*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουνίου

ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΤΣΗ (ΑΝΕΛ) ΣΕ ΚΙΑΤΙΠΗ-ΛΟΥΚΜΑΚΙΑ Δεν καλέσατε τους ΑΝΕΛ, είχατε μόνο 8 κτηνοτρόφους!

01 Ιουνίου
Η ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΑΛΛΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ
Την απουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης από την σύσκεψη των κτηνοτρόφων της περιοχής και τις χαμηλές τιμές στο γάλα και στο κρέας, καταγγέλλει η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης με ανακοίνωσή της.
(Σ.Σ. Βέβαια η ΝΟΔΕ αποφεύγει να αναφερθεί και στην απουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη που κατά την άποψή μας όφειλε να είναι παρών, αλλά και στην απουσία των Δημάρχων Ξάνθης, Αβδήρων, Τοπείρου και Μύκης που έχουν πολλούς κτηνοτρόφους στο Δήμους τους και επίσης είχαν υποχρέωση να συμμετάσχουν σε αυτήν και να τους συμπαρασταθούν με ψηφίσματά τους).
Με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης αναφέρει τα παρακάτω:
Απόντες, για πολλοστή φορά, οι κυβερνητικοί βουλευτές, από τη   σύσκεψη   της   Τρίτης   29   Μαΐου,   για   τα   προβλήματα   των κτηνοτρόφων   του   Νομού   μας,   παρότι   προσκλήθηκαν, αποδεικνύοντας   την   αδιαφορία   τους   για   τα   πραγματικά προβλήματα του τόπου.
Την   ώρα   που   η   τοπική   οικονομία   υποβαθμίζεται   από   την επίθεση που δέχεται ο πρωτογενής τομέας, λόγω της πτώσης των τιμών   των   προϊόντων,   των   παράνομων   ελληνοποιήσεων   και   της έλλειψης   κρατικής   μέριμνας   για   την   αντιμετώπιση   φυσικών καταστροφών και νόσων, οι βουλευτές του τόπου μας ασχολούνται μόνον με την παραμονή τους στην εξουσία.
Τα   πάγια   αιτήματα   των   κτηνοτρόφων   για   αυξημένους ελέγχους,   χορήγηση   ενισχύσεων   ήσσονος   σημασίας   και   παροχή υποστήριξης   για   την   ανάπτυξη   του   πρωτογενούς   τομέα, εισακούσθηκαν   στην   ανούσια   φιέστα   του   δήθεν   αναπτυξιακού περιφερειακού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, έκτοτε όμως παραμελήθηκαν,
από   μία   Κυβέρνηση,   της   οποίας   κύρια   χαρακτηριστικά   είναι   η
άγνοια και η αδιαφορία.
ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. ΞΑΝΘΗΣ
ΚΑΙ Η ΟΥΤΣΗ (ΑΝΕΛ Ξάνθης) ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΔΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
Το πιο ωραίο από όλα; Με ανάρτησή της στο fb το μέλος του Πολιτικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση που μερικές μέρες πριν ασκούσε δριμύτατη  κριτική  στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης επειδή κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή σε βάρος του Πάνου Καμμένου, χθες βγήκε και τους υπερασπίστηκε με την παρακάτω ανάρτηση:
«Η ΝΟΔΕ Ξάνθης καταγγέλλει λέει τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης γιατί προσκλήθηκαν και δεν πήγαν στην σύσκεψη κτηνοτρόφων... Οι #ΑΝΕΛ Ξάνθης τους ευχόμαστε με τις υγίες τους γιατί μάζεψαν μόνο 8 κτηνοτρόφους και την επόμενη φορά αν θέλουν απαντήσεις και όχι μόνο παλαμάκια και ΔΤ να καλούν και τους ΑΝΕΛ - εμείς και θα ρθούμε και θα σας απαντήσουμε !!»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »