*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιουνίου

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Δροσερό Ξάνθης: Νεκρή 33χρονη μητέρα από καραμπίνα, πολλά τα ερωτηματικά. Αυτοκτονία, ατύχημα ή έγκλημα;

17 Ιουνίου
Νεκρή βρέθηκε μέσα στο σπίτι της στο Δροσερό Ξάνθης μια 34χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο γύρω στις 9 το  βράδυ του Σαββάτου με θανάσιμο τραύμα από κυνηγετική καραμπίνα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.
Την 34χρονη, μητέρα 5 παιδιών (τρία αγόρια και δυο κορίτσια)  βρήκαν σύμφωνα με πληροφορίες μας τα παιδιά της ακούγοντας τον κρότο και βρίσκοντάς την αιμόφυρτη μέσα στο δωμάτιό της στον 1ο όροφο του σπιτιού και ειδοποίησαν αμέσως  τον πατέρας τους που βρίσκονταν στο καφενείο. 
Ενημερώθηκε επίσης τάχιστα η Αστυνομία που ήδη πήρε καταθέσεις απο τα παιδιά της, γείτονες (στην ίδια αυλή) και τον άνδρα της.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τους αστυνομικούς απασχολεί οτι βρήκαν την νεαρή γυναίκα...κουρεμένη "γουλί" και με μώλωπες, ωστόσο απο τις μαρτυρίες που είχαν κυρίως απο τον μεγάλο της γιο ηλικίας 18 ετών, ο ισχυρισμός ήταν οτι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα το δε κούρεμά της οφείλεται στο ότι είχε "ψείρες" στα μαλλιά!
Από την νεκροψία και νεκροτομή εικάζεται ότι μπορούν πάντως να απαντηθούν τα κρίσιμα ερωτήματα κι αν πρόκειται περί αυτοκτονίας, ατυχήματος ή εγκλήματος, ώστε να μην υπάρχουν γρίφοι στη συγκεκριμένη υπόθεση.
Η κηδεία του άτυχης μητέρας θα γίνει την Δευτέρα 18 Ιουνίου ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η επιστημονική άποψή του ιατροδικαστή που είναι και ο πλέον αρμόδιος για να δώσει τις επίσημες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »