*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουνίου

See Through Φοβερή η έκθεση παραδοσιακών Θρακιώτικων στολών στο Χατζιδάκειο..! Όλες οι ειδήσεις...

29 Ιουνίου
Φανταστικές οι παραδοσιακές φορεσιές που εκτίθεται στο Χατζιδάκειο 
λόγω του 10ου Πανθρακικού Ανταμώματος στη Ξάνθη!
………………………………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Με μια φωτογραφική μηχανή και μικρόφωνο της… «ΔΕΛΤΑ» εμφανίστηκε σε μια ακόμη συνέντευξη τύπου (σ.σ. Αυτή για το 10ο Πανθρακικό Αντάμωμα στη Ξάνθη), ο Γ. Σιδηρόπουλος.
-Μα είναι δυνατόν να…«χάσου» το Κανάλι 6 κι ο κύριος Κανάτας τέτοιο δημοσιογράφο;
-Και να έχει πάρει μεταγραφή σε ένα ανταγωνιστικό κανάλι;
……
*Εδώ ακόμη κι ο Μπάμπης ο Δημαρχόπουλος από το Γκίφχορν, το… βίντεο για τον ταξιδάκι του, στον Giannis του έστειλε!
-Λέτε να του ετοιμάσει καμιά… δημοσκόπηση όπως εκείνες τις ιστορικές που έβγαζαν στις εκλογές του 2014 πρώτο τον Πούλιο και δεύτερο τον Δημήτρη Μπένη;
……
*Όπως μας ενημέρωσε χθες η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, μετά τα έκτακτα μέτρα για την κακοκαιρία, η κυκλοφορία των οχημάτων από την οδογέφυρα των Κιμμερίων έχει πλέον αποκατασταθεί πλήρως.
-Sorry κύριε Ζαγναφέρη, αλλά το γραφείο σου δυστυχώς παραμένει ανημέρωτο… Από το απόγευμα της Πέμπτης η γέφυρα ήταν ανοιχτή και διεξάγονταν κανονικά η κυκλοφορία!
……
*Ένα αυτόματο διανομένα φυσικών χυμών δημιούργησε το Tean Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του Κοινωνικού Κέντρου “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ”.
Η ομάδα του Κέντρου θα συμμετάσχει με αυτόν στην κατηγορία OPEN Γυμνασίου (Εκθεσιακή Κατηγορία)  στον Εθνικό Τελικό Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής W.R.O. 2018
……
*Όλο και πυκνώνει τις επισκέψεις του στον Έβρο ο Διοικητής 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, πριν λίγες ημέρες ο Στρατηγός Διοικητής του μεγαλύτερου σχηματισμού του ΣΞ, βρέθηκε και πάλι στον Έβρο..
Να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη επίσκεψη του Στρατηγού, μέσα σε διάστημα 15 περίπου ημερών!

55χρονος έκλεψε πορτοφόλι από επιχείρηση στην Ξάνθη
Συνελήφθη την 28-6-2018 το πρωί, στη Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 55χρονος ημεδαπός, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, εισήλθε σε επιχείρηση στη Ξάνθη, και αφαίρεσε από τη κατοχή 69χρονης ημεδαπής ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και ένα έγγραφο.
Στη κατοχή του δράστη βρέθηκε το παραπάνω αφαιρεθέν πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό και το έγγραφο, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο της.

Εξωδικαστικός μηχανισμός: 52 επιχειρήσεις ρύθμισαν τα χρέη τους
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία λειτουργίας της πλατφόρμας για τη ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων για τις πρώτες 46 εβδομάδες λειτουργίας (3/8/2017 - 22/6/2018) και τις 20 εβδομάδες (5/2/2018 - 22/6/2018) για τη ρύθμιση οφειλών ελευθέρων επαγγελματιών, προκύπτει ότι ξεκίνησαν τη διαδικασία ρύθμισης 32.086 επιχειρήσεις και από αυτές 6.113 πέρασαν επιτυχώς την επιλεξιμότητα και υποβλήθηκαν 1.158 αιτήσεις.
Από τις υποβληθείσες αιτήσεις 355 αφορούν σε διμερή διαπραγμάτευση και 803 σε διαπραγμάτευση με πολλαπλούς πιστωτές.
Βεβαίωση πληρότητας έχουν λάβει 529 επιχειρήσεις και για 333 έχει ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με πολλαπλούς πιστωτές, ενώ για 52 έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιτυχώς και ρύθμισαν τα χρέη τους.
Σε ό,τι αφορά στα στοιχεία για τους ελεύθερους επαγγελματίες, 12.992 ξεκίνησαν τη διαδικασία, 7.688 πέρασαν επιτυχώς την επιλεξιμότητα και έχουν υποβληθεί 1.309 αιτήσεις ρύθμισης.
Με απόλυτη επιτυχία εορτάστηκε και φέτος 
η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Ξάνθη!
Για 7η συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι   Βάτραχοι» σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού του  Δήμου Ξάνθης διοργάνωσαν ένα 5ήμερο με μουσικές
συναυλίες, χορευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για  μικρούς και μεγάλους σε διαφορετικά υπαίθρια σημεία της  πόλης καθώς και κλειστούς χώρους. Από τις 20 έως και τις 24 Ιουνίου οι δρόμοι της Ξάνθης γέμισαν μελωδίες, συγκίνηση, χειροκροτήματα… Ευχαριστούμε τις μπάντες,  τους χορευτικούς συλλόγους και κάθε οργάνωση που στηρίζει αυτόν τον θεσμό. Μπράβο και στους εθελοντές , που με χαρά και προθυμία συμμετέχουν ενεργά στην  οργάνωση και το συντονισμό της γιορτής.

Τουρκία: Δικαστής απέρριψε το αίτημα απαλλαγής 
του δημοσιογράφου Ντενίζ Γιουτζέλ
Τούρκος δικαστής απέρριψε την Πέμπτη το αίτημα να απαλλαγεί ο δημοσιογράφος Ντενίζ Γιουτζέλ--που έχει διπλή, τουρκική και γερμανική, υπηκοότητα--από τις κατηγορίες περί τρομοκρατικής προπαγάνδας και υποκίνησης στάσης στην πρώτη ημέρα της δίκης του, επικαλούμενος τη βαρύτητα του κατηγορητηρίου σε βάρος του.
Ο Γιουτζέλ αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή όπου κρατείτο έπειτα από έναν χρόνο, τον Φεβρουάριο. Δεν ήταν παρών στο δικαστήριο, στην περιοχή Τσάλαγιαν της Κωνσταντινούπολης, στην πρώτη ακροαματική διαδικασία χθες Πέμπτη. Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για την 20ή Δεκεμβρίου.
Ο δικαστής τόνισε πως τα στοιχεία σε βάρος του Γιουτζέλ πρέπει να εξεταστούν και απαίτησε την απολογία του δημοσιογράφου, που δεν έχει επιστρέψει στην Τουρκία αφότου αποφυλακίστηκε.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του δημοσιογράφου, ο Βεϊσέλ Οκ, δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο ότι ο εντολέας του αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης ακόμη και 18 ετών.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που επανεξελέγη την Κυριακή πρόεδρος της Τουρκίας από τον πρώτο γύρο των εκλογών, έχει καταφερθεί εναντίον του Γιουτζέλ επανειλημμένα, χαρακτηρίζοντάς τον τρομοκράτη και πράκτορα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών.
Η φυλάκιση του Γιουτζέλ και άλλων γερμανών πολιτών συνέβαλε στην επιδείνωση των σχέσεων της Γερμανίας και της Τουρκίας.

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ 
Ν. ΞΑΝΘΗΣ: Αίσχος! Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ 
είναι ο ίδιος εργοδότης!
Σύμφωνα με όσα έχουν βγει στη φόρα με αποκαλύψεις στον τύπο, ο γνωστός «συνδικαλιστής» Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, είναι και πρόεδρος της ΑΕ «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που σύμφωνα με τους σκοπούς της:
-Διαθέτει και διαχειρίζεται μετοχές και μερίδια εταιριών τυχερών παιγνίων
-Παρέχει διοικητικές υπηρεσίες σε καζίνο, ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις
-Διαχειρίζεται και αξιοποιεί ακίνητα
-Παρέχει με το αζημίωτο εκπαίδευση σε εργαζόμενους και συμβουλές σε εταιρείες.
Οι ευθύνες της διοίκησης της ΓΣΕΕ είναι μεγάλες.
Στο όνομα της υπεράσπισης των εργαζόμενων εκτός από τους εργατοπατέρες τώρα αποκτήσαμε και εργοδότες.
Ο κατήφορος τους δεν έχει σταματημό.
Άμεσα πρέπει να αποπεμφθεί τόσο από τη ΓΣΕΕ όσο και από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις που συμμετέχει. Άλλωστε μπορεί από καλύτερη θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στις ενώσεις των εργοδοτών, στον ίδιο τον ΣΕΒ.
Τέλος καλούμε όλα τα σωματεία του Ν. Ξάνθης να καταγγείλουν αυτές τις μεθοδεύσεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού που θέλει να βάλει εμπόδια στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος.
Καλούμε τη διοίκησης της ΓΣΕΕ να συνεδριάσει έκτακτα με αυτό το θέμα.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΕΥΑΞ: Νέες διακοπές υδροδότησης 
την Δευτέρα 2 Ιουλίου στην οδό Κλεμανσώ
Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου στις οδούς Βελισσαρίου και Κλεμανσώ στα πλαίσια του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης σε τμήματα της πόλης Ξάνθης» είναι απαραίτητη η διακοπή υδροδότησης τη ΔΕΥΤΕΡΑ 2 Ιουλίου2018 από 08:00 έως 10:00.
1. Στην οδό Κλεμανσώ στο τμήμα μεταξύ των οδών Νέστου και Λεωφ. Στρατού Επίσης τη ΔΕΥΤΕΡΑ 2 Ιουλίου 2018 από 08:00 έως 17:00 στις παρακάτω οδούς :
1. Στην οδό Κλεμανσώ από το τμήμα μεταξύ των οδών Ικονίου έως και Νέστου

2. Στην οδό Λυγδών από την οδό Κλεμανσώ έως την οδό Μιαούλη 3. Σε όλο το μήκος της οδού Νέστου Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »