*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο Δήμαρχος Ξάνθης στο συλλαλητήριο της Καβάλας για την Μακεδονία

07 Ιουνίου
Και ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος χθες στην κινητοποίηση της Καβάλας για την Μακεδονία όπως επίσης και οι Μ. Αμοιρίδης, Μ. Πατεράκης, Ν. Κιατίπης, Μ. Σδρέβανος, Γ. Χρηστίδης και Φ. Καραπιπέρης με… σημαία!
…………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
«…Τη μια φορά ως υποψήφιοι με τον Στυλιανίδη, την άλλη ως υποψήφιοι με τον Πούλιο, την παρ’ άλλη ως πολιτευτές της ΝΔ και της Μητσοτακικής, την παρ’ άλλη ως Πασοκικοί ενδιαφερόμενοι ως καταβολής ορμώμενοι Πασόκοι, ε, λοιπόν αυτοί οι περιπλανώμενοι θίασοι... ας μας επιδείξουν ένα θετικό που έχουν προσφέρει μέσα από τις τόσες περιπλανήσεις τους»
(Ο Φώτης Καραλίδης στην «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» του Xanthi channel)
-Φανουράκη, ο Καραλίδης δεν είναι… Δημαρχόπουλος. Από την αρχή σε προειδοποίησα…
…………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
…ενημερώθηκα για την προσωπική άρνηση του κ. Μέτιου για την επιχορήγηση που δινόταν επί εποχής Γιώργου Παυλίδη για δύο συνεχόμενα χρόνια. Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου… Είναι υποχρέωση κάθε σοβαρής διοίκησης να στηρίζει εμπράκτως τέτοιου είδους δραστηριότητες.
(Από την επερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Μουμίν Οντέρ)
-Σοβαρής και συγχρόνως… ευαίσθητης Διοίκησης κ.Οντέρ.

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Δημοσιογραφικό. Με 20 μήνες φυλάκιση τιμωρήθηκαν την Τετάρτη το μεσημέρι (χθες), από το Τριμελες πρωτοδικείο Ξάνθης ο εκδότης Cengiz Οmer και ο συντάκτη συκοφαντικού άρθρου της τουρκόφωνης εφημερίδας Millet gazetesi της Ξάνθης, μετά από μήνυση των Σοφολογιωτάτων Μουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής.
……
*Ειλικρινά δεν χαίρομαι καθόλου όταν καταδικάζονται δημοσιογράφοι, ακόμη κι αν στην ουσία αποτελούν γραφεία τύπου του… Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, διότι εκτός των άλλων κι εγώ δεν ήμουν και δεν είμαι ΚΑΤΑ του Σινίκογλου…
Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να «παίζουν» τα παιχνίδια του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ και της  Άγκυρας…
……
*Αν κύριε Cengiz Οmer κι εσύ αλλά κι ο συνεργάτης σου είστε ΑΛΗΘΙΝΟΙ μαχόμενοι δημοσιογράφοι, γράψτε κι ένα σχόλιο για τους μαχόμενους Τούρκους δημοσιογράφους που ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ και περνάν την μισή ζωή τους στις φυλακές του Ερντογάν, ή τους κλείνουν τις εφημερίδες στην γειτονική χώρα, επειδή ενοχλείται η εξουσία!
……
*Έκρηξη της γνωστής πρώην συνδικαλίστριας της ΑΔΕΔΥ Μαρίας Μωυσίδου στο fb: «Maria Moisidou: Το taxis δεν δουλεύει....
Το σύστημα του Οπεκεπε είναι πεσμένο....
Οι βεβαιώσεις αποδοχών που σήκωσε το υπουργείο λαθος( άρα τροποποιητικές..)...
ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ 25 μέρες πριν τη λήξη της υποβολής φορολογικών δηλώσεων δεν υπαρχει..
Οι ανταποδοτικές υπηρεσίες από ένα κράτος που έχει τους υψηλότερους μεσοσταθμικά φόρους στην Ευρώπη για τους πολίτες του θυμίζουν ανέκδοτο....».
-Μάλλον κι αυτή το πάει φιρί φιρί για… απάντηση από την Σάσα!

Έκρηξη οργής του Προέδρου του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης 
Κώστα Μαλάκη για τις συμπεριφορές δικαστών απέναντι 
στους δικηγόρους και τους πολίτες
Έκρηξη  οργής και αγανάκτησης του Προέδρου του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστα Μαλάκη εν μέσω ακροατηρίου στο Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης της Τρίτης στις 2 το μεσημέρι.
Ο Κώστας Μαλάκης κατήγγειλε δημόσια την συμπεριφορά δικαστών απέναντι στους δικηγόρους και τους πολίτες και απευθυνόμενος στο δικαστήριο είπε ότι «επιφυλάσσεται να μεταβεί ο ίδιος για την κατάσταση που επικρατεί στο δικαστήριο Ξάνθης στον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείο Πάγου, ενώ θα ζητήσει ραντεβού και με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κΚοντονή για το ίδιο θέμα», θεωρώντας ότι ειδικά η περιοχή της Θράκης θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα απονομής της δικαιοσύνης.
Μάλιστα πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης θα θέσει το θέμα για τις συμπεριφορές δικαστών απέναντι στους δικηγόρους και τους πολίτες και στο Δ.Σ. του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης στη συνεδρίαση της Δευτέρας 11 Ιουνίου.
Ωστόσο όταν τηλεφωνήσαμε και ρωτήσαμε τον κ.Μαλάκη αν αληθεύουν αυτά που μας είπαν απλοί πολίτες που ήταν παρόντες στο ακροατήριο, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο πριν την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης.
(σ.σ. Πάντως αποκλειστικές πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης, ήδη ενημέρωσε και την Πρόεδρο Εφετών Θράκης για τους έντονους προβληματισμούς για δικαστές της Ξάνθης…)
Συνελήφθη Τούρκος δικαστής στην Αδριανούπολη 
- Προσπαθούσε να διαφύγει στη Θράκη
Ο Τούρκος δικαστής Ισμαΐλ Κουρτ, που εμπλέκεται σε υπόθεση στρατιωτικής κατασκοπείας στη Σμύρνη, συνελήφθη στην Αδριανούπολη, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στην Ελλάδα, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.
Ο Κουρτ κατηγορείται ως μέλος του κινήματος του Φετουλάχ Γκιουλέν, το οποίο η Αγκυρα θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση. Συνελήφθη μαζί με άλλα 10 άτομα, ανάμεσά τους γιατροί, δάσκαλοι και μηχανικοί, σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα.
Κάποιοι από αυτούς, ανάμεσά τους και ο δικαστής, είχαν πλαστές ταυτότητες, ενώ πάνω τους βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι αρχές τους παρακολουθούσαν την τελευταία μία εβδομάδα και συνελήφθησαν στα Υψαλα, στα σύνορα με την Ελλάδα, αναφέρει η Hurriyet.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »