*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Στην Ρουμανία Μπάμπης και Κυριάκος, οι νέοι αντιπεριφερειάρχες και τα καλύτερα παραπολιτικά..!

03 Ιουλίου
-Η μάχη των… Διοικητών; Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης;
-Όχι… Η… μάχη των κινητών! Το κινητό του Αχιλλέα Γερόπουλου δεν «παίζεται»!
………………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη 8 χειρουργοί στην Καβάλα και 8 χειρουργοί στην Ξάνθη, και με την μετακίνηση πλειοδοτούμε το ένα Νοσοκομείο και μειοδοτούμε το άλλο, είναι λεπτομέρεια….Ο διοικητής της Καβάλας θα επαίρεται ότι έφερε χειρουργό στο Νοσοκομείο του. (Ο Διοικητής της Ξάνθης;;;).
(Από την ανακοίνωση των Νοσοκομειακών γιατρών Ξάνθης)
-Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης έκανε τους 8… 7 για το δικό μας Νοσοκομείο και τους 8… 9 για το νοσοκομείο Καβάλας! Και θέλει και μπράβο…
………………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ας αφήσουμε στο παρελθόν τις μεταξύ μας διαφορές, καθώς όλοι θέλουμε το καλό του Γ.Ν Ξάνθης και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας και όχι τη δημιουργία εντυπώσεων.
(Από την απάντηση του διοικητή του Γ. Νοσοκομείου Ξάνθης Αχιλλέα Γερόπουλου στους Νοσοκομειακούς γιατρούς)
-Δημήτρη Αδαμίδη… θα του πεις κάτι για το παρελθόν; Διότι μόνο το παρόν γνωρίζει…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Αποκλειστική είδηση. Το πρώτο ταξιδάκι του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου (μετά συζύγων φυσικά) στο αδελφοποιημένο Γκίφχορν έγινε με τον Γιάννη Δρεμσίζη…
-Το δεύτερο όμως –μην αγχώνεστε!- θα γίνει μέσα στον Ιούλιο με τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης-Σταυρούπολης Κυριάκο Παπαδόπουλο στην… Ρουμανία!
……
*Τελικά κάτι ξέρει ο Κυριάκος ως αντ΄αυτού αντιδήμαρχος και είναι ο πλέον έμπιστος του κυρίου Δημαρχόπουλου…
……
*Το κακό με αυτούς που μας κάνουν από μπροστά τους φίλους κι από «πίσω»… ζουν και… «ταλαιπωρούν» το μυαλό τους πως θα μας… βλάψουν περισσότερο, είναι ότι το… ξέρουμε!
-Ακόμη κι όταν χρησιμοποιούν τρίτους ή… παραφυάδες τους!
……
*Δεύτερη αποκλειστική είδηση. Στον κάμπο του Δήμου Τοπείρου βρέθηκαν χθες οι Κώστας Ζαγναφέρης (Αντιπεριφεριάρχης Ξάνθης), Νίκος Ευφραιμίδης (Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού τομέα) και γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης!
-Η «απορία» μου… Τώρα «θυμήθηκαν να πάνε να δούμε τις… καταστροφές; Μετά από… 5 μέρες;
.....
*Με το είδε τον Βενετίδη να "συμπλέει" πλήρως με τον Μιχάλη Αμοιρίδη, την έκανε την "κίνηση" ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος και τον έκανε....Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών τον Κώστα. Καλά λένε οτι κι ο Μέτιος...θέλει την "φοβέρα" του!
........
*Αυτός πάντως που τα κατάφερε και πάλι καλά, ήταν ο Νίκος Ευφραιμίδης. Πήρε παράταση "ζωής" άλλους δυο μήνες ως αντιπεριφερειάρχης...
Οπότε μόνο ο Μπούτος έμεινε τελικά χωρίς θέση και αξίωμα...Α...και ο Χατζηγκενέ!
Συνεδριάζει και πάλι η  Οργανωτική Επιτροπή την Τετάρτη 
4 Ιουλίου (19.30) για τις Γιορτές Π. Πόλης 2018.
Από το Κέντρο Πολιτισμού καλούνται οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι σε συνεδρίαση Οργανωτικής Επιτροπής την Τετάρτη 04 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Ξάνθης με τα εξής θέματα:
1. Επικύρωση συμμετοχής συλλόγων στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης (υποχρεωτική η παρουσία των εκπροσώπων τους για να δηλώσουν την συμμετοχή τους).
2. Ενημέρωση για την τοποθέτηση των οικίσκων – συζήτηση προβλήματα.
3. Ενημέρωση του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού για την εκδήλωση του Συλλόγου των κατοίκων της Παλιάς Πόλης, που αφορούσε τις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης.
-Αλήθεια, με το θέμα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2019 και τα υπόλοιπα πότε θα ασχοληθεί η Οργανωτική Επιτροπή;
-Μετά τις γιορτές Π. Πόλης 2018;
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ!
Η Επιτροπή Αγώνα Ξάνθης διοργανώνει και δεύτερο συλλαλητήριο στη πόλη μας για την Μακεδονία.
Αναλυτικότερα σε ανακοίνωσή της στο fb, αναφέρει τα παρακάτω:
«ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Τη Τρίτη 10 Ιουλίου στις 19.00 στην Πλατεία Ελευθερίας θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας με ομιλητές απο τον πατριωτικο χωρο για την εκχωρησει του ονοματος της Μακεδονιας χωρίς την έγκριση των Ελλήνων κ για όλα τα θέματα που αγωνιά ο Ελληνικός λαός. Στη συνέχεια θα γίνει ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας»
-Κυρία Ούτση, οι ΑΝΕΛ στηρίζουν ή δεν στηρίζουν το συλλαλητήριο;
Αιχμές Ανέστη Αντωνιάδη κατά Φώφης, 
επειδή πήρε στο ΚΙΝ.ΑΛ τον Σταύρο Θεοδωράκη!
Με αιχμές κατά της Φώτης, ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Anestis Antoniadis σχολίασε την αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝ.ΑΛ!
Ιδού τι ανέφερε στο fb:
“Τιμή και δόξα σε αυτούς που όταν γράψαμε άρθρο που έλεγε ότι αψηφώντας το ανθρωποδίκτυο ΠΑΣΟΚ μέσα από τις διαδικασίες που καθορίστηκαν, το εγχείρημα ΚΙΝΑΛ έχει ημερομηνία λήξεως, μας έλεγαν ότι το ΠΑΣΟΚ πέθανε, πλέον λόγω ΠΟΤΑΜΙΟΥ, μόνο ΚΙΝΑΛ είναι ο δρόμος, ο άλλος μας έλεγε ότι εγώ δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, είμαι ΚΙΝΑΛ και σταματά να πυροδοτείς καταστάσεις. Τώρα, κάποιοι σωπαίνουν, αλλά τραγικότεροι είναι αυτοί που βρίζουν. Βρίζουν δηλαδή τον άνθρωπο που προ 10 μηνών τον δέχτηκαν με τα βαίων και κλάδων, που θα μας οδηγούσε στην 2η θέση και ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ. Η γελοιότητα στο μεγαλείο της
-Καλά τα λες τώρα Ανέστη, αλλά κι εσύ τάχτηκες υπέρ του Σάββα Μελισσόπουλου ως υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης,  αφού πρώτα ο εκλεκτός σου «παρακαλούσε» να πάρει χρίσμα από τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ..!

Επιτέλους! Η Κυριακή Αλατζά έγινε….Αντιπεριφερειάρχης και συνεχίζει για άλλους δυο μήνες αντιπεριφερειάρχης ο Νίκος Ευφραιμίδης!


Από "πολέμιος" του Μέτιου, αντιπεριφερειάρχης του!
Επιτέλους το μεγάλο της «όνειρο» γίνεται πραγματικότητα, επιτέλους ο…αγώνας τώρα δικαιώνεται!
Ο λόγος για την Περιφερειακή Σύμβουλο Κυριακή Αλατζά που με απόφαση Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου έγινε Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, κάτι που της είχε υποσχεθεί προκειμένου να τον στηρίξει στην σημερινή του θέση!
Αναλυτικά:
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, οι παρακάτω περιφερειακοί σύμβουλοι ορίζονται θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες με τις εξής αρμοδιότητες:
1.Κώστας Βενετίδης, από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών.
2.Κυριακή Αλατζά-Παπαδοπούλου, από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, 2.Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.
3.Κωνσταντίνος Κινατζίδης, από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος.
Για προσωπικούς λόγους, ο κ. Κινατζίδης ζήτησε από τον κ. Μέτιο η ανάληψη των καθηκόντων του να γίνει μετά από διάστημα δύο μηνών, αίτημα το οποίο ο κ. Περιφερειάρχης αποδέχθηκε. Μέχρι τότε, θα ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του ο νυν Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Ευφραιμίδης.
Σε κάθε περίπτωση, η άσκηση των καθηκόντων των νέων Αντιπεριφερειαρχών θα ξεκινήσει από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης ορισμού τους στο ΦΕΚ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »