*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ: Αφήστε το Χατζιδάκειο για την Τέχνη και τον Πολιτισμό κι όχι για την αυτοπροβολή κάποιων πολιτευτών

16 Μαΐου
Και οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ μαζί με την διευθύντρια Σόνια Δήμογλη 
συναντήθηκαν με τον Ιάπωνα Πρέσβη)
…………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Τι θα πει ο Φανουράκης στον «κουμπάρο»; Εγώ είμαι κατά του Κλεισθένη Ι γιατί με 20% μπορεί να ξαναβγάλει Δήμαρχο της Ξάνθης τον Δημαρχόπουλο από την πρώτη Κυριακή και…ΥΠΕΡ της Απλής Αναλογικής, γιατί είναι υπέρ ο…Θανάσης Ξυνίδης;;;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη, «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Περιμένουμε… σήμερα στις 19.00 στο ZPalace να δούμε τι θα πει ο Μανώλης στον Λευτέρη Αυγενάκη… Τον κουμπάρο! 
…………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
Καταδικάζω τη χθεσινή δολοφονική επίθεση Ισραηλινών στρατιωτών, εναντίον τουλάχιστον 58 Παλαιστινίων, τραυματίζοντας ακόμη εκατοντάδες άλλους στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας στις διαδηλώσεις και τα επεισόδια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εγκαίνια της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ. Ας αποτρέψουμε επιτέλους τις πολιτικές που οδηγούν τους λαούς σε σφαγές!
(O πολιτευτής της Ν.Δ. Ιρφάν Χατζηγκενέ στο fb)
-Στο δρόμο που χάραξε ο….Μετέ!
…………………………………
Σεμνά &Ταπεινά
*Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, έχει κοτζάμ Μέγαρο Μουσικής στη Κομοτηνή που το εγκατέλειψε και παραμένει κλειστό, επειδή έχει χροιά… Ευριπίδης Στυλιανίδης!
-Αν λοιπόν τόσο «γουστάρει» τον Μιχάλη Πουσπουρίκα να τον πάρει και να τον διορίσει εκεί Πρόεδρο.
Ώστε να δέχεται όποιον θέλει και να βγάζει και ότι φωτογραφίες γουστάρει…
-Τι του «φταίει» το Χατζιδάκειο;
……
*Δηλαδή αν κατάλαβα καλά κύριε Μέτιο και κύριε Ζαγναφέρη, ο Αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης έκανε το Χατζιδάκειο, για να δώσει «γήπεδο» και…χώρο στον Πουσπουρίκα να κάνει την…προσωπική του προπαγάνδα!!!;;
……
*Ξεκάθαρο λοιπόν τον μήνυμα από τους ίδιους τους Ξανθιώτες πολίτες.
Αφήστε το Χατζιδάκειο για την Τέχνη και τον Πολιτισμό κι όχι για την αυτοπροβολή κάποιων πολιτευτών και τον καιροσκοπισμό κάποιων άλων…!
Πριν αρχίσουν τα μέλη της Επιτροπής (που είναι μάλιστα εκλεγμένα) και δεν εγκρίνουν τέτοιες λογικές ν’ αρχίσουν να παραιτούνται…!
…….

*Τελικά τι κάνει νιάου νιάου και ποιος συνέταξε το δελτίο τύπου της  Αντιπεριφέρειας για την επίσκεψη του Ιάπωνα Πρέσβη στον Ζαγναφέρη;
Μα ο… ειδικός σύμβουλός του (και δεξί του χέρι) Χρήστος Παπαχαβιάρης! Θέλει κι ερώτημα;
(σ.σ. Ιδού και "δίδυμο" της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης  που θα μας φέρει και επενδυτές για την καλλιέργεια....κάνναβη στη Ξάνθη!!! )
Αν δεν εμπνέουν οι «μπροστάρηδες-πολιτικοί»!
Ισχυρό αλλά κατώτερο των προσδοκιών το «ΟΧΙ» 
στα διόδια στην Άσπρη Άμμο!
Ο πήχης είχε ανέβει ψηλά, η «διαφήμιση» είχε ξεκινήσει εδώ και μέρες, τα καλέσματα «άγγιξαν» πάνω από 200 Συλλόγους και φορείς, ωστόσο το πλήθος το οποίο συγκεντρώθηκε χθες στο συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα κατά των διοδίων στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Άσπρης Άμμου αποδείχτηκε κατώτερο των μεγάλων προσδοκιών οι οποίες δημιουργήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα.
Σύμφωνα με το kavalapost.gr, περίπου 1.500 άτομα συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης, με τους περισσότερους να είναι μέλη Συλλόγων και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Μποσμπότης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Κώστας Γάκης, ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, μέλη της δημοτικής παράταξης Δύναμη Πολιτών Νέστου, ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο τέως βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης, ο τέως Νομάρχης Θόδωρος Καλλιοντζής, σχεδόν όλη η Δημοτική Αρχή Καβάλας, εκπρόσωποι από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων.
-Αν δεν εμπνέουν οι πολιτικοί….πως να εμπνευστούν οι πολίτες;

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εδώ και τώρα η Τουρκία να δώσει ένα τέλος 
στην παράνομη κράτηση των δύο αξιωματικών»
Στους δύο κρατούμενους Έλληνες στρατιωτικούς αναφέρθηκε σε δήλωση του από την Αλεξανδρούπολη και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρέστη στις εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης, αναφέροντας χαρακτηριστικα:
«Τον άνεμο ελευθερίας που φύσηξε στην Αλεξανδρούπολη πριν 98 χρόνια, δεν απολαμβάνουν εδώ και 2,5 μήνες οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μας, οι οποίοι κρατούνται παρανόμως στις φυλακές της Αδριανούπολης», δήλωσε, ενώ δε παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνάντηση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ε.Ε. – Τουρκίας, Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη, με τους δύο κρατούμενους Έλληνες στρατιωτικούς. «Του ζήτησα να τους παρέχει όχι μόνο ηθική στήριξη, αλλά να υπενθυμίσει το αυτονόητο, ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μας δεν φύλαγαν μόνο ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά σύνορα», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και κάλεσε την Τουρκία εδώ και τώρα να δώσει ένα οριστικό τέλος στην παράνομη κράτηση των δύο αξιωματικών, να σεβαστεί τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και τους κανόνες της καλής γειτονίας.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΕ 30 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
Σε  30 διακεκριμένους επιχειρηματίες από τη Γερμανία μίλησε ο Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, σε δείπνο εργασίας που διοργανώθηκε στην Αθήνα, από το γνωστό δικηγόρο του Μονάχου, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Karstadt και υψηλόβαθμου στελέχους της CSU κ. Σταύρο.Κωνσταντινίδη.
Ο Επίκουρος Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, πρώην Υπουργός και Βουλευτής Ροδόπης παρουσίασε στα Γερμανικά την πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και απάντησε στις ερωτήσεις των φιλοξενουμένων.
Πράλληλα ο Θρακιώτης πολιτικός επεσήμανε την αγωνία του για τις αδυναμίες της ΕΕ να ανταποκριθεί στη νέα εποχή και πρότεινε λύσεις, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ευρώπη.

Δεν παρέλειψε  να καλέσει αντίστοιχη ομάδα Γερμανών επενδυτών, να επισκεφθούν την ιδιαίτερη του πατρίδα τη  Θράκη, περιγράφοντας την ως ένα Ιδανικό Επενδυτικό Προορισμό.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »