*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Ο Δημαρχόπουλος θεωρεί εαυτόν...εξυπνότερο όλων! Και στην ουσία "αυτοκτονεί" μόνος του....

05 Ιουλίου
ΟΙ «ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ 
ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ
Ειλικρινά είναι αφελής ο Δήμαρχος Μπάμπης αν θεωρεί την ανοχή και ειλικρίνειά μας ως αδυναμία ή αν μας θεωρεί τόσο… «σίγουρους», ώστε αυτός να κάνει τα «παιχνίδια» του κι εμείς να είμαστε μια ζωή οι… «μαλ…» της υπόθεσης!
Για να μην «τυραννιέται» λοιπόν τζάμπα..!
Παντελώς αδιάφορο μου είναι και το πώς «πολιτεύεται» αλλά σε πόσες…»βάρκες» πατάει ο ίδιος με τους συνεργάτες του Κυριάκο Παπαδόπουλο και σία.
Όπως παντελώς αδιάφορο μας είναι και το… «σεντούκι» του, όπως σχολίασε και ο (παρά)ΣΥΡΙΖΑ που ειλικρινά μας ξάφνιασε, γιατί φαίνεται τελικά πως ο γραμματέας ξέρει περισσότερα από μας… τον κύριο Δημαρχόπουλο!
Ας όψονται λοιπόν Μπάμπη προς το παρόν οι «μέντορές» σου…!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ ΠΟΣΟ 
ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΦΝΩΝΑ!
Κάθε χρόνο σχεδόν, το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης είναι αυτό που στηρίζει περισσότερο από όλους τις εκδηλώσεις του Δαφνώνα..! Θέλω λοιπόν να φέτος που ο Νίκος Ευφραιμίδης έχει «κολλητό» τον Μέτιο και ο ίδιος πήρε παράταση για να παραμείνει άλλους δυο μήνες θεματικός αντιπεριφερειάρχης προκειμένου να…ολοκληρώσει το έργο του (!) , η Περιφέρεια  ΑΜΘ με τι ποσόν θα στηρίξει τον Πολιτιστικό σύλλογο του Δαφνώνα…
-Που κάποτε για να διοργανώσει τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις (σ.σ. Τότε που τις ξεκινούσε ο Σαββιδάκης…), έβαζαν λεφτά από την τσέπη τους κάποιοι κάτοικοι του οικισμού όπως ο Παναγιώτης ο Ταρενίδης!
-Ενώ τώρα το…χρήμα ρέει άφθονο χάρις στους χορηγούς!

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ «ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ» ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ;
Το να ασκούν κριτική κάποιοι σε έναν Πολιτιστικό λόγω, αφού πρώτα προβάλλουν όμως τις δραστηριότητές του, το κατανοώ και το αντιλαμβάνομαι απόλυτα, διότι κάτι δεν τους άρεσε και σωστά λειτουργούν…
-Το να «κατηγορούν» όμως ορισμένοι τον Σύλλογο Εβριτών Ν. Ξάνθης γιατί έκανε το πλέον πετυχημένο ΑΝΤΑΜΩΜΑ των τελευταίων χρόνων με πρωτόγνωρες και πραγματικά ξεχωριστές εκδηλώσεις, ενώ δεν συμμετείχαν από την αρχή καθόλου στην προβολή των εκδηλώσεων, εκτός από υποκρισία δείχνει και εμπάθεια…
-Βέβαια όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, οπότε άφες αυτοίς… Αυτό άλλωστε μόνο ξέρουν και μπορούν να κάνουν, οπότε ας τους να το… «χαρούν» τουλάχιστον!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΥΣΠΟΥΡΙΚΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ… EMAIL!
Είτε υπάρχει Επιτροπή, είτε υπάρχουν μέλη… το ίδιο και το αυτό. Ο Πρόεδρος Μιχάλης Πουσπουρίκας συνεχίζει πρώτα να δίνει το Χατζιδάκειο εκεί που θέλει και μετά… να ενημερώνει με ένα email τα μέλη!
-Αφού τον ανέχονται βέβαια… πολύ καλά τους κάνει! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »