*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιουνίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Ο πολίτης τι φταίει αν έπεσε επάνω του ο διακινητής με το τζιπ; Ποιός θα τον αποζημιώσει;

19 Ιουνίου
ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ 
Ο ΑΤΥΧΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ;
Θα αποζημιωθεί τελικά το «θύμα»  της τροχαίας σύγκρουσης του φορτηγάκι του με το τζιπ που οδηγούσε ο 27χρονος διακινητής από την Παλαιστίνη, κουβαλώντας λαθρομετανάστες; Διότι από την έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το τζιπ που οδηγούσε ο διακινητής, ήταν ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ και ανήκει σε Σύρια που ζει στην Αθήνα, ήταν ανασφάλιστο!
Διότι το μόνο «έγκλημα» του άτυχου μελισσοκόμου ήταν το ότι βρέθηκε δυστυχώς για τον ίδιο, στο δρόμο όπου η αστυνομία κυνηγούσε τον διακινητή!
Ερωτήματα λοιπόν απλών πολιλτών:
1.Θα αποζημιωθεί ο Ξανθιώτης μελισσοκόμος και από πού; Από την ασφάλεια στην οποία ήταν ασφαλισμένος ο ίδιος; Από την Ελληνική Αστυνομία που ευθύνεται που άφησε τον διακινητή να μπει στη πόλη και έγινε ότι έγινε;
2.Ή μήπως θα πρέπει να περιμένει  την αποζημίωση για το φορτηγάκι του που καταστράφηκε ολοσχερώς, από την Σύρια ιδιοκτήτρια του τζιπ;
Ποιος από τους αρμόδιους θα μας απαντήσει;

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ 
ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ… ΑΘΩΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ!
Με ρώτησαν πολλοί αναγνώστες, γιατί ως «θιγμένος» πολίτης ο κύριος Δημήτρης Μπένη δεν μήνυσε τον «Μαχητή» και τον εκδότη του αμέσως μετά την δημοσίευση των αποκαλυπτικών δημοσιευμάτων του, αλλά περίμενε πρώτα… να δει σε ποιες υποθέσεις θα αθωωθεί και… μετά κατέθεσε τις μηνήσεις του;
(σ.σ. Το ερώτημα δεν ισχύει για τον δικηγόρο και επί χρόνια κολλητό του Θανάση Ξυνίδη πως μέλος της παράταξης Πολίτες για την Αλλαγή κατήγγειλε την λειτουργία του και ως…δικηγόρος τον υπερασπίζεται και αγωνίζεται για την προστασία της τιμής, της υπόληψης και ιστορίας του!).

ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ
Να αφαιρεθούν εδώ και  τώρα τα διαχωριστικά που έχουν μπει μπροστά στο ιδιωτικό πάρκινγκ του Δημαρχείου και ανάμεσα στους κάδους ΜΕΣΑ στο δρόμο, διότι έτσι απλά, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!
Προειδοποιούμε για πρώτη φορά τόσο την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης (διευθύντρια η κυρία Κατερίνα Μανά) όσο και τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Κυριάκο Παπαδόπουλο να αφαιρέσουν άμεσα τα κιγκλιδώματα διότι επαναλαμβάνουμε,  είναι παράνομο ΜΕΣΑ  στο δρόμο να γίνονται τέτοιες κατασκευές!

(σ.σ. Αλήθεια τον διευθυντή του Δήμου Ξάνθης Γιώργο Γκοδοσίδη τον ρώτησε κανείς για την… παρανομία τους αυτή;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »