*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Μαΐου

«ΝΑΙ» ΑΠΟ ΤΑΣΟ ΤΕΦΡΩΝΙΔΗ! Κατεβαίνει στο Δήμο Ξάνθης....Απευθύνομαι σε κάθε σκεπτόμενο Ξανθιώτη, είμαι ανοιχτός σε όλους!

18 Μαΐου
*Μου έγινε πρόταση να προσφέρω στον Δήμο και στην πόλη που αγαπώ, εγώ θα κάνω το πρόγραμμα και θα επιλέξω τους υποψήφιους, πάνω από όλα η Ξάνθη
*Δεν επεδίωξα να πάρω ούτε χρίσμα από κάποιο κόμμα, ούτε δαχτυλίδι, αν υπήρχε άλλος ενδιαφερόμενος δεν θα κατέβαινα υποψήφιος 

Τον γνωστό Ξανθιώτη Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Τάσο Τεφρωνίδη, ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία από τη δραστηριότητά του για τις παλιές φωτογραφίες της Ξάνθης στο FB και δημιουργό της σελίδας «Στραβά κι ανάποδα και τα καλά να λέγονται…», προτείνει και επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 στο Δήμο Ξάνθης.
Σε κλειστή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο «Ορφέας» ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Χατζηθεοδώρου έκανε γνωστή την πρόταση του κυβερνώντος κόμματος για το Δήμο Ξάνθης, μετά τις επαφές που υπήρξαν με διάφορους ενεργούς πολίτες τους τελευταίους μήνες με βάση την προσωπικότητα, την προοδευτικότητα και την δράση τους.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην ομιλία του ο γραμματέας, ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης μετά από πολύ σκέψη, προτείνει ως υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης τον Τάσο Τεφρωνίδη αλλά σεβόμενος την αυτονομία των αυτοδιοικητικών συνδυασμών, από εδώ και πέρα αναλαμβάνει τη δημιουργία μιας δημοτικής κίνησης.
Μάλιστα από τους συγκεντρωμένους (σ.σ. Παρών ήταν και ο Νίκος  Ανταμπούφης που επίσης μίλησε), δεν προτάθηκε κανένα άλλο πρόσωπο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ: 
40 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ!
Στην ομιλία του ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Χατζηθεδοώρου άσκησε σκληρή κριτική όχι μόνο στη σημερινή δημοτική αρχή αλλά και σε όλους τους προκατόχους της, μιλώντας για εξυγίανση, αφήνοντας ωστόσο αιχμές και για την αντιπολίτευση, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά, «όταν αυτό επιχειρήθηκε με υλικά και πρακτικές από τα παλιά, απέτυχε», αναφερόμενο προφανώς στις τρεις προσπάθειες του Χρίστου Πούλιου να ανατρέψει το υπάρχων πολιτικό σκηνικό…
Επίσης άσκησε σκληρή κριτική στον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο για το θέμα των παιδικών χαρών, του Κολυμβητηρίου, τους αθλητικούς χώρους, το κυκλοφοριακό στη πόλη κλπ στηλιτεύοντας και την άρνηση της ΚΕΔΕ να συνεργαστεί για τον Κλεισθένη και τις καινοτομίες που φέρνει στην Αυτοδιοίκηση με κυρίαρχη την απλή αναλογική.

ΤΑΣΟΣ ΤΕΦΡΩΝΙΔΗΣ: ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
Από την πλευρά του ο Τάσος Τεφρωνίδης μιλώντας στον Πάνο Παπαδόπουλο και στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» -δεν βγήκε στον αέρα παρά μόνο μίλησε με τον εκδότη του «Μ» διότι υπάρχει αρκετός χρόνος για να τα πούνε εκτενέστερα-επιβεβαίωσε ότι «παραβρέθηκε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και αποδέχτηκε μια πρόταση που του έγινε…», συμπληρώνοντας με νόημα, «ρώτησα αν υπήρχε κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος, διότι προσωπικά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, αλλά δεν υπήρξε κανείς… Οπότε προχωράμε. Αποδέχτηκα μια πρόταση να ηγηθώ ενός συνδυασμό, ούτε χρίσμα πήρα, ούτε δαχτυλίδι πήρα από κάποιον, εγώ θα καταρτίσω τον συνδυασμό, εγώ θα φτιάξω το πρόγραμμά του. Ο δρόμος είναι μακρύς και επίμονος… Μας ενώνει με τους πολίτες το πάθος μας και η αγάπη μας για την Ξάνθη. Θα δω ανθρώπους όλων των παρατάξεων… δεν έχω διαχωριστικές γραμμές, θα μιλήσω με όλους…».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »