*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Ανέστης Αντωνιάδης και Μιχάλης Αμοιρίδης, απορρίπτουν την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ

14 Ιουνίου
Η φωτογραφία είναι από τις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης στα γραφεία της Κ. Πλατείας. Οι εκλογές για την ανάδειξη της Νομαρχιακής του ΚΙΝ.ΑΛ σε ποια γραφεία θα γίνουν;
……………………………..………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Το φετινό Σεκέρ Μπαιράμ, ως γιορτή των γλυκισμάτων, ας βάλει τις βάσεις να φέρει πίσω όλους τους οικονομικούς μετανάστες που είναι στα ναυπηγεία σε Ολλανδία, Γερμάνια, Γαλλία και σε κατασκευαστικές στο Κατάρ και δεν μπορούν να είναι μαζί με τις οικογένειες τους για άλλη μια χρονιά. Ας δημιουργηθούν επιτέλους οι συνθήκες για ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο μας, με την συνιστάμενη προσπάθεια όλων.
(Ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης στις ευχές του στους μουσουλμάνους για το μπαϊράμ)
-Έτοιμος για κάθοδο στις επόμενες Εθνικές εκλογές…! 
……………………………..………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Με όσους μίλησα από νωρίς το πρωί εδώ στην Θεσσαλονίκη, όλοι ετοιμάζουν ντου στις Πρέσπες. Ούτε 10.000 αστυνομικοί δε σώνουν τον Alexis
(Ο Υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης… άτακτος στο fb)
-Κι ο σώζων εαυτόν σωθείτω…!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Για την Αθήνα μετατέθηκε όπως μαθαίνω, η πρώην διευθύντρια της ΕΥΠ στη Κομοτηνή και ήδη αντικαταστάθηκε, προκειμένου να ηρεμήσει η υπηρεσία και να βρει το δρόμο της…!
……
*Η διευθύντρια έφυγε, αλλά ο… «πόλεμος» των δημοσιογράφων συνεχίζεται στη γείτονα πόλη…!
Όπου πολλοί «σφάζονται» όπως μαθαίνω και για την γοητεία της..!
……
*Λένε και ξαναλένε κάποιοι, τόπο στους νέους…
-Ε, νέος δημοτικός σύμβουλος ο Μιχάλης Ρεκάρης, τον έβαλε στο Δ.Σ. ως εκπρόσωπο της Κοινωνίας Δημοτών ο Φανουράκης κι αυτός σπανίως «πατάει» στις συνεδριάσεις!
-Και δεν είναι μόνο ότι δεν «πατάει», αλλά δεν ενημερώνει ούτε τον αναπληρωματικό του, να πάει τουλάχιστον αυτός στη θέση του…!
Κι έπειτα αναρωτιέται ο Μανώλης, γιατί η ομάδα όχι μόνο δεν «πετάει»… αλλά και δεν… «πατάει» στις συνεδριάσεις για να… «πετάξει»!
……
*Που οι καλές εποχές Φανουράκη που οι δημοσιογράφοι περίμεναν πως και πώς να είναι παρών και ο… Δημήτρης Μπένης για να υπάρχει «τζερτζελές» και ντόρος…
-Τώρα συνεδριάζουν στις 14.30 και στις 15.00 οι περισσότεροι ήδη βρίσκονται σε… τσίπουρο με πρώτο τον Πρόεδρο!
ΚΙΝ.ΑΛ. ΞΑΝΘΗΣ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ 
ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Θα βρουν υποψήφιους που θα πληρώσουν και…5 ευρώ για να μπορέσουν να εκλέξουν Νομαρχιακή στο ΚΙΝ.ΑΛ και παράλληλα τοπικές στους Δήμους; Όσοι πάντως ενδιαφέρεστε να καταθέσετε υποψηφιότητα, σίγουρα σας ενδιαφέρει η παρακάτω χρόνο:
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής καλεί τα μέλη και τους φίλους του κινήματος, υπό την προϋπόθεση ότι θα εγγραφούν ως μέλη, να υποβάλλουν υποψηφιότητα έως την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 στην Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή, για να συμμετέχουν στην συγκρότηση των Δημοτικών οργανώσεων Ξάνθης, Αβδήρων, Τοπείρου και Μύκης, μέσω εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης που θα διεξαχθεί πανελλαδικά την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018.
Η υποβολή της υποψηφιότητας συνοδεύεται  από καταβολή ποσού πέντε (5) ευρώ.
Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Διαφωνεί ο Μιχάλης Αμοιρίδης με την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ
Διαφωνεί με την συμφωνία Τσίπα-Ζάεφ για το Σκοπιανό ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης και με ανάρτησή στο fb αναφέρει τα παρακάτω:
Η συμφωνία δεν μου άρεσε, κυρίως γιατί επιτρέπει να δηλώνουν ως εθνικότητα και γλώσσα τη μακεδονική :-( Κατά τα άλλα ο Πρωθυπουργός σε ένα πλαίσιο σωτηρίας της συγκυβέρνησης με πολιτικό ελιγμό μεταθέτει την επικύρωση της συμφωνίας από τη βουλή, στο αόριστο μέλλον, με πιο πιθανό αυτή να συζητηθεί από την επόμενη και να μην επικυρωθεί. Θα έπρεπε να υπάρξει μεγαλύτερη υπομονή στη διαχείριση του θέματος, περιμέναμε κάτι παραπάνω από μια μη λύση όπως θα φάνει στο εγγύς μέλλον.
Ανέστης Αντωνιάδης: Απορρίπτω την συμφωνία 
Τσίπρα με τα Σκόπια για την Μακεδονία!
Με ψυχραιμία και χωρίς πατριδοκαπηλία ας αναρωτηθούμε μερικά πράγματα και ας κάνουμε μερικές συγκρίσεις:
Η Μακεδονία και η Θράκη είναι ελληνικές.
Έχει έρθει Σκοπιανός πρωθυπουργός, ΠτΔ και Υπουργός Εξωτερικών σε χωριά της Μακεδονίας για περιοδεία μέσα σε ένα χρόνο; Όχι.
Υπάρχει σημαία για ανεξάρτητη "Νότια Μακεδονία" και προφανή αντεθνική προπαγάνδα από προξενείο των Σκοπίων στη Θεσσαλονίκη; Όχι.
Υπάρχει κόμμα που κατεβαίνει ανεξάρτητο στις εκλογές προασπίζοντας τα δικαιώματα της "Μακεδονικής" μειονότητας και ζητώντας ισότητα; Όχι.
Υπάρχει απειλή πολέμου από τα Σκόπια; Όχι.
Υπάρχουν καθημερινές παραβιάσεις από αέρα και θάλασσα από τα Σκόπια; Όχι.
Οπότε αφήστε όλοι την υποκρισία και τους αλλαλαγμούς. Χωρίς να προτείνετε τίποτα στην ουσία. Γιατί έχουν λάβει χώρα όλα τα παραπάνω στην Θράκη και δεν έχετε βγάλει ΚΙΧ. Γιατί εάν υπήρχαν καμιά 150.000 Σλαβόφωνοι στην Μακεδονία και ψήφιζαν θα τα είχατε κάνει τα περισσότερα γαργάρα.
Η συμφωνία ανεξάρτητα εάν είναι καλή ή κακή και μόνο που έχει την σφραγίδα του αναξιόπιστου και μόνο επειδή αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει εχθές, ΑΠΟΡΡΊΠΤΕΤΑΙ!
Ανέστης Αντωνιάδης
Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »