*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ξεκίνησε το « Coffit Urban Re Fresh»...του Γ. Παπουτσόγλου

14 Ιουνίου

*Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες το νέο cafe του Γιάννη Παπουτσόγλου στη γωνία των οδών Τσιμισκή και Δαγκλή!
-Το όνομά του;;;
Coffit Urban Re Fresh»
-Στη φωτογραφία ο Γιάννης στο νέο του πόστο μέσα στο bar του «Coffit Urban Re Fresh», σερβίρει τον καφέ στον φίλο του Παναγιώτη που έσπευσε να του ευχηθεί τα… καλορίζικα αλλά και για το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα!
……
*Πάρτε και μια γεύση από το εσωτερικό του «Coffit Urban Re Fresh» που πράγματι είναι εκπληκτικό με πανέμορφη και ιδιαίτερη διακόσμηση και εντυπωσιακό περιβάλλον!
-Φίλε Γιάννη καλές δουλειές!
……
*Τι έγινε τελικά με τη συμμετοχή του νεαρού ταλαντούχου ξανθιώτη τραγουδιστή Άκη Μακρίδη στο μουσικό διαγωνισμό που διοργάνωσε γνωστό site και το τραγούδι του «Φίλα με» ήταν υποψήφιο στον τελικό για ένα μεγάλο βραβείο;;;
-Ο Άκης δυο μήνες πριν παρότρυνε όλους τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του να ψηφίσουν το τραγούδι του για να βγεί νικητής, αλλά για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού ακόμη δεν μας ενημέρωσε ώστε να μη ζούμε με αγωνία!
-Αχ βρε Άκη, την ίδια τακτική ακολουθείς εδώ και χρόνια!
-Ξεκινάς κάτι με ενθουσιασμό και στην πορεία το ξεχνάς!
-Όπως με τη συναυλία που επρόκειτω να διοργανώσεις πέρυσι το καλοκαίρι στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης για φιλανθρωπικό σκοπό και ξεχάστηκε και αυτή μαζί με όλα τ’ άλλα!
……
*Τακτικός θαμώνας στο «Καθ’ οδόν» Rock bar στην Πλατεία Αντίκα έχει γίνει τον τελευταίο καιρό ο φοβερός Ξανθιώτης Παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου!
-Και μάλιστα εμφανίζεται σχεδόν καθημερινά συνοδευόμενος από διαφορετικές φίλες του!
-Χθες το μεσημέρι για παράδειγμα ήταν με τη φίλη του Ματούλα και όχι με την εκ Γερμανίας Βούλα!
-Άπαιχτος πραγματικά ο Κυριάκος!
...

*Από αύριο έρχεται ένα «χορταστικό» μουσικό διήμερο στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με την εκπληκτική τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου!
-Αύριο Παρασκευή διοργανώνεται μια Live βραδιά αφιερωμένη στο μπαϊράμι των μουσουλμάνων συμπολιτών μας, με την ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίαστρια και τους μουσουλμάνους καλλιτέχνες, τον Χασάν Ντεγκέρ στο μπουζούκι και τον Εμίν Αράς στα πλήκτρα!
-Και το Σάββατο 16 Ιουνίου το βράδυ, άλλο ένα live πάλι με την Μάνια Ασλάνογλου και την ορχήστρα της με επικεφαλής τον τρομερό μπουζουξή της Ανέστη Χατζημεστή!!!
-Επιλέξτε και… διασκεδάστε!!!
……
*Για μπανάκι και… καφεδάκι στο beach bar Porto Molo της παραλίας Αβδήρων εθεάθησαν την Τρίτη το μεσημέρι τα δυο αστέρια του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, η τρομερή παρουσιάστρια των βραδιών καραόκε και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Θωμαή Ψάλτη και η εκπληκτική barwoman Εμμανουέλα Μπατζακίδου!
-Τα δυο κορίτσια απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης και παράλληλα ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα δυο συνεχόμενα live που έρχονται στο Ελληνάδικο! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »