*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Μαΐου

Τσορλίδης: Δυο ΠΑΣΟΚ έχουμε στη Ξάνθη....Ούτση, δεν ισχύει για Τέμενος στο Νοσοκομείο Ξάνθης

18 Μαΐου
Συμμετέχω… στη… Νέα Εποχή…
(Το καταλάβαμε… Δήμος που φαίνεται… κολαούζο δεν θέλει!)
……………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Με μεγάλη χαρά η Επιτροπή Διαχείρισης υποδεχθήκαμε στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης - Οικία Μάνου Χατζηδάκι, τον Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Yasuhiro Shimizu μαζί με τα ηγετικά στελέχη της ΣΕΚΕ τον π. υπουργό Α. Κοντό και τον Πρόεδρο της εταιρίας Π. Ταρενίδη καθώς και τους συνεργάτες τους.
(Ο Μιχάλης Πουσπουρίκας στο fb)
-Η Επιτροπή Διαχείρισης, δηλαδή οι αυτοί…δύο! Ο Πουσπουρίκας και η Αλατζά!
……………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ποιος σου έδωσε Χ. Μέτιο το δικαίωμα να ξεφτιλίζεις την αξία και τη δουλειά μας;;; Να σου δώσουμε εμείς 100 ευρώ να δουλέψεις 4 ημέρες για εμάς κύριε Περιφερειάρχη;;;
Να χαίρεστε τον Μέτιο σας κύριοι Αυγενάκη, Μητσοτάκη, που πετούσε τα χιλιάρικα για τα ημερολόγια που μοίραζε καλοκαιριάτικα σαν μαρουλόφυλλα και τώρα θέλει να βγάλει από το κουνούπι ξύγκι, μιας και έχουμε και πολλά κουνούπια φέτος…
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη Φωνή)
-Να τον… χαιρόσαστε!!! Αλλού τα 15χίλιαρα κι αλλού τα… 100ευρα! 

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*3.5 χρόνια στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης ο κύριος Πουσπουρίκας ουδέποτε ενδιαφέρθηκε ή ασχολήθηκε με την υλοποίηση της αναπαλαίωσης του κτιρίου πρώην φρουραρχείου που στεγάζεται ο Πολυχώρος Μάνος Χατζιδάκις!
-Τάδε έφη πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης χθες στην «Ανοιχτή γραμμή»…!
Κι όμως τώρα ο συγκεκριμένος κύριος «εμφανίζεται»… Χατζιδικότερος του… Αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη!
Έχοντας μετατρέψει το Χατζιδάκειο σε… στούντιο φωτογραφικής, κομματικής και προσωπικής προβολής!!!
……
*Βέβαια όπως γράψαμε και χθες, έχει ευθύνες για την επιλογή Πουσπουρίκα ο Μέτιος, αλλά ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες έχει ο Ζαγναφέρης!!
Για τον οποίο λίαν συντόμως θα σκάσει μια μεγάλη… βόμβα! Περιμένετε..
……
*Επισημαίνω ότι ήδη κάποια μέλη εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την λειτουργία Πουσπουρίκα, πλην όμως… πήραν την διαβεβαίωση ότι «θα διορθωθεί η κατάσταση»!
-Εμείς βέβαια επειδή ξέρουμε πως λειτουργεί ο συγκεκριμένος κύριος, είμαστε σίγουροι ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει αντί να βελτιωθεί… αφού το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η αυτοπροβολή του και φυσικά οι «δουλειές» που θα παίρνει από την Περιφέρεια λόγω Μέτιου…! (σ.σ. Ήδη άλλωστε πήραν την πρώτη δουλειά με την παρακολούθηση του γραφείου στις Βρυξέλες έναντι μόνο… 24.000 ευρώ)!

Αναστάσιος Τσορλίδης: Στην Ξάνθη έχουμε δυο…ΠΑΣΟΚ!
«Φαρμακερό» σχόλιο του Αναστάσιου Τσορλίδη στο fb, ενδεικτικό της διαλυτικής κατάστασης που επικρατεί στη Ξάνθη και όχι μόνο:
Στην Ξάνθη λένε έχουμε δύο ΠΑΣΟΚ. Έχουμε την Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και το ΚΙΝΑΛ Ξάνθης. Ή σύνθεση της Νομαρχιακής προέκυψε από τον λαό με κάλπες, ενώ η σύνθεση του ΚΙΝΑΛ προέκυψε από τα τα τηλέφωνα και τα e mail.
Το έγραψα και χθες θα το πω και σήμερα. Ή μεγάλη Δημοκρατική παράταξη για να σταθεί και πάλι στα πόδια της δεν χρειάζονται τυχαίες κινήσεις ένθεν και ένθεν και κατά το δοκούν.
(Πιστεύω αυτό να γίνεται κατανοητό απ’ όλους τους συντρόφους.)
Πέρα απ’ αυτό
Εγώ προσωπικά εγκατέλειψα την προσπάθεια λίγο πριν το τέλος του 2011 και επέστρεψα και πάλι σπίτι μου πριν από λίγους μήνες (βλέπε 2017)
Όμως
Κάποιοι έμειναν στην μεγάλη Δημοκρατική παράταξη και την κράτησαν όρθια στα δύσκολα χρόνια της κρίσης.
Κατά την προσωπική μου άποψη όλοι αυτοί οι σύντροφοι πρέπει να έχουν το σεβασμό μας.
Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Φιλικά
ΥΓ. Πάντως ο ο Κύριος Στολίδης στην Ξάνθη ήταν περισσότερα χρόνια απών απ ότι εγώ.
(Κάτι δικά μου χωρίς να έχω κάτι με τον άνθρωπο)

Ούτση Κούτρα Χρύσα: Δεν ισχύει για Τέμενος στο Νοσοκομείο Ξάνθης!
Διαψεύδει τα περί «τέμενος» στο Γεν. Νοσοκομείο Ξάνθης με ανάρτησή της στο fb το μέλος του Πολιτικού συμβουλίου των  ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση αναφέροντας τα παρακάτω:
«Σχετικά με την πληροφορία για δημιουργία τεμένους στο Νοσοκομείο Ξάνθης δεν ισχύει. Πρόκειται για δωμάτιο προσευχής για μουσουλμάνους συμπολίτες μας που έχουν δικούς τους ανθρώπους στο νοσοκομείο. Προσωπικά δεν το θεωρώ κακό ίσα-ίσα το δικαιούνται! Αυτό που θεωρώ κακό είναι η σιωπή στην αλήθεια γιατί αυτή είναι που σκανδαλίζει όχι το αυτονόητο δικαίωμα!
1.Η προηγούμενη διοίκηση του νοσοκομείου είχε δεσμευτεί γι’ αυτό
2.Υπάρχουν δημοσία έγγραφα που έχουν κοινοποιηθεί σε περιφέρειά, αντιπεριφέρεια, βουλευτές που γνωστοποιούσαν την έγκριση του αιτήματος».
-Χρύσα… Τι θέλει να πει ο «ποιητής» και σε βλέπω πάλι τόσο αναστατωμένη;

Βούτσης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: 
Έχουν αντιληφθεί ότι η κράτησή τους είναι πολιτική
Με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, επικοινώνησε νωρίτερα χθες ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, συγχαίροντάς τους για τη στάση και την προσωπικότητα των παιδιών τους.
Ο κ. Βούτσης, ο οποίος επισκέφθηκε την Τετάρτη τους δύο αξιωματικούς, είπε στους γονείς τους ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και διατηρούν ακμαίο το ηθικό τους, ενώ, όπως ανέφερε, «έχουν αντιληφθεί ότι η κράτησή τους είναι πολιτική».
Επίσης, στην επικοινωνία που είχε με τους γονείς των δύο αξιωματικών, τους μετέφερε τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού, του κοινοβουλίου και της Πολιτείας, η οποία, όπως υπογράμμισε, κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και προσπάθειες για την απελευθέρωσή τους.

Ταυτόχρονα, τους διαβεβαίωσε ότι η Βουλή στέκεται δίπλα τους για τους στηρίξει σε ό,τι χρειαστούν και για να συνεχίσουν να κρατούν ψηλά το αίσθημα της αισιοδοξίας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »