*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιουνίου

ΟΜΕΡ ΜΟΥΖΑΦΕΡ ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ! Ποιους ΟΤΑ εννοείτε, ποιοι χειριστές δουλεύουν παράνομα!

15 Ιουνίου
Καταγγελία Σωματείου Χειριστών – Βοηθών – Εκσκαπτικών – Ανυψωτικών - Ισοπεδωτικών Μηχανημάτων Ν. Ξάνθης με βάση… ανώνυμα τηλέφωνα
Δεν ξέρω τι στοιχεία έχουν στα χέρια τους, δεν ξέρω τι θέλουν να πουν και ποιους Δήμους ή Περιφερειακούς εννοούν, οφείλουν όμως όταν κάνουν οι κύριοι αυτοί μια καταγγελία να μιλάνε με ονόματα και να μην τα περιμένουν όλα από τους… αρμοδίους!
Καταγγελίες με βάση… ανώνυμα τηλέφωνα δεν μπορούν να γίνουν και εκθέτουν μόνο αυτούς που τα λένε, αφού μπορούν να βάλουν μια αναγνωριστική συσκευή για τις κλήσεις που δέχονται.
Αναφέρομαι στους κυρίους Ομέρ Μουζαφέρ Ογλού (Πρόεδρο) και Χικμέτ Ραχήμ (Γεν. Γραμματέα) του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ – ΒΟΗΘΩΝ – ΕΚΣΚΑΠΤΙΚΩΝ -ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ - ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ «Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» που μας έστειλαν χθες την παρακάτω καταγγελία με βάση λέει… ανώνυμα τηλεφωνήματα!
Ανώνυμα τηλεφωνήματα που γίνονται που κύριοι; Στα… κινητά σας, ή στους… εγκεφάλους σας;
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ – ΒΟΗΘΩΝ – ΕΚΣΚΑΠΤΙΚΩΝ -ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ - ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ «Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»
ΞΑΝΘΗ 14/06/2018
Π Ρ Ο Σ: Μ.Μ.Ε.
ΘΕΜΑ: «Χρήση μηχανημάτων έργου από μη χειριστές μηχανημάτων έργου»
Σας ενημερώνουμε ότι το σωματείο μας δέχεται σχεδόν καθημερινά ανώνυμα τηλεφωνήματα σύμφωνα με τα οποία, μηχανήματα έργου που ανήκουν σε δημόσιους φορείς και συγκεκριμένα σε ΟΤΑ Α και Β’ βαθμού καθώς και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, χρησιμοποιούνται από μη εξειδικευμένο προσωπικό δηλ. από άτομα τα οποία δεν έχουν την αντίστοιχη άδεια χειριστή μηχανήματος έργου που απαιτείται για το εκάστοτε μηχάνημα.
Παρακαλούμε τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους πριν γίνει κάποιο ατύχημα. Στην αντίθετη περίπτωση, σε εύλογο χρονικό διάστημα εκ μέρους του σωματείου μας θα ζητήσουμε να παρέμβουμε με τους αρμόδιους φορείς για ελέγχους.
Για τη διοίκηση
Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας
Ομέρ Μουζαφέρ Ογλού           Χικμέτ Ραχήμ
-Καθαρές κουβέντες λοιπόν κύριοι ΟΜΕΡ ΜΟΥΖΑΦΕΡ και Χικμέτ Ραχήμ. ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ!
-Ποιους ΟΤΑ εννοείτε, ποιοι χειριστές δουλεύουν παράνομα! Άλλως άλλους σκοπούς εξυπηρετείτε!!! Κι ο νοών νοείτω…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »