*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

Το τραπέζι του Κυριάκου στην Κατερίνα Μανά...και οι "βετεράνοι" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης...

30 Μαΐου
*Αποκλειστικό. Μπορεί η Κατερίνα Μανά να μην έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο το έργο του οποίου σε καμιά περίπτωση δεν θα έγραφα ότι στηρίζει…τουναντίον, μάλλον υποσκάπτει!
-Ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος όμως, όχι μόνο έχει άριστες σχέσεις μαζί της, αλλά χθες το μεσημέρι παρέθεσε και γεύμα προς τιμήν της σε γνωστό ταβερνάκι της πλατείας.
……
*Μάλιστα ο Κυριάκος επέλεξε να κάνει τραπέζι στην Κατερίνα Μανά, στο ταβερνάκι κάτω από τον «Μαχητή»… ώστε να είναι σίγουρος ότι και θα τους δω και θα το γράψω… στέλνοντας χαιρετίσματα με τον τρόπο αυτό στον… Πασχάλη Λύρατζη!
-Που ακόμη περιμένει απάντηση από τον Μανά για την επιστολή που της έστειλε τον περασμένο Μάρτιο!
……
*Τυχαίο; Ότι όσες κοντράρουν τον Πασχάλη –κι εννοώ και την Δέσποινα Χατζογλίδου από την εποχή της «Αναπτυξιακής»- είναι… κολλητές του Κυριάκου του Παπαδόπουλου εξ’ αιτίας τους οποίου ο Μπάμπης θα έχανε στις εκλογές το 2014 γιατί η Σταυρούπολη του γύρισε την πλάτη;
Δεν νομίζω…
……
*Αποκλειστικό. Επιμένει ο Μανώλης Φανουράκης ότι οι… «ρουφιάνοι» μου δεν τα είπαν καλά για την πρόσφατη συνάντηση των ΠΑΣΟΚων στο ξενοδοχείο «Έλενα»…!
-Επιμένω ότι μάλλον δεν… με «διάβασε» καλά!
-Γιατί μόνο τυχαία δεν έβαλα τα ονόματα των Παναγιώτη Σταυρακάρα και του Σταύρου Αμοιρά!
……
*Για να ξηγιόμαστε λοιπόν και να μην παρεξηγιόμαστε… Μπορεί λοιπόν ο Φανουράκης να προωθεί τον Σάββα Μελισσόπουλο και να τον θέλει υποψήφιο Δήμαρχο για να κάνει… κουμάντο ο ίδιος…!
-Στο τραπέζι όμως κατά την (τελευταία) συνάντηση που έγινε στο «Έλενα» και όπου ο Φανουράκης ελάχιστα μίλησε… διότι κάποιοι «φοβήθηκαν» ότι θα τα διαρρεύσει στη… Νέα Δημοκρατία όπου ανήκει, έπεσαν κι άλλα ονόματα από τους παρευρισκόμενους ΠΑΣΟΚους..!
-Καθότι οι περισσότεροι των παρόντων επέμεναν ότι ο Σάββας (Μελισσόπουλος) δεν έχει καμιά τύχη και αντιπρότειναν τον  Πάνο Σταυρακάρα κι αν δεν δεχτεί αυτός, τον Σταύρο Αμοιρά!
-Πως άφησαν απ’ έξω τον Μιχάλη Πουσπουρίκα, παραμένει γεγονός ανεξιχνίαστο!
……
*Σταυρακάρα που τον θέλει κι ο Φανουράκης ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για να δουλέψουν…δισταυρία, καθότι μόνο έτσι μπορεί να έχει ελπίδες επανεκλογής!
Κι ο νοών νοείτω…
……
*Και μια και μιλάω παραπάνω για τον Μιχάλη Πουσπουρίκα, έτσι απλά σας ενημερώνω ότι Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, ήταν ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΟ το Χατζιδάκειο…!
Μόνο χθες κατά τις 10 το πρωί είδα σχολείο να περιμένει να πάει ν’ ανοίξει κάποιος υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης!
-Ζήτημα χρόνου δηλαδή είναι να «καταντήσει» και ο Πολυχώρος της Ξάνθης… Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής! Και να μην έχει την αποκλειστικότητα μόνο ο Μέτιος στη Κομοτηνή!
……
*Και το τελευταίο και καλύτερο που σας αποκαλύπτω… Βρεθήκανε λέει πριν λίγες μέρες στο ίδιο τραπέζι, ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης με τον Στρατηγό και πρώην αντιδήμαρχό του Νίκο Φωτιάδη, τον Στάμο Τριμίτζιο, τον Φώτη Καραλίδη, τον δικηγόρο Κώστα Γούναρη κλπ κι εκεί έπεσε και η… «ιδέα»!
-Δεν ξανακατεβάζουμε τον… Λάκη Στυλιανίδη υποψήφιο Δήμαρχο να πάρουμε τον… Δήμο από τον Δημαρχόπουλο;

Ζητωωωωωωωω!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »