*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Τα ευτράπελα της πλατείας-ΤΕΡΑΣ!

14 Ιουνίου
ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ…
Χαμός έγινε με μια νταλίκα που αναγκαστικά το πρωί της Τρίτης για να μπορέσει να ξεφορτώσει τα εμπορεύματά της στον ΟΤΕ, αναγκάστηκε να κάνει μανούβρες και με την όπισθεν να μπει στην Μιλτιάδου Γεωργίου, να ξεφορτώσει στις αποθήκες του ΟΤΕ και να φύγει από την Βας. Κωνσταντίνου περνώντας αναγκαστικά μέσα από τον πεζόδρομο…
Κάποιοι λοιπόν βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν την τριχιά για να βγάλουν κάποιοι άλλοι τα εσώψυχά τους κι όλα αυτά γιατί;
Μα γιατί με την ΠΛΑΤΕΙΑ Τέρας του Στυλιανίδη, του Μούρκα, του Τσέπελη και των υπολοίπων, δεν μπορεί να μπει στο κέντρο της πόλης ούτε πούλμαν, πόσο μάλλον μια τεράστια νταλίκα για να ξεφορτώσει!
Και το πιο ωραίο φυσικά απ’ όλα; Αυτοί που πήγαν να ειρωνευτούν τον Δήμαρχο γιατί δεν άνοιξε τον πεζόδρομο όπως είχε υποσχεθεί, ήταν αυτοί που στην ουσία ψήφισαν και στήριξαν το έργο έκτρωμα του πρώην Δημάρχου Ξάνθης…
Να «γελάς» μαζί τους ή να… κλαις; Για το πώς «κατάντησαν» την πόλη; Με πρώτο και καλύτερο βέβαια, τον πρώην φίλο μου Λάκη Στυλιανίδη…!
ΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ Γ. ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ 
ΟΠΩΣ «ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ» ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΒΔΗΡΩΝ…
Το είπε ξεκάθαρα στην «Ανοιχτή γραμμή» ο επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης Κώστας Αντωνιάδης και νομίζω ότι δεν έχει και άδικο… αφού η εικόνα μιλάει μόνη της.
Πήγαν λοιπόν κάποιοι Βούλγαροι και αγόρασαν ακίνητα στις παραλίες του Μυρωδάτου (κυρίως) και γενικότερα του Δήμου Αβδήρων και στη συνέχεια αφού έστησαν μερικά λυόμενα και έκαναν κάποια παράνομα, τα νοικιάζουν τώρα σε άλλους Βούλγαρους «τουρίστες» με 50 ευρώ την ημέρα!!! Οι οποίοι Βούλγαροι «τουρίστες» δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με τους άλλους που έρχονται με τις αυτοκινητάρες τους και φεύγουν, αλλά έρχονται με τα…φαγητά τους, κάνουν λίγα μπάνια και φεύγουν!
-Πάτε μια βόλτα στην Παραλία του Μυρωδάτου να χαρείτε με τον «τουρισμό» που έφερε λοιπόν ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης…! Πλήρης αναβάθμιση δηλαδή…!
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ 
ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ… ΝΟΤΙΟΙ ΚΑΙ… ΒΟΡΕΙΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ;
Αν κατάλαβα τελικά μετά την «συμφωνία» με τους Σκοπιανούς και τις δυο Μακεδονίες, η δική μας θα είναι η Νότια Μακεδονία και των Σκοπίων η Βόρια; Δηλαδή θα γίνουμε… Νότιοι και Βόρειοι σύντροφοι;
Ποιος στη χάρη μας…!
(Μακεδονία ξακουστή… Βορείων και Νοτίων αδελφή…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »