*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουνίου

Το Δ’ Σώμα Στρατού επισκέφθηκαν σπουδαστές της IV Τάξης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων-Απο την Ξάνθη ο αρχηγός!

02 Ιουνίου
Την 30 Μαΐου 2018 έως την 01 Ιουνίου 2018, σπουδαστές της IV Τάξης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, βρέθηκαν στην Περιοχή Ευθύνης του Σ. Στρατού, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού τους ταξιδιού. Σημειώνεται ότι ο εξαίρετος αρχηγός της Τάξης 2018 κατάγεται από την Ξάνθη!!! (σ.σ. Η μητέρα του δουλεύει στη Χειρουργική του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης)
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 οι Ευέλπιδες βρέθηκαν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, της Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου ενώ την Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018 στην πόλη της Ξάνθης όπου τους επιφυλάχτηκε θερμή υποδοχή στην έδρα του Δ’ Σώματος Στρατού. Οι Ευέλπιδες μίλησαν μάλιστα για πολύ ώρα με τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.Παντελήμονα, ενώ στην υποδοχή παρούσα ήταν μόνο ως εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Χρύσα Ούτση που σε σχόλιό της μάλιστα στο fb τόνισε με έμφαση τα παρακάτω:
Καλωσορίσαμε στην ΘΡΑΚΗ και στην έδρα του Δ_ Σώματος_Στρατού με τον Μητροπολίτη Ξάνθης, τους τελειόφοιτους σπουδαστές της IV_Τάξης της #Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Συγκίνηση, Τιμή και Περηφάνια γιατί ο αρχηγός της τάξης 2018 είναι συμπατριώτης μου !Σας ευχαριστούμε !
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους στις πόλεις της Θράκης, οι Ευέλπιδες επισκέφθηκαν Στρατιωτικές εγκαταστάσεις και ιστορικά μνημεία της περιοχής, ενώ εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τις σπάνιες ομορφιές της περιοχής μας.
 *Απο την Ξάνθη ο εξαίρετος αρχηγός της τάξης που εικονίζεται με την Χρύσα Ούτση.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »