*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα! Πάρτι βότκα σήμερα το Mu club...Χώρισα και γλίτωσα!

02 Ιουνίου
*Σήμερα το βράδυ (Σάββατο 2 Iουνίου) υποδεχόμαστε στο My Club την πιο γνωστή και αγαπημένη, Νο 1 σε πωλήσεις αυθεντική βότκα στον κόσμο, που αποτελεί μία κατηγορία από μόνη της!
Θα απολαύσουμε OΛOI την Stolichnaya, ή απλώς Stoli για τους φίλους της, σε ειδική τιμή 60 ευρώ τη φιάλη.
Stolichnaya στα Ρωσικά σημαίνει «αυτήν που προέρχεται από την πρωτεύουσα». Παράγεται από αυστηρά επιλεγμένα σιτηρά ανώτερης ποιότητας και αγνό νερό από τη Ρωσία. Αποστάζεται δύο φορές, σύμφωνα με την παραδοσιακή Ρωσική μέθοδο, που χρονολογείται από τον 15ο αιώνα, και φιλτράρεται, τέσσερις φορές!
Πολυβραβευμένη και αναγνωρισμένη διεθνώς για την ποιότητά της, η Stolichnaya έχει πρόσφατα διακριθεί ως η καλύτερη βότκα, κερδίζοντας Διπλό Χρυσό Μετάλλιο στον San Francisco Spirits Competition, έναν από του πλέον αναγνωρισμένους θεσμούς τους είδους στον κόσμο.
-Όλοι σήμερα το βράδυ στο My για να απολεύσουμε… Stoli!
-Doors Open at: 23:00
-Πληροφορίες – Kρατήσεις: 25410-73536
……
*Συνεχίζω με το κουίζ της ημέρας….
-Ποια, προσφάτως χωρισμένη και μάλιστα επίσημα με διαζύγιο, που μένει μόνιμα στο εξωτερικό, τηλεφωνεί κάθε… μα κάθε Πέμπτη στην εκπομπή του DJ Τόρη Παπαδήμα «Εννέα όγδοα» στο Radio Life 92.1 και του ζητά συνεχώς κάθε φορά συγκεκριμένο τραγούδι το… «Χώρισα και γλίτωσα» της Βέρας Χαρά;;;
-Το οποίο μάλιστα το αφιερώνει με πολύ μίσος στον… πρώην της αλλά και με συμπόνια στον Τόρη που του αρέσει επίσης πολύ;;;
-Όποιος το μαντέψει κερδίζει μια ανθοδέσμη με… τουλίπες και ένα γάλα… εβαπορέ!!!
……
*Ο Τάκης Αλεξούδας ανακοίνωσε χθες στο Facebook ότι το Ελληνάδικο KYTTARO θα παραμείνει ανοιχτό και όλο τον μήνα Ιούνιο και βλέπουμε !!!!
-Ο υπέροχος χώρος του ΚΥΤΤΑΡΟ κλιματίζεται και γι’ αυτό άλλωστε ο Τάκης αποφάσισε φέτος να παρατείνει τη λειτουργία του και όλο τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού!
……
*Πανευτυχείς δηλώνουν τα δυο αστέρια του ΚΥΤΤΑΡΟ, η τρομερή παρουσιάστρια των βραδιών καραόκε, Θωμαή Ψάλτη και η εκρηκτική barwoman Εμμανουέλα Μπατζακίδου, με την μόνιμη επιστροφή του DJ Κώστα Σπυριάδη στο Ελληνάδικο!
-Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τη φωτογραφία τους!
……
*Νέο look από χθες για τον δημοφιλή Ξανθιώτη τουμπερλεκίστα (εκ Λαυρίου) Μάκη Αρίφογλου ο οποίος έκοψε τα μούσια του (λόγω καλοκαιριού) λανσάροντας νέα μόδα και φαίνεται πλέον 20 χρόνια… νεότερος!!!
-Το τι κολακευτικά σχόλια και… likes πήρε από δεκάδες θαυμάστριές του στο Facebook για τη συγκεκριμένη φωτογραφία… δεν λέγεται!
……
*Τα 24α γενέθλιά της γιόρτασε το περασμένο Σάββατο 26 Μαΐου με τον σύζυγό της Αντώνη Χειμωνίδη, η Γιώτα Θέμελη!

-Ο Αντώνης επιφύλαξε μια έκπληξη στη Γιώτα με μια υπέροχη τούρτα και ευχήθηκαν του χρόνου να ξαναγιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά της παρέα με τον… μπέμπη τους, τον Χειμωνίδη Junior που έρχεται σύντομα στον κόσμο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »