*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

ΒΟΛΙΔΕΣ Στη διαπασών μέχρι τα...ξημερώματα στο πάρτι των φοιτητών! Πρόστιμα στους επαγγελματίες...

30 Μαΐου
ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ… ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ;
Πολλά παράπονα και καταγγελίες δεχτήκαμε –και από επαγγελματίες- ότι ενώ τους ίδιους τους κλείνουν τα μαγαζιά λόγω ηχορύπανσης και πολλές φορές τα συνεργεία της αστυνομίας τους επισκέπτονται ακόμη και στις 2.30 τα μεσάνυχτα, το περασμένο Σάββατο που μέχρι τις 5 το πρωί γίνονταν της κακομοίρας στο Πανεπιστήμιο και ακούγονταν τα… μπιτια σε όλη την πόλη από πάρτι που διοργανώθηκε εκεί, κανείς αστυνομικός δεν τόλμησε να πάει και να τους ζητήσει τουλάχιστον να παίζουνε πιο… χαμηλά!!! Χαμός του χαμού… μέχρι πρωϊας!
-Ασυλία σε όλα!; Ελλάς δηλαδή το μεγαλείο σου…!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
ΕΠΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΑΔΡΑΝΟΥΣΕ 
ΝΑ «ΜΑΖΕΨΕΙ» ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΣΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ!
Επί δυο μέρες συνέχεια βρίσκονταν στην παραλία της Μάνδρας ένα δελφίνι που είχε ξεβράσει η θάλασσα το Σάββατο το πρωί…
Μολονότι ενημερώθηκε λοιπόν ο Δήμος Αβδήρων, η υπηρεσία καθαριότητας αδράνησε να πάει, με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει μυγαράκια όλη η παραλία και το ίδιο να γίνει βέβαια και την Κυριακή αφού δεν φιλοτιμήθηκε και κανείς ιδιώτης να κάνει τον «ήρωα» και να το μαζέψει, τουλάχιστον από τα μαγαζιά της περιοχής…
Χώρια που το θέαμα του νεκρού δελφινιού στην παραλία, δεν ήταν καθόλου καλό θέαμα και ειδικά για τα παιδιά…
Έτσι θα ρθεί η Τουριστική Ανάπτυξης στις παραλίες μας; Και μάλιστα σε αυτές που έχουν πάρει και… γαλάζια σημαία; Η δική μου απορία..
Τελικά το γράψαμε και το ξαναγράψαμε στο maxitisthrakis.blogspot.com. και το διάβασε ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης και έδωσε εντολή να πάνε να πάρουν το νεκρό δελφίνι το απόγευμα της Κυριακής και σώθηκαν τουλάχιστον τα προσχήματα…
ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Νέα πρόκληση των Τούρκων και σίγουρα στο «παιχνίδι» είναι και ο ίδιος ο Ερντογάν,  αφού υποψήφιος της αντιπολίτευσης έρχεται σε Ξάνθη και Κομοτηνή για να ζητήσει μειονοτικούς…ψήφους! (σ.σ. Καλά τελικά οι μουσουλμάνοι της Θράκης, που ψηφίζουνε; Στην  Ελλάδα, στην Τουρκία ή και τα…δύο;)
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι Τούρκοι ανάβουν φωτιές με προεκλογική «σύγκρουση» στη Θράκη, του Μουχαρέμ Ιντζέ που είναι υποψήφιος για την Προεδρία απο την αξιωματική αντιπολίτευση, την Πέμπτη 31/5 σε Κομοτηνή και Ξάνθη!!!
Ο Μουχαρέμ Ιντζέ, ηγέτης της αντιπολίτευσης βάζει λοιπόν στο προεκλογικό σκηνικό της Τουρκίας και την Ελληνική Θράκη, καθώς αναμένεται αύριο Πέμπτη 31/05 - λίγες εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών - να αφιχθεί στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής ενώ ακολούθως θα μιλήσει σε μουσουλμάνους στο κτίριο της Τουρκικής Νεολαίας στην πόλη, πριν μεταβεί στην Ξάνθη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »