*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαΐου

ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΙΟΥ-ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ! Κανείς πολιτευτής δεν έχει το δικαίωμα να «χρησιμοποιεί» το Χατζιδάκειο για την αυτοπροβολή του!

16 Μαΐου
*Καθαρές κουβέντες κύριε Μέτιο και κύριε Ζαγναφέρη. Διότι αυτά που κάνετε εσείς σήμερα, ποτέ δεν θα συνέβαιναν επί Γ. Παυλίδη! Κανείς μα κανείς πολιτευτής, οποιοδήποτε κόμματος, δεν έχει δικαίωμα να «χρησιμοποιεί» τον Πολυχώρο «Μάνος Χατζιδάκις» για την προσωπική αυτοπροβολή και την προπαγάνδα του, επειδή ενώ δεν μπόρεσε να εκλεγεί ούτε δημοτικός σύμβουλος, επιθυμεί διακαώς να κατέβει υποψήφιος βουλευτής!
……
*Για να λέμε λοιπόν τα πράγματα με το όνομά τους. Ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κύριος Μιχάλης Πουσπουρίκας, δικαιούται ως γραφείο και ως εταιρεία μαζί με τον συνέταιρό του και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Φίλιππα Παραστατίδη να «παίζει» ότι παιχνίδια θέλει, είτε αυτά είναι πολιτικά, είτε αυτά είναι κομματικά και προσωπικά…!
-Όχι όμως σπέκουλα με τον Πολυχώρο «Μάνος Χατζιδάκις»!
……
*Μπορεί τα δυο συνεταιράκια τόσα χρόνια να τα κατάφερναν μια χαρά και να ήταν πάντα στα πράγματα εξυπηρετώντας πρωτίστως τα συμφέροντά τους, είτε ήταν η ΝΔ στην εξουσία, είτε ήταν το ΠΑΣΟΚ.
-Μέχρι εδώ όμως. Σεβασμός στο Σπίτι που συνδέεται με το όνομα του Μάνου Χατζιδάκι.
……
*Ο κύριος Πουσπουρίκας σε καμιά περίπτωση δεν δικαιούται με την ιδιότητα του διορισμένου Προέδρου στον Πολυχώρο Μάνος Χατζιδάκις να καπηλεύεται την θέση που του έδωσε ο Μέτιος και κάθε φορά που επισκέπτεται τον χώρο ένα διακεκριμένο πρόσωπο, να σπεύδει ο ίδιος και να…φωτογραφίζεται μαζί του, φωνάζοντας τους «κολλητούς» του φωτογράφους-δημοσιογράφος, προκειμένου από την μια να τους αβαντάρει κι από την άλλη να κάνει την προσωπική του…αυτοπροβολή!
……
*Βέβαια θα μου πείτε ότι ο κύριος Πουσπουρίκας (και ο κάθε Πουσπουρίκας…), ποτέ δεν θα αποτολμούσε να «καπηλεύεται» με αυτόν τον τρόπο (σ.σ. Δηλαδή κάθε φορά που τον ειδοποιούν ότι κάποιος επιφανής επισκέπτεται το Χατζιδάκειο, να σπεύδει εκεί για να βγάλει τις… φωτογραφίες του με ή χωρίς την κυρία Αλατζά), αν δεν τύγχανε της απόλυτης «προστασίας» του Περιφερειάρχη - ΠΑΡΕΑρχη Χρήστου Μέτιου ή του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη…
-Ακόμη όμως κι αν αυτό συμβαίνει, το Χατζιδάκειο θα πρέπει να μείνει και εκτός πολιτικής αλλά και εκτός προσωπικών αυτοπροβολών, διότι δεν είναι «μαγαζί» ούτε του κυρίου Πουσπουρία, ούτε και του κυρίου Ζαγναφέρη…
……
*Είναι η τρίτη φορά (την Τρίτη το πρωί με την επίσκεψη εκεί του πρέσβη της Ιαπωνίας) με τον Αλέξανδρο Κοντό που ο κύριος Πουσπουρίκας επιχείρησε όχι μόνο να (αυτο)προβάλλει τον εαυτό του, αλλά να προσκαλέσει εκεί μόνο την Περιφερειακή σύμβουλο Ξάνθης Κυριακή Αλατζά για να βγουν μαζί… φωτογραφία με δημοσιογράφο - φωτογράφο που από πρώην γραφείο τύπου του Σωκράτη Ξυνίδη και του ΠΑΣΟΚ μετεξελίχθηκε σε γραφείο τύπου του… ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!
-Χρησιμοποιώντας καθαρά την θέση του Προέδρου για να  εξυπηρετήσει τα προσωπικά και πολιτικά του συμφέροντα!
……
*Καθαρές λοιπόν κουβέντες και δεν με ενδιαφέρει αν αυτό γίνεται ή όχι με τις ευλογίες των κυρίων Μέτιου, Ζαγναφέρη και Παπαχαβιάρη!!!

-Κάτω τα χέρια από το Χατζιδάκειο, μην χρησιμοποιείτε ειδικά τον συγκεκριμένο χώρο για την προσωπική σας προβολή και προπαγάνδα και σταματήστε αυτού του είδους την καπηλεία γιατί αν ο Αείμνηστος Μουσικοσυνθέτης γνώριζε τα συγκεκριμένα «τερτίπια» σας, θα σηκώνονταν από τον Τάφο για να σας σταματήσει… Ως εδώ και μη παρέκει!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »