*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Στο Pera Pum τραγούδησε ο Τούρκος τραγουδιστής Εge

17 Μαΐου
*Στην «Pera Pub» στην Ξάνθη βρέθηκε την Τρίτη 15 Μαϊου το βράδυ ο δημοφιλής Τούρκος Τραγουδιστής Ege, ο οποίος ερμήνευσε πολλές επιτυχίες του, ιδιαίτερα γνωστές στη γείτονα χώρα!!!
……
*Στη live μουσική βραδιά με τον Τούρκο τραγουδιστή Ege την περασμένη Τρίτη στην «Pera Pub» βρέθηκε και ο Ξανθιώτης Περιφερειακός Σύμβουλός, Ιρφάν Χατζηγκενέ, ο οποίος δηλώνει θαυμαστής του δημοφιλούς τραγουδιστή και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του παρέα με τον επιχειρηματία και το προσωπικό του μαγαζιού!
……
*Ο Ξανθιώτης τραγουδιστής, Γιώργος Καριπίδης επιστρέφει δυναμικά με νέο single που για άλλη μια φορά υπογράφει ο ίδιος (στίχους και μουσική)!
-«Πίσω Δε Γυρίζω» είναι ο τίτλος της νέας επιτυχίας του τραγουδιστή και το videoclip του που ολοκληρώθηκε πρόσφατα κυκλοφορεί ήδη από το κανάλι «ALL GREEK SONGS» στο Youtube!
-Ιδού και κάποιοι στίχοι του τραγουδιού που κατ’ αποκλειστικότητα εξασφάλισε η στήλη:
«Πίσω δε γυρίζω κι ούτε θέλω να σε ξαναδώ
τη ζωή μου συνεχίζω σα να μη πέρασες από δω
έπαιξες μαζί μου όμως θα πληρώσεις ακριβά
στο μηδέν σου μόνη θα ζήσεις δίχως αγκαλιά».
……
*Την ενορχήστρωση του νέου τραγουδιού του Γιώργου έκανε ο αδελφικός φίλος και κουμπάρος του Αντώνης Χειμωνίδης, ενώ την σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ επιμελήθηκε ο Θεόδωρος Τερζίδης (ΤΕΟ) και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα Άβδηρα της Ξάνθης και στην παραλία του Αη Γιάννη με τη φιλική συμμετοχή της Νάσιας.
-Και οι υπόλοιποι συντελεστές είναι: Κιθαρες: Απόστολος Στίκας, Μπάσο: Δημήτρης Σιδέρης, Τρομπόνια: Γιάννης Γκιούρας, Mix&Master: Γιάννης Γκιούρας (Studio new sound).
……
*Στο καφέ – μπάρ De Novo, γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαϊου, η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ Ξάνθης την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης και την άνοδό της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία!
-Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μαζί με τον «τρομερό» και αήττητο προπονητής τους Χρήστο Σαμαρά και μέλη της Διοίκησης διασκέδασαν με την ψυχή τους κρατώντας φυσικά στα χέρια τους και το τρόπαιο… το Κύπελλο!
……
*Στο γλέντι της ΑΣΠΙΔΑΣ Ξάνθης στο De Novo βρέθηκε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ξάνθης, Δημήτρης Γελαδάρης ο οποίος φωτογραφήθηκε για τη στήλη με το κύπελλο στα χέρια!
……

*Στο καφέ μπάρ De Novo βρέθηκε για καφέ το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Μαΐου, ο δημοφιλής Ξανθιώτης πρώην DJ του «ΑΜΑΝ BAR» και του «ΚΥΤΤΑΡΟ», Κώστας Σπυριάδης μαζί με τον φίλο του «IBO», που είχε να τον δεί πολύ καιρό από τότε που μετακόμισε στην Ολλανδία!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »