*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Κοσμοσυρροή στον Βασίλη Δήμα..τα καλύτερα καλλιτεχνικά...

30 Μαΐου
*Μεγάλη κοσμοσυρροή σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 26 Μαΐου το βράδυ στο My Club για το live του τρομερού τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Βασίλη Δήμα, ο οποίος μαζί με την ορχήστρα του διασκέδασε όλο τον κόσμο με τις επιτυχίες του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!!
……
*Από το Live του Βασίλη Δήμα το Σάββατο το βράδυ στο My Club, δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης ο οποίος τραγουδούσε στο ίδιο μουσικό σχήμα μαζί του τη χειμερινή σαιζόν στο «Θέμα Live» στα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης!
-Ο Γιώργος διασκέδασε στο My μαζί με τους κολλητούς του Χαράλαμπο Κυρκούση και Χρήστο Ζάρρα!
……
-Στο My Club, με Βασίλη Δήμα διασκέδασαν όμως το Σάββατο το βράδυ και τα δυο αστέρια του ΚΥΤΤΑΡΟ, η τρομερή παρουσιάστρια των βραδιών καραόκε του Ελληνάδικου Θωμαή Ψάλτη και η εκρηκτική barwoman Εμμανουέλα Μπατζακίδου!
-Και οι δυο είναι φανατικές θαυμάστριες του Βασίλη Δήμα και γι’ αυτό μετά το live της Χριστίνας Μελελούδη στο ΚΥΤΤΑΡΟ το Σάββατο το βράδυ, πήγαν στο My για να τον απολαύσουν!
……
*Ιδού και η γνωστή πολιτικός μηχανικός Γιάννα Κουτσίκου, σύζυγος του ενός επιχειρηματία του My, Νίκου Πετράκου, με τον άλλο επιχειρηματία του club Γιάννη Τσαγκάλα να παρακολουθούν μαζί τη συναυλία του Βασίλη Δήμα το Σάββατο το βράδυ!
……
*Εντωμεταξύ, το ίδιο βράδυ (Σάββατο 26 Μαΐου), χαμός έγινε και στο ΚΥΤΤΑΡΟ όπου η δημοφιλής νεαρή τραγουδίστρια Χριστίνα Μελελούδη μαζί με την ορχήστρα της διασκέδασαν όλο τον κόσμο σε ακόμη ένα επιτυχημένο live στο δημοφιλές Ελληνάδικο της Πόλης μας!
……
*Εδώ και μια χαρακτηριστική φωτογραφία στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ το Σάββατο το βράδυ, με τον τρομερό Τάκη Αλεξούδα και τον στενό του συνεργάτη DJ Κώστα Σπυριάδη μαζί με την τραγουδίστρια Χριστίνα Μελελούδη και την ορχήστρα της λίγο πρίν ξεκινήσει το live τους!
……
*Με τη φίλη του Εύη, έκανε πάλι δημόσια εμφάνιση το Σάββατο το βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ ο DJ Κώστας Σπυριάδης η οποία ήταν συνεχώς στο πλευρό του ακόμη και όταν αυτός ανέβαινε στα decks για να παίξει μουσική στα διαλείμματα του live της Χριστίνας Μελελούδη!
-Τόσο… «αυτοκόλλητοι» έγιναν πλέον Κώστας και Εύη;;;

-Ή συμβαίνει κάτι άλλο;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »