*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Χαμος για την Μάνια και στο Κύτταρο Ελληνάδικο

24 Απριλίου
*Μεγάλη κοσμοσυρροή σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 21 Απριλίου το βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με το live της ταλαντούχας Ξανθιώτισσας τραγουδίστριας Μάνιας Ασλάνογλου!
-Η οποία Μάνια δεν εμφανίστηκε μόνη της για να τραγουδήσει… «καραόκε» αλλά είχε μαζί της τον αγαπημένο συνεργάτη και μπουζουξή της Ανέστη Χατζημεστή αλλά και τον… «πληκτρά» της!!!
……
*Για άλλη μία βραδιά, το περασμένο Σάββατο το βράδυ, υπεύθυνοι επί της υποδοχής στην είσοδο του ΚΥΤΤΑΡΟ, ήταν ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας μαζί με τον γνωστό «πορτιέρη» του Ελληνάδικου, τον Τάσο οι οποίοι καλωσόριζαν τον κόσμο που πήγαινε για το εκπληκτικό Live της Μάνιας Ασλάνογλου!
-Και ήταν και οι δυο… άψογοι στα καθήκοντά τους!
……
*Μετά από πολύ καιρό (ξανά) έκανε την εμφάνισή της στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ το περασμένο Σάββατο και η Λένα Φερεσιάδου η οποία ανέλαβε καθήκοντα στο γνωστό πόστο της στη… «μάρκα»!
-Ο φωτογραφικός φακός του «ΜΑΧΗΤΗ» τη… «συνέλαβε» να κάθεται στο γνωστό σκαμπό της να πίνει μάλιστα καφέ και όχι κάποιο ποτό και να απολαμβάνει τα τραγούδια της Μάνιας!!!
……
*Και οι εκπλήξεις στο ΚΥΤΤΑΡΟ δεν σταματάνε εδώ!!!
-Έτσι λοιπόν μετά το Live της Μάνιας Ασλάνογλου το περασμένο Σάββατο και το αναμενόμενο live του Γιώργου Κουμουλίδη και του Μάριου Κιοσσέ το ερχόμενο Σάββατο 28 Απριλίου, ο Τάκης Αλεξούδας προγραμμάτισε ένα «εμβόλιμο» Live μια βραδιά πριν και συγκεκριμένα αυτή την Παρασκευή 27 Απριλίου, σε μουσική επιμέλεια του Βαλάντη Παπαδημητρίου με «νταουλο-τουμπερλεκοκατάσταση» με τον δημοφιλή και ειδικό στα κρουστά Σάββα Χατζησταυρίδη!
-Το πάρτι ξεκινάει στις 22:30 το βράδυ!
-Κλείστε από σήμερα ρεζερβέ στο τηλέφωνο 6982 323540 να προλάβετε γιατί αναμένεται να γίνει… χαμός!!!
……
*Μεγάλη κοσμοσυρροή σημειώθηκε όμως και στο δημοφιλές καφέ – μπάρ «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ» της Ξάνθης την περασμένη Κυριακή 22 Απριλίου για το εκρηκτικό Live με τον δημοφιλή τραγουδιστή Γιώργο Γιασεμή!
-Εκεί βρέθηκε και ο φίλος μου ο Αποστόλης Μαλουσάρης ο οποίος δηλώνει φανατικός θαυμαστής» του Γιασεμή και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα και… άρχοντα της πίστας!
-Θαυμάστε τον!!!
……
*Ιδού και ο δημοφιλής (εκ Λαυρίου) Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου έτοιμος για άλλη μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση με την ομάδα των των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Λαυρίου!
-Ο Μάκης αγωνίστηκε άλλη μια φορά ως βασικός στην εντεκάδα αλλά δεν έμαθα ποια ήταν η αντίπαλη ομάδα αλλά ούτε και το τελικό σκορ του αγώνα!

-Ίδιος ο… Μέσι ο Μάκης!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »