*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Η Μάνια Ασλάνογλου ήταν υηπέροχη και στη βραδιά για το Σεκέρ Μπαιράμ!

19 Ιουνίου
*Μεγάλη κοσμοσυρροή σημειώθηκε για δυο συνεχόμενες βραδιές στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με guest star την Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια, Μάνια Ασλάνογλου που με τα live της ενθουσίασε για άλλη μια φορά όλο τον κόσμο!
-Η πρώτη live βραδιά ήταν την περασμένη Παρασκευή 15 Ιουνίου όπου ήταν αφιερωμένη σε όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας για τη θρησκευτική τους εορτή Σεκέρ Μπαϊραμ!
Η Μάνια έχοντας στο πλευρό της τους δυο μουσουλμάνους μουσικούς, Χασάν Ντεγκέρ στο σάζι και Εμίν Αράς στα πλήκτρα, αλλά και τον μόνιμο συνεργάτη της τον φοβερό μπουζουξή Ανέστη Χατζημεστή, τραγούδησε «ανατολίτικα» τραγούδια και εντυπωσίασε!...
……
*Η Έκπληξη της βραδιάς την Παρασκευή το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ ήταν όταν ο δημοφιλής DJ του Ελληνάδικου πήρε το τουμπερλέκι της Μάνιας στα χέρια του και μαζί με την υπόλοιπη ορχήστρα τη συνόδευσε στα τραγούδια της!
-Επίσης ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας, για μια ακόμη φορά προνόησε και έφερε πιάτα για… σπάσιμο! Χαμός σας λέω!!!
……
*Η διασκέδαση όμως στο ΚΥΤΤΑΡΟ, συνεχίστηκε και το Σάββατο το βράδυ με ακόμη ένα live της Μάνιας Ασλάνογλου και του Ανέστη Χατζημεστή, μαζί με τον δικό τους… πληκτρά!
……
*Άλλη μια έκπληξη περίμενε όμως όλο τον κόσμο το Σάββατο το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ, όταν ο τρομερός Ανέστης Χατζημεστής πήρε το μικρόφωνο από τη Μάνια και μαζί με το μπουζούκι του ερμήνευσε ρεμπέτικα τραγούδια!
……
*Παρών στο ΚΥΤΤΑΡΟ το Σάββατο το βράδυ, μετά από πολύ καιρό, ήταν και ο Ξανθιώτης παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου και μάλιστα συνοδευόμενος από νέα θαυμάστριά του!
……
*Το περασμένο Σάββατο (16 Ιουνίου) το βράδυ, το Romeo Plus Live στην Ξάνθη, άνοιξε για μια βραδιά αφιερωμένη στο Σεκέρ Μπαϊράμ!
-Guest star της βραδιάς ήταν ο Τούρκος τραγουδιστής EGE και μαζί του στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα οι Γιώργος Κουμουλίδης, Αυγή Τριανταφυλλίδου και Μορφούλα Ιακωβίδου!
-Μάλιστα ο Γιώργος χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τις δυο τραγουδίστριες από τις ομορφότερες του φετινού καλοκαιριού!
-Λέτε να έχουμε και συνέχεια της συνεργασίας τους στο «Στρούγκας» restaurant στην Κεραμωτή;;;
……
*Και τέλος, τα 24α γενέθλιά του γιόρτασε την περασμένη Κυριακή 17 Ιουνίου, παράλληλα με την παγκόσμια γιορτή του πατέρα, ο δημοφιλής Ξανθιώτης μουσικοσυνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής, Αντώνης Χειμωνίδης!
-Τι ευχάριστη σύμπτωση για τον Αντώνη που πρόσφατα έγινε πατέρας!...

-Να γιορτάζει κάθε χρόνο τα γενέθλιά του παράλληλα με τη γιορτή του πατέρα και ο υπέροχος γιός του να του εύχεται εις διπλούν χρόνια πολλά!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »