*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιουνίου

Αισιοδοξία αλλά και.."εντάσεις" στην πρώτη πολιτική εκδήλωση του ΚΙΝ.ΑΛ στη Ξάνθη παρουσία Σαχινίδη-Μιχάλη Τζελέπη (φώτο)

09 Ιουνίου




Αισιοδοξία αλλά και..."εντάσεις" όταν έφυγαν οι δημοσιογράφοι, υπήρξαν κατά την πρώτη πολιτική εκδήλωση της ΚΙΝ.ΑΛ στη Ξάνθη με αρκετές εντάσεις στα οργανωτικά θέματα αλλά των κομματικών διαδικασιών. 
Αναλυτικότερα: 
Την πρώτη πολιτική της εκδήλωση με τον πρώην Υπουργό Οικονομίας Φίλιππο Σαχινίδη και τον βουλευτή Σερρών Μιχάλη Τζελέπη, πραγματοποίησε το Κίνημα Αλλαγής την Παρασκευή το βράδυ στο ξενοδοχείο «Νατάσσα» στην Ξάνθη παρουσία στελεχών και φίλων του πολιτικού φορέα.
Όπως ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου από τα δυο στελέχη του Κινήματος, αντικείμενο αυτών των κομματικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα είναι ο καθορισμός της πολιτικής ταυτότητας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και οι οργανωτικές δομές του, εκφράστηκαν ωστόσο στην «κλειστή» σύσκεψη που έγινε, ενστάσεις και διαφορετικές απόψεις για τον τρόπο λειτουργίας του από στελέχη κυρίως της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ αφού ήδη έχουν προκύψει τριβές και πολλά προβλήματα, τουλάχιστον τοπικά.
Τους δύο ομιλητές προσκεκλημένους καλεσμένους παρουσίασε στους δημοσιογράφους ο διορισμένος Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης Δημήτρης Παλτόγλου, ενώ στην εκδήλωση που ακολούθησε στην αίθουσα του ξενοδοχείου, παραβρέθηκαν ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Σωκράτης Ξυνίδης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης, ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης με το χρίσμα της ΚΙΝ.ΑΛ. Σάββας Μελισσόπουλος, ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Αμανατίδης, ο πρώην Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αργύρης Πλέσσιας, ο πρώην γραμματέας Θωμάς Ξανθόπουλος, το μέλος της ΔΗΜΑΡ Κώστας Δέλκος, ο Γραμματέας της ΠΑΣΚΕ Κώστας Γαβριηλίδης  και πολλά γνωστά παλιά στελέχη κυρίως από το ΠΑΣΟΚ αλλά και την ΔΗΜΑΡ.
Στην συνέντευξη τύπου ο κ.Φίλιππας Σαχινίδης είπε στους δημοσιογράφους ότι στόχος είναι οι ευρύτερες συνεργασίες και συναινέσεις ώστε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κεντροαριστερά, στις πολιτικές εξελίξεις και στην εκλογή των δημοτικών οργανώσεων στις 24 Ιοιυλίου.
Όπως ανέφερε ο Φίλιππος Σαχινίδης, στόχος είναι οι ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις ώστε να κυριαρχήσει το ΚΙΝΑΛ στο χώρο της κεντροαριστεράς και στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τα μέλη του κινήματος αλλαγής να συμμετάσχουν στις διαδικασίες ανάδειξης δημοτικών οργανώσεων στις 24 Ιουλίου. Από την πλευρά του ο Μιχάλης Τζελέπης σχολίασε πως οι κινήσεις και τα πρόσωπα που σύστησαν το χώρο  γνωρίζουν  ότι δεν υπάρχει επιστροφή και θα προχωρήσουν μαζί για να καταστήσουν το Κίνημα Αλλαγής ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων.
«Ο νέος φορέας πρέπει να είναι χρήσιμος για τη χώρα και πρέπει να έχει την στήριξη της Ελληνικής κοινωνίας….» σημείωσε από την πλευρά του ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Σερρών και συνεταιριστής Μιχάλης Τσελέπης εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τις επόμενες Εθνικές εκλογές. 
Μετά την συνέντευξη τύπου τα στελέχη ευγενικά απομάκρυναν απο την εκδήλωσή τους τα ΜΜΕ για να συνεχιστεί η κομματική διαδικασία χωρίς δημοσιογράφους. 





Share this

Related Posts

Previous
Next Post »