04 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Η Χριστίνα Μελελούδη το Σάββατο 9 Ιουνίου live στο ΚΥΤΤΑΡΟ!

04 Ιουνίου
*Κρατηθείτε… τρεις εκπληκτικές live βραδιές έρχονται πολύ σύντομα στο αγαπημένο Ελληνάδικο της πόλης μας το ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Η πρώτη είναι προγραμματισμένη γι’ αυτό το Σάββατο 9 Ιουνίου το βράδυ με την εκρηκτική τραγουδίστρια Χριστίνα Μελελούδη και τον φοβερό μπουζουξή της Γιάννη!
……
*Η δεύτερη live βραδιά έρχεται την άλλη Παρασκευή 15 Ιουνίου και είναι αφιερωμένη στο μπαϊράμι των μουσουλμάνων συμπολιτών μας, με την ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίαστρια Μάνια Ασλάνογλου και τους μουσουλμάνους καλλιτέχνες, τον Χασάν Ντεγκέρ στο μπουζούκι και τον Εμίν Αράς στα πλήκτρα!
……
*Και τέλος το τρίτο κατά σειρά live στο ΚΥΤΤΑΡΟ είναι το Σάββατο 16 Ιουνίου το βράδυ, πάλι με την Μάνια Ασλάνογλου και την ορχήστρα της με επικεφαλής τον τρομερό μπουζουξή της Ανέστη Χατζημεστή!!!
-Επιλέξτε και… διασκεδάστε!!!
……
*Ιδού και το ανανεωμένο και εκπληκτικό team του ΚΥΤΤΑΡΟ με επικεφαλής τον τρομερό Τάκη Αλεξούδα, τον DJ Κώστα Σπυριάδη και τις τέσσερις barwoman, τις δυο Λένες και δυο Χρύσες που όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν την Κυριακή 2 Ιουνίου προσκαλώντας όλο τον κόσμο να διασκεδάσει όλο τον Ιούνιο μαζί τους στο Ελληνάδικο του οποίου η αίθουσα κλιματίζεται!
(Σ.Σ. Κάποιοι χωρίζουν για να...γλιτώσουν και κάποιοι χωρίζουν για να ξαναβρούν τον....χαμένο καλό τους εαυτό και μια τα "πεταμένα" όνειρά τους...Έτσι είναι αυτά...)
……
*Mε απόλυτη επιτυχία και κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο 2 Ιουνίου το 1ο «STOLI Night» του καλοκαιριού στο μαγικό My Club στην Ξάνθη, παρέα με την Νο 1 σε πωλήσεις αυθεντική βότκα στον κόσμο «Stolichnaya, ή απλώς Stoli για τους φίλους».
-Και μη ξεχνάτε… ακόμη δεν είδατε τίποτα!
-Ακολουθούν πολλά events και lives στο MY καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού!
-Μείνετε «συντονισμένοι» στη στήλη για να τα μάθετε… πρώτοι!!!
……
*Με μεγάλη επιτυχία όμως διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης η μαγική συναυλία του φανταστικού Rock συγκροτήματος Underhill West!
-Η Ξανθιώτικη μπάντα σε μια ακόμη συναυλία της, ενθουσίασε τους φίλους της, παρουσιάζοντας καινούργιες και παλιές τους επιτυχίες τους, αλλά και το ανατρεπτικό τους νέο βήμα με  το νέο τους EP με τίτλο “Materila Life” σε παραγωγή του Αλέξανδρου Χρυσίδη από την Records On Top.
……

*Υπενθυμίζουμε ότι η μπάντα από την Ξάνθη ξεκίνησε την πορεία της το 2005 με ένα ιδιαίτερα προσωπικό στυλ και με σημείο αναφοράς τα blues based rock, pop και funk με motivational ακούσματα . Η εξωστρέφεια, η ενέργεια και ο προσεγμένος ήχος είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της μπάντας τα οποία σε συνδυασμό με το δυναμικό live  εύλογα έχουν τοποθετήσει τους  Underhill West σαν την πλέον ανερχόμενη δύναμη στον χώρο της rock και γι’ αυτό άλλωστε όπου εμφανίζονται…αποθεώνονται! Βέβαια στην εποχή των συμβιβασμών και των…μνημονίων είναι δύσκολο να είσαι…rock αλλά οι Underhill West εκτός των άλλων είναι και πηγή…έμπνευσης! Μπράβο σε όλα τα παιδιά…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »