*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

Βασιλειάδης σε Super League: Yποβιβάστε εδώ κα ιτώρα 4-6 ομάδες! Προχωράω σε αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος!

14 Ιουνίου
Βόμβα μεγατόνων έριξε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ζητώντας από την Super League να υποβιβάσει 4-6 ομάδες προκειμένου να προχωρήσει στην αναδιάρθρωση της κατηγορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης κάλεσε σήμερα το προεδρείο της Super League και του ανακοίνωσε ότι θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό του για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.
Κοντολογίς, ανακοίνωσε στον διευθύνοντα σύμβουλο της Λίγκα, Βασίλη Γκαγκάτση ότι βρέθηκαν τα χρήματα για το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League και ζήτησε από τη Λίγκα να προχωρήσει στον υποβιβασμό ικανού αριθμού ομάδων, ώστε να προκύψει διοργάνωση 10-12 ομάδων.
Ο κ. Γκαγκάτσης, που αιφνιδιάστηκε από την κίνηση του υφυπουργού, απάντησε ότι η Super League δεν μπορεί να υποβιβάσει ομάδες πριν το συζητήσει με τα μέλη της. Για τον σκοπό αυτό συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θα ενημερώσει τις ομάδες για τις προθέσεις του κ. Βασιλειάδη.
Από το γραφείο του Υφυπουργού, επιβεβαιώθηκε η συνάντηση του κ. Βασιλειάδη με τον Βασίλη Γκαγκάτση και τα όσα μεταφέρθηκαν από την πλευρά του προς την Super League. Διευκρινίστηκε, ωστόσο, ότι η αναδιάρθρωση θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη σεζόν, 2019-20.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »