*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαΐου

Πίτμπουλ-δολοφόνο χρώματος μαύρου, κυκλοφορούν δυο νεαροί χωρίς λουρί στη Ξάνθη. Επιτέθηκε και «ξέσκισε» μια σκυλίτσα με 4 νεογέννητα!

22 Μαΐου
*Κατασπάραξε μια σκυλίτσα που πρόσφατα γέννησε 4 υπέροχα σκυλάκια!
Mε δολοφόνο σκυλί ράτσας πίτμπουλ,  χρώματος μαύρου και χωρίς λουρί, κυκλοφορούν δυο νεαροί στη Ξάνθη. Οι νεαροί εμφανίζονται συχνά πυκνά στον χώρο του παλιού Ορφανοτροφείου (Βοήθεια στο Σπίτι), με το συγκεκριμένο σκυλί το οποίο φωνάζουν «Λάμπρο» και ο ένας εξ’ αυτών μένει μάλιστα κάπου στην περιοχή της οδού ΙΧ Μεραρχίας. Σύμφωνα με την καταγγελία που μας έγινε, το σκυλί τους επιτέθηκε  περί ώρα 21.30 της Τρίτης 22/5/2018 στα σκαλοπάτια του Βοήθεια στο Σπίτι από την πλευρά της οδού Βενιζέλου σε μικρή ήσυχη σκυλίτσα που πρόσφατα γέννησε 4 πανέμορφα σκυλιά και το καταξέσκισε στην κυριολεξία ενώπιον των νεαρών αλλά και πλήθους πολιτών που είδαν με τρόμο το θεόρατο μαύρο πιτμπουλ-δολοφόνο ασυγκράτητο στο «έργο» του. Οι δυο νεαροί τρομοκρατημένοι απο το συμβάν έσπευσαν βέβαια να «εξαφανιστούν» ο ένας προς την πλατεία και ο άλλος προς την ΙΧ Μεραρχίας  ενώ ήδη έγινε καταγγελία στην αστυνομία προκειμένου να κατατεθεί μήνυση σε βάρος τους και να συλληφθούν με την αυτόφωρη διαδικασία, διότι είναι επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια. Ήδη αναζητούνται.
Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με τους ιδιοκτήτες του μαύρου πιτμπουλ εν ονόματι «Λάμπρου» τον παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στο κινητό 6970800151 ή στην εφημερίδα «Μαχητής» τηλέφωνο 254102555.
Βρείτε τους και ενημερώστε μας πριν κάνουν κι άλλο κακό.  Κοινοποιήστε το.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »