χορέψουμε κι όχι ν’ ακούμε λόγους…
Τίποτα ο Μπάμπης! Εκεί απτόητος… έλεγες τώρα θα σταματήσει κι αυτός… συνέχιζε την απαγγελία της έκθεσης!!!
……
*Η ΠΟΙΝΗ. Ποια θα πρέπει να είναι η τιμωρία του Μπάμπη Δημαρχόπουλου;
-Μα να του βάλουμε με το ζόρι την επόμενη φορά μια στολή και να τον υποχρεώσουμε να την φοράει από τις 6 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ μέσα στο Κλειστό Φ. Αμοιρίδης μήνα Ιούλιο!
-Κι ας τολμήσει μετά, ας ξαναπάρει μικρόφωνο…!
……
*Βέβαια το κυριότερο δεν το ξέρετε… Ότι το Κλειστό Φ. Αμοιρίδης διαθέτει κλιματισμό που ωστόσο δεν λειτούργησε ούτε στο Διεθνές τουρνουά μπάσκετ που έγινε εκεί τον Αύγουστο του 2015…
Για τον απλούστατο λόγο ότι θέλει συντήρηση!
-Και η συντήρηση αυτή (των μηχανημάτων…) απαιτεί μια μελέτη από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης ύψους 40.000 ευρώ περίπου, κάτι που ωστόσο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!
-Γιατί προφανώς η κυρία Κατερίνα Μανά είναι… πολυάσχολη! Αλλά και γιατί ο Δήμαρχος αποφάσισε να το «ρίξει» στα ταξίδια…!
-Αφήνοντας στο πόδι του τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να… υπογράφει τα πάντα!
……
*Φανταστείτε λοιπόν το 10ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα να είχε μια νορμάλ θερμοκρασία των 24 ή 26 βαθμών… και να μην ήταν το «καμίνι» που ήταν το βράδυ του Σαββάτου… τι επιτυχία θα είχε, αφού πολλοί θεατές αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από την πολύ ζέστη!
Αλλά και την κακή ακουστική…!
……
*Τώρα γιατί η Τεχνική Υπηρεσία της Μανά δεν έχει κάνει την συγκεκριμένη μελέτη αλλά και γιατί ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης δεν προνόησε ακόμη και με το ζόρι να την υποχρεώσει να την κάνει…
-Περιμένουμε από την ίδια να μας το πει!
……
*Κρίμα πάντως που ένα τέτοιο ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ 2.000 χορευτών και μια τέτοια διοργάνωση, «προδόθηκαν»  από την μια από τις καιρικές συνθήκες κι από την άλλη από τον ίδιο τον Δήμο Ξάνθης που φάνηκε τόσο απροετοίμαστος…! Κρίμα…
……
*Και φυσικά δεν τιμάει και τον ίδιο τον Δήμαρχο Ξάνθης, για πράγματα που ευθύνεται ο Δήμος Ξάνθης, να επιχειρεί να επιρρίψει τις ευθύνες στους άλλους…
-Αν δεν μπορείτε κύριοι να λειτουργήσετε και να συντηρήσετε σωστά το Αμοιρίδειο, νοικιάστε το σε μια ιδιωτική εταιρεία!

-Σίγουρα θα το αξιοποιήσει πολύ καλύτερα από σας…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »