*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Tower το νέο όνομα της πρώην Κληματαριάς

29 Ιουνίου
*Και το… όνομα αυτού «Tower» (πύργος Ελληνιστί)!
-Την ερχόμενη εβδομάδα ανοίγει το πρώην εστιατόριο «Κληματαριά» στην κεντρική Πλατεία της Ξάνθης με νέο όνομα, «Tower», νέο επιχειρηματία μουσουλμάνο απο την Κομοτηνή, αλλά και έναν καταπληκτικό Σεφ από την Κωνσταντινούπολη του οποίου οι δημιουργίες και το menu του θα είναι εμπνευσμένα φυσικά από την Ανατολίτικη κουζίνα!
-Σε αναμονή λοιπόν!
*Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Καριπίδης ο οποίος έχει επαφές με γνωστά νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας για να «κλείσει» κάποια νέα συνεργασία για την καλοκαιρινή σαιζόν!
-Ο Γιώργος, κατά πάσα πιθανότητα, φέτος το καλοκαίρι θα είναι δίπλα σε ένα πολύ μεγάλο όνομα του λαϊκού τραγουδιού σε γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας!
-Την ενημέρωση είχα από τον κολλητό και μάνατζέρ του Χαράλαμπο Κυρκούση, ο οποίος νεότερες πληροφορίες θα μου δώσει από την ερχόμενη Δευτέρα που θα επιστρέψει ο Γιώργος από την Αθήνα!
*Το νέο look του… Αρτέμη Σώρρα ζήλεψε ο Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου και τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί στους δρόμους του Λαυρίου με μούσι, εγκαταλείποντας το προηγούμενο “baby face” που είχε λανσάρει πρόσφατα!!!
-Πρόσεξε Μάκη μη σε περάσουν για στενό συνεργάτη του… Σώρρα και σε «μπουζουριάσουν» και εσένα μαζί του καλοκαιριάτικα!!!
……
*Νέο –καλοκαιρινό- τραγούδι για την ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου!!!
-«Ξέρεις ότι φταίς» είναι το νέο σουξέ της που κυκλοφόρησε μόλις χθες στο YOU TUBE σε στίχους και μουσική, για άλλη μια φορά, του επίσης Ξανθιώτη δημιουργού Αντώνη Χειμωνίδη!
-Οι υπόλοιποι συντελεστές είναι:
Πλήκτρα – τύμπανα: Δημήτρης Σιδέρης
Ποντιακή λύρα: Μιχάλης Θεοχαρίδης
Κιθάρα: Σταύρος Κουζούκος
Ενορχήστρωση – μίξη: Γιάννης Γκούρας
-Καλοτάξιδο Μάνια!
……
*Με… ποδήλατο κυκλοφορεί στους δρόμους (και τα πεζοδρόμια) της πόλης από την περασμένη Πέμπτη το βράδυ ο γνωστός Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός και μάνατζερ καλλιτεχνών, Δημήτρης Γεωργιάδης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά για αυτή την απόφασή του: «Φούσκωσα το ποδήλατο μου... Και βγήκα....!!!
Καλό βράδυ σε όλους....!!!».
-Δημήτρη, πιστεύω τα φρένα σου να πιάνουν καλά, μη πατήσεις κανέναν!!!
……
*Για καφέ στο υπέροχο COFFIT του Γιάννη Παπουτσόγλου εθεάθη χθες Παρασκευή το μεσημέρι ο Ξανθιώτης παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου μαζί με την… «φίλη» του, τραγουδίστρια Γωγώ!

-Που τον χάνεις… που τον βρίσκεις τον Κυριάκο, όλο για καφέ με φίλες του καλλιτέχνιδες είναι!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »