*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Η Καρκαλιάνη συνόδευσε τον Ζαγναφέρη στον Τόπειρο, "καρφιά" παραΣΥΡΙΖΑ για τον Ανεστη...

30 Ιουνίου
*Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης επισκέφθηκε λέει την Πέμπτη το πρωί περιοχή του Τοπείρου που είχε πλημμυρίσει κυρίως εξ’ αιτίας σπασμένου αγωγού και όχι των συνεχών βροχοπτώσεων.
-Η είδηση;
-Δεν συνοδεύονταν από τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου ή τον καθηγητή κ. Ραψομανίκη, αλλά από την κυρία… Καρκαλιάνη!
……
*Κι εγώ που τελικά νόμιζα ότι η κυρία Καρκαλιάνη είναι συνοδός μόνο του Προέδρου της ΝΟΔΕ και πρώην αντιδήμαρχου Τοπείρου Νίκου Κιατίπη…!
-Πάλι δηλαδή… ατύχησα;
……

*Βέβαια απο την άλλη, έναν εαυτό έχει ο Μίχογλου...οχι δυο! Πως να συνοδεύσει τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης στον Τόπειρο, όταν την ίδια ώρα έπρεπε να κάνει τον..."ξεναγό" στα χωράφια που πλημμύρισαν,  στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χουσειν Ζεϊμπέκ και Στάθη Γιαννακίδη;
......
*Ένα από τα καλά που μου κληρονόμησε η Αείμνηστη μάνα μου… Να μη ζηλεύω τίποτα και κανέναν…
-Το ‘χω λοιπόν γράψει πολλές φορές και το ξαναγράφω…Όπως επίσης για μια ακόμη φορά τους προσκαλώ…
Όσοι συνάδελφοι ή συνεργάτες ή φίλοι θέλουν να μπουν στο Xanthi channel ως ΜΕΤΟΧΟΙ και να συνδράμουν για να επιβιώσει το Κανάλι και να μπορέσει να σταθεί, είναι ευπρόσδεκτοι!
-Να συμμετάσχουν και στα…»μεγάλα» κέρδη αλλά και στην οικονομική του πορεία. Ποτέ δεν είπαμε όχι σε μια τέτοια πρόταση…Απεναντίας
……
*Πριν συνεχίσουν λοιπόν ορισμένοι να βγάζουν χολή, ζήλειες, μίση, πάθη κλπ αν και γνωρίζουν ότι δυστυχώς το Xanthi channel είναι παντελώς «κομμένο» από την ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, το… Φυσικό αέριο, τους… δημόσιους οργανισμούς κλπ ιδού ας προσέλθουν να μπουν κι αυτοί στο κανάλι…!
-Άλλως αδίκως «αυτοβασανίζονται…!».
……
*Άλλωστε και ο… «κολλητός» μου ο Μπάμπης όπως έχουν διαπιστώσει οι άσπονδοι «φίλοι» μου, τα… βίντεο τα στέλνει στους δικούς τους φίλους, προσδοκώντας προφανώς σε κάποια αξιόπιστη… δημοσκόπηση στις δημοτικές εκλογές του 2019!
-Οπότε προς τι το… μίσος και το πάθος;
.....
*H αλήθεια βέβαια είναι οτι εμείς δεν ήμασταν ποτέ...Ούτε κανάλι της Νέας Δημοκρατίας, ή του Σγουρίδη, πόσο μάλλον του Σωκράτη, ούτε Κανάλι του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και του Στάθη Γιαννακίδη....Και τον περισσότερο πόλεμο, απο την Νέα Δημοκρατία τον "φάγαμε" και απο τους Ρουσόπουλους...! Οπότε είναι κι αυτό ένα πρόβλημα...
……
*Αλλάζω θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχουν βάλει όλοι με τη Χρύσα Ούτση. Η οποία ούτε βουλευτής είναι για να μπορεί να… «αποστατήσει» ούτε και υφυπουργός χωρίς να.... εκλεγεί βουλευτής!
-Το δικό μου ερώτημα… Ο Τέρενς Κουικ μόνος επιχειρεί κάθε τόσο να «διαψεύσει» τον Σγουρίδη έχοντας και τις ευλογίες του Πάνου Καμμένου ή μήπως πατάει σε… δυο βάρκες και πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τον βάλει στο Επικρατείας;
-Και καλά… Τον Τέρενς δηλαδή δεν τον «απασχολούν» πλέον οι δηλώσεις του Μετέ ή του Χουσείν Ζεϊμπέκ, δεν τον απασχολούν ούτε οι δηλώσεις του Φίλη;
Που ακόμη και τώρα, μιλάει για τους ΑΝΕΛ και βγάζει… σπυράκια;
……
*Τι δήλωσε χθες ο Φίλης;  Αυτά που δηλώνει συνεχώς και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου… «Ότι είναι σαφές ότι η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ ήταν μία αναγκαστική συνεργασία. Στη βάση της διαιρετικής τομής, μνημόνιο, αντιμνημόνιο και το πρόβλημα της αντιμετώπισης της διαφθοράς…».
-Δηλαδή τους ενώνει απλά ο πόλεμος κατά… Μαρινάκη και Μητσοτάκη;!
-Έλα όμως που τώρα βάλανε και στο κάδρο και τον Ιβάν Σαββίδη!
……
*Και μια και μιλάω για τον (παρά)ΣΥΡΙΖΑ γραμματέα που τον τελευταίο καιρό μάλλον είναι… ντεφορμέ αφού μόνο με τον Ανέστη Αντωνιάδη τελικά ασχολείται…!
Ιδού το χθεσινό σχόλιό του:
«To ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης έκλεισε για τις επόμενες εκλογές. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.
Κάποιες κενές θέσεις ακόμα στο ΠΑΣΟΚ ή στη ΔΗΣΥ!!!»

-Η δική μου απορία… Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης υπάρχει καμιά… κενή θέση;
....

*Kαι μια και αναφέρομαι στο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης...

Τη Δευτέρα 02/07/2018 στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή Νομαρχιακή Επιτροπή στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. 
-Διευκρίνηση....Ανοιχτή μόνο για τα....Μέσα μας (;!)...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »