*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

See Through Οι κάδοι στην παραλία της Μάνδρας και οι ειδήσεις σε άλλο στυλ...

14 Ιουνίου
Από αναπληρωματικός των αναπληρωματικών, έγινε δημοτικός σύμβουλος 
ο Μιχάλης Ρεκάρης, για να μην πηγαίνει στις…συνεδριάσεις;!
………………………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Δεν χρειάζονται άλλοι κάδοι απορριμμάτων για την Μάνδρα ή για τις παραλίες του Δήμου, αλλά να καθαρίζουν μια μέρα επί πλέον τους καλοκαιρινούς μήνες και αυτό αρκεί για να μην βλέπουμε το θέαμα που βλέπουμε φέτος, σχολίασε ο Επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης Δήμου Αβδήρων Κώστας Αντωνιάδης στην «Ανοιχτή γραμμή», με αφορμή τις δηλώσεις του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη ότι για όλα φταίει η… έλλειψη κάδων!
……
*Αλήθεια ο σημερινός Δήμαρχος Αβδήρων αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά γενικά στο Δήμο και η κατάσταση είναι… χειρότερη από αυτήν που ήταν ακόμη και επί εποχής Εύας Τσακίρη; Ας ρωτήσει λίγο στη πιάτσα…
……
*Από την άλλη πάντως ο Κώστας Αντωνιάδης όταν ρωτήθηκε για την πρώτη συνάντηση  του ΚΙΝ.ΑΛ την χαρακτήρισε «την καλύτερη και πιο πετυχημένη, από αυτές που έγιναν τα τελευταία χρόνια με την συμμετοχή 5 κομματικών φορέων…»
-Φορείς κομματικοί υπάρχουν, ψηφοφόροι; Διότι και μόνο του το ΠΑΣΟΚ δεν νομίζω ότι θα έπαιρνε λιγότερα ποσοστά από αυτό που πιστεύει ότι θα πάρει η Φώφη…
-Θα φέρουν μια μονάδα επί πλέον όλοι οι υπόλοιποι;
……
*Υπέρ του ονόματος «Βόρεια Μακεδονία» τάχτηκε ο υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης. Λέτε στο τέλος να κατέβει με το ψηφοδέλτιο του Τάσου Τεφρωνίδη; Για εκεί πάντως τον βλέπω…
……
*Μήπως θα πρέπει να αντικαταστήσει στο Κέντρο πολιτισμού τον εκπρόσωπό της η Κοινωνία Δημοτών κ.Φανουράκη, αφού ο Μιχάλης Ρεκάρης βαριέται και δεν πάει στις συνεδριάσεις;
-Άλλωστε η Χαριτωνίδου που θα τον αντικαταστήσει και σχέση έχει με το αντικείμενο λόγω Θάμυρις και τα καταφέρνει ήδη πολύ καλύτερα από τον νεαρό d.j

Συνελήφθη 46χρονος Έλληνας σε χωριό της Δράμας για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη την 12-6-2018 το μεσημέρι, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας,46χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του καθώς και την κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά τρεις (3)συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 22,9 γραμμαρίων, οι οποίες καικατασχέθηκαν.

ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΚΕΡ ΜΠΑΙΡΑΜ
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, με ευκαιρία της γιορτή του Σεκέρ Μπαϊραμ, εύχεται σε όλους τους εορτάζοντες Μουσουλμάνους συμπολίτες μας Χρόνια Πολλά, γεμάτα πνευματική φώτιση, χαρά, υγεία, εργασία και τα μέγιστα για την προκοπή του νομού μας.
Το φετινό Σεκέρ Μπαιράμ, ως γιορτή των γλυκισμάτων, ας βάλει τις βάσεις να φέρει πίσω όλους τους οικονομικούς μετανάστες που είναι στα ναυπηγεία σε Ολλανδία, Γερμάνια, Γαλλία και σε κατασκευαστικές στο Κατάρ και δεν μπορούν να είναι μαζί με τις οικογένειες τους για άλλη μια χρονιά. Ας δημιουργηθούν επιτέλους οι συνθήκες για ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο μας, με την συνιστάμενη προσπάθεια όλων.
Χρόνια Πολλά
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης με τα Σκόπια δεν αποτελεί λύση, αλλά εθνική ήττα. Υποχωρώντας στο όνομα και αναγνωρίζοντας στα Σκόπια μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα, σε καμιά περίπτωση δεν διασφαλίζεται το εθνικό συμφέρον. Με δεδομένο ότι αυτή η απαράδεκτη ‘συμφωνία’ δεν αποτελεί κυβερνητική πρόταση, αλλά πρόταση μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, η μόνη λύση είναι να την κρίνει ο λαός, είτε με εκλογές, είτε με δημοψήφισμα».

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις Πρέσπες 
-Την ημέρα υπογραφής της συμφωνίας
Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ετοιμάζεται, αυτή τη φορά στις Πρέσπες, και μάλιστα για την ημέρα που θα υπογραφεί η συμφωνία.
Στόχος των διοργανωτών είναι να συγκεντρωθεί κόσμος από όλη την Ελλάδα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ημέρα υπογραφής της συμφωνίας, στο σημείο όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση Τσίπρα και Ζάεφ.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος των πολιτιστικών συλλόγων Μακεδονίας, Γιώργος Τάτσιος «όπου θα ανακοινωθεί το προσύμφωνο θα είμαστε όλοι εκεί, είτε Πρέσπες, είτε οπουδήποτε αλλού».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν το σημερινό τηλεφώνημα Τσίπρα – Ζάεφ είναι αυτό που θα ολοκληρώσει τη συμφωνία, τότε οι δυο πρωθυπουργοί θα έχουν συνάντηση για την υπογραφή μέσα στο σαββατοκύριακο, πιθανότατα στις Πρέσπες.
Όπως τόνισε ο κ. Τάτσιος «θα είμαστε όλοι στις Πρέσπες, αφού δεν είναι δυνατό να παίζεται η τύχη της Μακεδονίας και να λείπει ο λαός από τις εξελίξεις».

Έλληνες στρατιωτικοί: Υπηρετούν και επίσημα στην Άγκυρα
Έχουν ξεπεράσει τις 100 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί και ουσιαστική εξέλιξη για την απελευθέρωσή τους δεν υπάρχει.
Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε αποκάλυψε ότι πλέον οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί έχουν αποσπαστεί και υπηρετούν και επισήμως στην διπλωματική αποστολή της χώρας στην Άγκυρας.
Είναι μια κίνηση η οποία γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας απελευθέρωσής τους από την ελληνική πλευρά. Ουσιαστικά με την ένταξη των δυο στρατιωτικών στη διπλωματική αποστολή της χώρας μας δεν υπάρχει πλέον για το τουρκικό δικαστήριο το επιχείρημα ότι είναι αγνώστου διαμονής. Με το επιχείρημα αυτό είχε απορριφθεί το αίτημα απελευθέρωσής τους.
Ωστόσο η τουρκική πλευρά “παίζει καθυστερήσεις” με στόχο την παράταση της κράτησής τους, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν υπάρχει κατηγορητήριο σε βάρος τους.

Ελένη Κίτσου: Προδότης εναντίον του Έθνους ο Τσίπρας!
Με αφορμή την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ για την ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεδονία», η κυρία Ελένη Κίτσου σχολίασε τα παρακάτω στο fib:
«ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ;;
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ;;
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΟΣΟ ΕΣΥ "ΦΙΛΟΛΟΓΕΙΣ" ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ......ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ;;
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ;;;
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!»
-Ε όχι και Προδότης ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας κυρία Κίτσου και… πατριώτης ο Αρτέμης Σώρρας! Ε, όχι κι έτσι…! Είπαμε νάσαι κατά της συμφωνίας, όχι όμως κι έτσι… Πρωθυπουργός της χώρας! Λίγος σεβασμός…


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »