*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουνίου

Η "βλάβη" του Θ, Ξυνίδη, οι αναπολήσεις Πουσπουρίκα και ΟΝΝΕΔιτών και ο καυγάς Ζαγναφέρη-Μέτιου...

02 Ιουνίου
*Όλα θα μπορούσα να τα συγχωρήσω στον Θανάση Ξυνίδη, εκτός από το να προσπαθεί να «αδικήσει» τόσο κατάφωρα τον εαυτό του… εμφανίζοντάς τον ύστερα από 6 υποψηφιότητες (για δημοτικός σύμβουλος), «όλο και κάποια βλάβη να του αφήσαν τα 22 περίπου χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση…»!
……
*Να το δεχτώ Θανάση μου ότι προκάλεσες με τις πρακτικές και συμπεριφορές σου… «βλάβη» στην αντιπολίτευση ή και στο Δημοτικό συμβούλιο….
-Όχι όμως και να….αγχώνεσαι! Γιατί εσύ μόνο κέρδος είχες από την απόφασή σου να ασχοληθείς με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
-Κι ας μην κατάφερες ούτε τον Πούλιο να βγάλεις Δήμαρχο…Άλλο το ένα, άλλο το άλλο! Κάθε «εμπόδιο» στο τέλος σε …«καλό» …σου …έβγαινε…
……
*Μια βδομάδα αφ’ ότου ο τρομερός Ξανθιώτης δρομέας Σάκης Δασκαλόπουλος έκανε ένα ακόμη ρεκόρ που ο ίδιος πρώτος ανακοίνωσε στο fb
Τον… «θυμήθηκε» ο Φανουράκης!
-Όχι τόσο για το ρεκόρ βέβαια, όσο για να βγάλει… νέα εσώψυχα κατά του… Δημαρχόπουλου και κοντά σ’ αυτόν και στον Φώτη Καραλίδη!
(σ.σ. Τελικά οι… εμμονές και ο «βήχας» δεν κρύβονται! Φτάνει μόνο Μανώλη μου μη σου γίνουν βίωμα, διότι εσύ φθείρεσαι πάλι…).
……
*Διάλογος γαλάζιων πρώην Προέδρων της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης στο fb:
Pouspourikas Michalis: Τέτοιες μέρες πριν 11 χρόνια (30 Μαΐου). Ένα από τα πιο έντονα συνέδρια της ΟΝΝΕΔ.. Νοιώθω πολύ περήφανος που συμμετείχα... πολύ υπερήφανος που το έζησα… Οι καιροί αλλάξανε όχι όμως το συναίσθημα και η αγωνιστικότητα!! ΟΝΝΕΔ - 7ο Συνέδριο ΟΝΝΕΔ - Χαμογελάμε στο αύριο - Οι Στιγμές μας
Γρηγόρης Γρηγοριάδης Θα 'ρθει ο καιρός και πάλι το γαλάζιο... στην Ξάνθη αδέρφια... στην Ξάνθη!!!
……
*Από ποιους εισέπραξε τα πρώτα like ο Μιχάλης;
-Το πρώτο από τον… Φανουράκη της πρώην νεολαίας… Σγουρίδη - ΠΑΣΟΚ! Και το δεύτερο; Από τον συνέταιρό του Φίλιππο Παραστατίδη!
Όμορφος κόσμος… γαλαζοπράσινος!
……
*Μου αποκάλυψαν ότι η δεύτερη «μεταγραφή» του Τάσου Τεφρωνίδη στο ψηφοδέλτιό του που –σημειωτέων- από τώρα ετοιμάζεται, είναι ο επίσης πρώην του Δέρας Σταύρος Κοκκινίδης.
Η πρώτη εννοείται ότι είναι του Ανταμπούφη και η τρίτη (;) του Μαλκότς Χασάν!
……
*Προς Χρήστο Μέτιο Κομοτηνή Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον εκ Βόλου γαμπρό… Πασχάλη (Αντώνη)!
Που δεν έχει πλέον κανένα πόστο στη Νέα Δημοκρατία, αφού το κόμμα ΕΠΑΨΕ όλους τους διορισμένους Περιφερειάρχες;
……
*Μήπως Χρήστο μου πρέπει κάπου να τον βολέψεις κι αυτόν γιατί χωρίς ρόλο θα του κόψουν κι αυτοί οι λίγοι την…καλημέρα;
……
*Κι ένα απλοϊκό Ερώτημα. Αληθεύει κύριε Περιφερειάρχη ότι παρουσία κόσμου πολύ έβρισες σκαιότατα τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη για το θέμα του Χατζιδάκειου; Και μιλάμε για βαριές κουβέντες που ούτε ένας έστω… πρώην βενζινάς δεν θα εκστόμιζε ποτέ!!!
-Μπορείς λοιπόν μας πεις, πως μετά το βρίσιμο που ρίξατε παρουσία 20-30 ανθρώπων δημόσια πως τον κοιτάζεις πλέον στα μάτια..

(σ.σ. Το κακό είναι ότι τα ίδια έκανες και στον Νίκο Ευφραιμίδη όταν ζήτησες την παραίτησή του, όταν όμως στην πέταξε κατάμουτρα και σηκώθηκε να φύγει…έτρεχες από πίσω και τον παρακαλούσες να…ξαναγυρίσει! Για τέτοια μαγκιά μιλάμε...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »