*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Χαμός με την Μελελούδη πάλι στο ΚΥΤΤΑΡΟ...!

12 Ιουνίου
*Χαμός έγινε το περασμένο Σάββατο 9 Ιουνίου στο ΚΙΤΤΑΡΟ με το δεύτερο κατά σειρά Live της ταλαντούχας νεαρής τραγουδίστριας Χριστίνας Μελελούδη η οποία μαζί με την ορχήστρα της διασκέδασε τον κόσμο!
-Στη φωτογραφία η Χριστίνα μαζί με το team  του Ελληνάδικου, με επικεφαλής τον DJ Κώστα Σπυριάδη, τα κορίτσια του bar Χρύσα και Έλενα αλλά και τον φοβερό Σπύρο!
……
*Όμως ο τρομερός DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ Κώστας Σπυριάδης, που συνόδευσε μουσικά την Χριστίνα Μελελούδη, ζήτησε να φωτογραφηθεί και… solo μαζί της ώστε να Postάρει τη φωτογραφία στο Facebook για τους δικούς του προσωπικούς λόγους ώστε να περάσει το μήνυμα «περνάω καλά» σε συγκεκριμένο πρόσωπο!
-Άπαιχτος ο… Κώστας!!!
……
*Εντωμεταξύ, την επόμενη μέρα, την Κυριακή το πρωί, μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το live της Χριστίνας Μελελούδη στο ΚΥΤΤΑΡΟ, ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας, πήρε τον γιό του Ανδρέα και πήγε να το… γιορτάσει με… καφέ, στο «Καθ’ οδόν» Καφέ μπάρ!
-Να δω Τάκη που θα πας για να… κεράσεις τον Ανδρέα μετά τα δυο διαδοχικά Live της Μάνιας Ασλάνογλου την ερχόμενη Παρασκευή 15 Ιουνίου (για το Μπαϊράμι) και το Σάββατο 16 Ιουνίου!!!
……
*Συνεχίζουν κάθε Παρασκευή βράδυ, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι με μεγάλη επιτυχία τα live τους στο «Στρούγκας» restaurant στην Κεραμωτή, το φοβερό καλλιτεχνικό «τρίδυμο» Γιώργος Κουμουλίδης στο τραγούδι, Μάριος Κιοσσές στα πλήκτρα και Γιάννης Αντωνίου στο Σάζι!!!
-Ο Γιώργος Κουμουλίδης και το συγκρότημά του υπόσχονται «διασκέδαση με… πολύ φαΐ, ποτό αλλά και τραγούδι με διάθεση στα ύψη και την καλύτερη ομάδα έτοιμη για όλα...
Αναμένεται ένα πολύ μεγάλο και καυτό καλοκαίρι!».
……
*Στην παραλία της Κεραμωτής όμως απολαμβάνει από την περασμένη Κυριακή τα καλοκαιρινά μπάνια του και ο δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός και μάνατζερ τραγουδιστών, Δημήτρης Γεωργιάδης!
-Μάλιστα ο Δημήτρης όταν… «αράζει» στην ξαπλώστρα, του έρχεται έμπνευση και γράφει στιχάκια στο Facebook του τύπου:
«Την Κυριακή Κεραμωτή
Αν δεν θυμώσει η θάλασσα....
Το κύμα.... δεν χορεύει....!!!»!
-Και… ποιητής ο Δημήτρης!
……
*Και την αποκλειστικότητα της ημέρας σας την «φύλαξα» για το τέλος!!!
-Ο δημοφιλής πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92,1, ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής και… προσωπικός «μάνατζερ» του Γιώργος Καρυπίδη, Χαράλαμπος Κυρκούσης, ήταν ο μεγάλος νικητής σε διαγωνισμό που διοργάνωσε γνωστό περιοδικό με έπαθλο ένα μπουκάλι Vodka Stolichnaya το περασμένο Σάββατο 9 Ιουνίου στο My Club στο… «Stoli» party!!!
-Ιδού και η ανακοίνωση του περιοδικού για τον νικητή… Χαράλαμπο!
«Ο Νικητής αυτής της εβδομάδας, του Διαγωνισμού My Club, είναι ο Χαράλαμπος Κυρκούσης .. μόλις κέρδισε ένα μπουκάλι Vodka Stoli για να την απολαύσει με ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.!!!
#StoliNight Σαββάτου 9 Ιουνίου 2018.
Καλή Διασκέδαση..!!!»!

-Τώρα με ποια παρέα (εκτός του Γιώργου Καρυπίδη), ο Χαράλαμπος απόλαυσε τη Stolichnaya, μη με ρωτάτε!...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »