*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιουνίου

ΧΑΜΟΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ»! Μιχάλης Χατζηκλεάρχου διαψεύδει Γ. Τσιλιγκιρίδη ότι αναλαμβάνει Πρόεδρος στην Ασπίδα Ξάνθης , τι απάντησε αυτός, πως σχολίασε ο Μπάμπης Χατζημεστής!

15 Ιουνίου
ΧΑΜΟΣ χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου που πήρε τηλέφωνο στην αρχή τον μεγαλομέτοχο του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης Μπάμπη Χατζημεστή προκειμένου να τον ρωτήσει «πως σχολιάζει την ανάληψη της Προεδρίας της Ασπίδας Ξάνθης από τον πρώην Πρόεδρο του Ορφέα Ξάνθης Μιχάλη Χατζηκλεάρχου κι αν επίκειται… συνένωση των δυο ιστορικών ομάδων της Ξάνθης εν όψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που του χρόνου θα αναδιαρθρωθεί και θα πέσουν πολλές ομάδες, κάτι που δυσκολεύει βέβαια πρωτίστως και τις τρεις ομάδες της Ξάνθης, δηλαδή τον Ορφέα, την Ασπίδα και τον Άρη Αβάτου!
Κι ενώ ο Μπάμπης Χατζημεστής μίλησε μάλλον πικρά για την δική του ποδοσφαιρική «μοναξιά» και παρά την πίκρα του, απόφυγε να σχολιάσει την απόφαση του Μιχάλη Χατζηκλεάρχου να αναλάβει Πρόεδρος στην Ασπίδα Ξάνθης…
-Το σκηνικό άλλαξε άρδην όταν ο Πάνος Παπαδόπουλος επικοινώνησε στο DE NOVO με τον Μισέλ Χατζηκλεάρχου κι ακολούθησε… ανατροπή!
-Αφού ο γνωστός αθλητικός παράγοντας και πρώην ποδοσφαιριστής, διέψευσε την είδηση, λέγοντας με νόημα, «δεν σκοπεύω να γίνω Πρόεδρος στην Ασπίδα Ξάνθης αλλά και να ασχοληθώ με κάποια ομάδα…»!
Είπε μάλιστα με νόημα στον Πάνο Παπαδόπουλο, «απορώ που το βρήκατε αυτό…»,  για να εισπράξει την απάντηση του παρουσιαστή της εκπομπής, «Μα κύριε Μισέλ, ο Γιάννης Τσιλιγκιρίδης το έγραψε… Που βρίσκεται κάθε μέρα στο μαγαζί σας… Θα ήταν δυνατόν να γράψει ποτέ ψέματα»;

ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΣΛΑΚΗΣ
Ο Πάνος Παπαδόπουλος όμως επικοινώνησε και με τον πρώην Πρόεδρο της ΑΣΠΙΔΑΣ Ξάνθης Απόστολο Πασλάκη θέτοντάς του υπόψη τα παραπάνω και ρωτώντας τον αν τελικά, «θα αναλάβει Πρόεδρος της Ασπίδας ο Μιχάλης Χατζηκλεάρχου ή όχι, διότι ο ίδιος το διαψεύδει…».
Για να μην πάρει την απάντηση του τελευταίου.
-Εμάς εδώ στην Ασπίδα δεν μας ενδιαφέρουν ούτε τα οφίτσια, ούτε οι θέσεις… αλλά η προσφορά μας στην ομάδα. Κάντε υπομονή και περιμένετε λίγες μέρες. Θα ενημερωθείτε κι εσείς αλλά και όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται για την Ασπίδα Ξάνθης και τους ευχαριστώ πολύ…
ΤΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΙΔΗ
Αιχμηρό ήταν ωστόσο το σχόλιο του γνωστού αθλητικογράφου Γιάννη Τσιλιγκιρίδη στο fb όταν πληροφορήθηκε τον «ντόρο» που δημιουργήθηκε! Ιδού και το σχόλιό του:
«Για το θέμα του παράγοντα Μιχάλη Χατζηκλεάρχου θα ασχοληθούμε αύριο με επιχειρήματα , για να δούμε πως έχει η υπόθεση που προκάλεσε την οργή του. Με ποιους συναντήθηκε, με ποιους ποδοσφαιριστές είχε επαφές και ζήτησε να παραμείνουν στην Ασπίδα Ξάνθης. Θα τα ακούσετε στην δική μας εκπομπή, όπου δεν ζήτησε να βγει να μιλήσει, απλά μίλησε σε άλλο εκδότη για το θέμα της ανάληψης του στην προεδρία της Ασπίδας Ξάνθης, Θα μάθουν όλοι οι φίλαθλοι την όλη αλήθεια, και θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος!»
-Δεν ξέρω ποιος θα δικαιωθεί φίλτατε Γιάννη Τσιλιγκιρίδη, ο Μιχάλης Χατζηκλεάρχους όμως ήταν απόλυτος.
-Δεν σκοπεύει να αναλάβει Πρόεδρος της Ασπίδας Ξάνθης και απλά διερωτάται...ποιος τα «σκέφτηκε όλα αυτά…»! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »