*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Υπέροχο το νέο καλοκαιρινό στα Φαναράκια!

07 Ιουνίου
*Έτοιμος ο υπέροχος θερινός χώρος, στην αυλή της ταβέρνας «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» του Χρήστου Μιχαλακίδη στον πεζόδρομο της Εθνικής (Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη)!
-Τα φαναράκια σας περιμένουν καθημερινά στο καλοκαιρινό περιβάλλον τους να απολαύσετε το υπέροχο φαγητό της κουζίνας τους κάτω από τη σκιά και τη δροσιά των δέντρων!
-Τηλέφωνο για κρατήσεις: 25410 73606.
*Δεν πρόλαβα να γράψω χθες ότι με την επιστροφή του από την Ολλανδία στο ΚΥΤΤΑΡΟ ο DJ Κώστας Σπυριάδης «κατάφερε» να… «εκτοπίσει» από το πόστο του τον Ιορδάνη Καγιά και έσπευσε ευθύς αμέσως ο Τάκης Αλεξούδας να «διορθώσει» την κατάσταση και να επαναφέρει τις ισορροπίες στο Ελληνάδικο διοργανώνοντας ξανά μετά από πολύ καιρό κάθε Πέμπτη «Ladies Nights» αναθέτοντάς τες απικλειστικά και μόνο στον Ιορδάνη προς αποφυγή παρεξηγήσεων!!!
……
*Και η αποκλειστική είδηση της ημέρας;;;
*Από χθες ο δημοφιλής DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ Κώστας Σπυριάδης «έπιασε» δουλειά στο γνωστό καφέ – εστιατόριο «Orange»!
-Τώρα τι πόστο ανέλαβε στο Orange ο δημοφιλής ξανθιώτης DJ;;;
-Αν λάβουμε υπόψην μας ότι το συγκεκριμένο μαγαζί δεν είναι Ελληνάδικο, αποκλείουμε το DJ-λίκι!
-Οπότε τι μας μένει;;;
-Ή πακετάς, ή μάγειρας (κομμάτι δύσκολο) ή σερβιτόρος!
-Μόλις μάθω θα σας ενημερώσω!
……
*Συνεχίζει να μας κρατάει σε αγωνία η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Έλσα Καρυώτη που ενώ μας ενημερώνει από το Facebook ότι μέσα σε λίγες μέρες κυκλοφορεί επίσημα το νέο της τραγούδι αλλά και το videoclip, ακόμη δεν μας αποκάλυψε τον τίτλο του!
-Η ίδια έγραψε περιχαρής χθες στο Facebook:
-«Έρχεται… σε λίγες μέρες..
Θα το μοιραστώ μαζί σας…
#Newsong #mysong #videoclip
-Σε στίχους και μουσική των Δημήτρη και Αντώνη Παπαβομβολακη
Ένα video clip της Polygnome!!!».
-Μπράβο βρε Έλσα, αλλά πες μας όμως τον τίτλο του τραγουδιού σου να μην αγωνιούν οι θαυμαστές σου!!!
……
*Κάθε Πέμπτη και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, στην Pub GUERNICA του Λάκη Κοτόρνου στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης διοργανώνεται «MOJITO NIGHT» μόνο με 5 ευρώ στην οποία τιμή μπορείτε να διαλέξετε εσείς το ρούμι ανάμεσα σε BACARDI, PAMPERO, ή HAVANA, συνοδεία δροσιστικής καλοκαιρινής φρουτοσαλάτας με φρούτα της εποχής, ακούγοντας φυσικά την υπέροχη Rock μουσική από τα συλλεκτικά βινύλια του Λάκη!!!
……
*Μες την τρελή χαρά είναι από χθες ο τρομερός παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου!

-Ο λόγος είναι ότι ήρθε από τη Γερμανία στην Ξάνθη για διακοπές η φίλη και κολλητή του Βούλα που είχε πολύ καιρό να τη δει και δεν έχασε την ευκαιρία να «βολτάρει» μαζί της και να την ξεναγήσει στην Ξάνθη για να τα πούνε!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »