*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουνίου

Το #GrowYourBusiness - Digital Training την Τετάρτη 6 Ιουνίου στη Ξάνθη, μεγάλη κοσμοσυρροή στο Elisso

07 Ιουνίου
ΑΡΙΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΘΑΝΟ ΦΑΛΑΓΚΑ
H Ξάνθη ήταν ο επόμενος σταθμός των δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων #GrowYourBusiness της COSMOTE, που στόχο έχουν να προσφέρουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε όλη την Ελλάδα, τις γνώσεις και τα εφόδια που χρειάζονται ώστε να λειτουργούν πιο αποδοτικά στο digital περιβάλλον.
Με δράσεις όπως αυτή, η COSMOTE στηρίζει την πρόοδο των επιχειρήσεων και τη μετάβασή τους στη νέα ψηφιακή εποχή, συμβάλλοντας σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους.    
Τα νέα σεμινάρια του GrowYourBusiness διεξήχθηκαν παρουσία πολύ κόσμου την Τετάρτη 6 Ιουνίου στην Ξάνθη (Ξενοδοχείο Elisso) από όπου και οι φωτογραφίες.
Στο πλαίσιο των δωρεάν σεμιναρίων, οι επιχειρηματίες & οι ελεύθεροι επαγγελματίες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα ψηφιακά εργαλεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν ή να βελτιώσουν την παρουσία της εταιρείας τους στο διαδίκτυο, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στα social media, καθώς και για τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ ενημερώθηκαν από τον κ.Θάνο Φαλάγκα, υπεύθυνο σεμιναρίων GrowYourBusiness
Σημειώνεται ότι η ανταπόκριση του επιχειρηματικού κοινού στα εκπαιδευτικά προγράμματα του #GrowYourBusiness, που υλοποιούνται φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Μέχρι σήμερα, οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 2.500, σε 9 πόλεις της Ελλάδας. Οι επιχειρήσεις που έχουν δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι όσες έχουν ως δραστηριότητα το εμπόριο, την εστίαση και τον τουρισμό, ενώ σημαντική είναι και η συμμετοχή από τον κατασκευαστικό κλάδο και τον χώρο της υγείας.
Στο πλαίσιο του #GrowYourBusiness, η COSMOTE προγραμματίζει νέες δράσεις με στόχο την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα από τις προηγμένες δυνατότητες της τεχνολογίας.




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »