*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Απριλίου

Ανοιχτή επιστολή καρδιάς του Ζήση Κατσαρίκα στον Πρωθυπουργό, για την μοναδική ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ κλινική στην ΑΜΘ που "κάποιοι" θέλουν να ΚΛΕΙΣΟΥΝ!

22 Απριλίου


Κύριε πρωθυπουργέ
Συγνώμη που σπαταλώ τον πολύτιμο χρόνο σας
Κύριοι υπουργέ και αναπληρωτή υπουργέ της υγιείας
Συγγνώμη που σας αποσπώ απο το ιερό καθήκον να βρείτε τούς ενόχους στο ΚΕΛΠΝΟ.
Κύριε αρχηγέ της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Συγνώμη που σας απασχολώ απ την κατάρτιση του προγράμματος υγιείας που θα μας σώσει, με τον αρμόδιο τομεάρχη, ο οποιος επισκέφθηκε και γνωρίζει απο κοντά τα προβλήματα των νοσοκομείων της περιφέρειας
Κύριοι βουλευτές κυβερνητικοί και μη.
Συγνώμη που σας απασχολώ απ τα βαριά καθήκοντα των προβλημάτων της περιφέρειας ( πίτες, παρουσιάσεις βιβλίων , παρελάσεις και άλλες επίπονες αποστολές)
Κύριε Δυπεάρχη
Συγνώμη που σας αποσπώ απο την θεάρεστη πράξη να δυναμώσετε τα νοσοκομεία του κέντρου.
Κύριε πρόεδρε του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης συγνώμη που ταράζω τη μεγάλη προσπάθεια σας για ενίσχυση αλλων Νοσοκομείων με προσωπικό.
Κυριε περιφερειάρχα
Συγνώμη που αποσπώ την προσοχή σας απο το νομοσχέδιο για το πώς θα εκλεγείτε την επόμενη φορά.
Κυριε αντιπεριφερειάρχη υγιείας
Συγνώμη που διακόπτω την πολυάσχολη δράση σας στη υγειονομική περιφέρεια
Κυριοι αντιπεριφερειάρχες της περιφέρειας ΑΜΘ
Συγνώμη που σας αποσπώ απο το βαρύ έργο σας για τα προβλήματα του λαού
Κύριοι δημοσιογράφοι
Συγνώμη που σας ζητώ να θυσιάσετε λιγα απο τα πολύτιμα εκατοστά της εφημερίδας σας η του χρόνου σας στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις σας ( κάποιοι το έχετε κάνει, αλλα αρκεί μια φορά; Με χαρά βλέπω οτι μια απο όλες τις εφημερίδες της περιφέρειας πριν την κοινοποίηση του κειμένου μου το αναδεικνύει δεύτερη φορα!)
Θα ηθελα να σάς ρωτήσω όλους εσάς, έχετε κοιμηθεί ενα βράδυ σε δωμάτιο μίας κλινικής σαν αυτη που πάτε να κλείσετε; Έχετε δει τους ασθενείς να βογγάνε με την αγωνία του θανάτου στα πρόσωπα, λόγω λευχαιμίας, λεμφώματος, η αλλων καρκίνων του αίματος;
Έχετε δει τους γιατρούς να μην εχουν ωράριο γιατι δεν επαρκούν; Τις νοσοκόμες να τρέχουν σαν τρελές και να λες θεέ μου τωρα θα καταρεύσουν ; Να μην προλαβαίνουν (γιατί δεν επαρκούν) τα κουδούνια των ασθενών και να ακούς απο δίπλα τον κυρ Νίκο να φωνάζει: "εναν γιατρό, μια αδερφή θα πεθάνω"
Αν έχετε κοιμηθεί και το ξέρετε εγκληματείτε .
Αν δεν έχετε κοιμηθεί και δεν έχετε πάρει χαμπάρι οτι κάποιοι παίζουν παιχνίδια άλλου είδους η κανουν άλλες "εξυπηρετήσεις" εις βαρος αυτών που υποτίθεται υπηρετούν, τότε είστε ανίκανοι για αυτές τις θέσεις και παραιτηθείτε. Αυτό το σημείωμα, σας το γράφει καποιος που κοιμήθηκε και σας το γράφει τέσσερις η ώρα τα ξημερώματα με αγωνία για την επόμενη μέρα.
Αν κάποιοι πείτε δεν πειράζει υπερβολές, ΘΑ ερθουν άλλοι γιατροι, διότι κάνουμε προσπάθειες....θα σας πω, πως και τώρα καναν προσπάθεια για ενίσχυση αλλα καταφεραν και την αποδυναμώνουν και όσοι μείνουν (αν μείνει κανείς απ' τους γιατρούς) λόγω πίεσης ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΉΣ.
Υ.Γ Αυτα τα γράφει :
Καποιος που κοιμήθηκε δυο νύχτες στην αιματολογική κλινικη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου
Αλεξανδρούπολης

Υ. Γ2 Κοιμηθείτε και εσείς κύριοι με ήσυχη την συνείδηση σας, αλλά πριν πέσετε για ύπνο, περάστε απο μια αίθουσα χημειοθεραπείας να δειτε να στοιβάζονται δέκα ασθενείς και ρωτήστε τους για τα προβλήματα!
Υ.Γ3
ΖΗΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΙΚΑΣ 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »