*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Live φωτιά του KYTTARO τα Σαββατόβραδα...

25 Απριλίου
Ένα φανταστικό μουσικό πρόγραμμα εκδηλώσεων «φωτιά» στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, ανακοίνωσε μόλις χθες ο Τάκης Αλεξούδας!
-Τρία συνεχόμενα Σάββατα γεμάτα εκπλήξεις στο αγαπημένο Ελληνάδικο της Ξάνθης με αποκορύφωση τη μεγάλη έκπληξη το Σάββατο 12 Μαΐου που ο Τάκης προτίμησε να μην ανακοινώσει ακόμη τίποτα για να μας κρατήσει σε… αγωνία!
-Όσο για τα δυο Σάββατα που προηγούνται;;; Σημειώστε!
……
*Αυτό το Σάββατο 28 Απριλίου επανέρχεται για άλλο ένα Live (το δεύτερο μέσα στον Απρίλιο) το λαϊκό μουσικό σχήμα με Γιώργο Κουμουλίδη στο τραγούδι, Μάριο Κιοσσέ στα πλήκτρα και Γιάννη Αντωνίου στο σάζι!
……
*Το αμέσως επόμενο Σάββατο 5 Μαΐου η τρομερή και ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου, μετά το άκρως επιτυχημένο live του περασμένου Σαββάτου, επιστρέφει στο ΚΥΤΤΑΡΟ μαζί με την ορχήστρα της για άλλη μια μοναδική εμφάνιση!
-Και οι εκπλήξεις στο ΚΥΤΤΑΡΟ… συνεχίζονται!
……
*Δημήτρης Σταρόβας και Στάθης Παναγιωτόπουλος τα «Δύο ιερά τέρατα (ή έστω, απλώς τέρατα!) του παγκοσμίου χιούμορ συναντιούνται τη Δευτέρα 30 Απριλίου στη σκηνή του «Νostos live στην Ξάνθη!!!
-Κάνουν DJ set, stand up comedy (είχαμε και στο χωριό μας τέτοια!), διηγούνται ιστορίες, τραγουδούν, παίζουν με το κοινό και γενικώς υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά.
Θα περιγράφαμε και άλλα, όμως η κάθε βραδιά μαζί τους είναι τόσο απρόβλεπτη που δεν ξέρουμε τι θα προκύψει.
Δεν περιγράφω άλλο.
Δημήτρης Σταρόβας-Στάθης Παναγιωτόπουλος.
Δυο φίλοι ήρθαν απόψε απ’ τα παλιά. Πολύ παλιά όμως.
Διασκέδαση εξασφαλισμένη.
Πείτε το και στους φίλους σας!
……
*Όπως μας πληροφόρησε από την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ξανθιώτης showman, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μπουζουξής Νίκος Στογιαννίδης, ξεκινάει δυναμικά την καλοκαιρινή περιοδεία του με τις Live εμφανίσεις του ανά την περιφέρεια, έχοντας στο πλευρό του και τον συνεργάτη του Ανέστη Μελισσόπουλο στα πλήκτρα!!!
-Η αρχή γίνεται την Τρίτη 1 Μαΐου (πρωτομαγιά) όπου θα τραγουδήσει από τις 16:00 το απόγευμα στο «NESSOS» καφέ – μπάρ στους Τοξότες Ξάνθης!
-Καλή αρχή Νικόλα!!!
……
*Απόλυτα ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος έμεινε ο δημοφιλής Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός, Δημήτρης Γεωργιάδης, από το Live του κολλητού του τραγουδιστή Γιώργου Γιασεμή την περασμένη Κυριακή 22 Απριλίου στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!
-Μάλιστα ο Δημήτρης ήταν τόσο ενθουσιασμένος που τραγούδησε μαζί με τον Γιασεμή ντουέτο πολλά από τα τραγούδια του!
«Τελικά ήταν μια εκπληκτική βραδιά.....!!!
Τελικά το είπε...!!!
Τελικά είσαι άρχοντας...Georgios Giasemis...!!!
Τελικά....καλή εβδομάδα σε όλους....!!!», έγραψε ο Δημήτρης στο Facebook για την υπέροχη βραδιά που έζησε στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ με τον αγαπημένο του τραγουδιστή, δημοσιεύοντας μάλιστα και το ανάλογο βιντεάκι!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »