*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Απριλίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Το "ξέσπασμα" του Φανουράκη όταν βρήκε την πόρτα...κλειστή!

26 Απριλίου
*Ειλικρινά υποκλίνομαι! Μόνο ο Μανώλης Φανουράκης θα είχε τέτοιο… «αέρα», ώστε χθες το μεσημέρι πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης να κάνει… σαματά, γιατί με το που άνοιξε το ασανσέρ και πήγε στο γραφείο του Δημάρχου βρήκε… την πόρτα κλειστή στις 1 to meshm;eri!
-Με αποτέλεσμα να τ’ ακούσει και (η απούσα) γραμματέας!
……
*Και με πιο απλά λόγια. Μπορεί λοιπόν η «πιάτσα» έξω βλέποντας ή ακούγοντας τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης να νομίζει ότι Δημαρχόπουλος και  Φανουράκης μόνο στα «χέρια» δεν έχουν «πλακωθεί» ακόμη…
-Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική!!!
-Ο Φανουράκης μπαίνει στο γραφείο του Δημάρχου Ξάνθης σαν το… σπίτι του και χωρίς καν να χτυπάει την πόρτα του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, εκτός από...χθες το μεσημέρι!
……
*Τι συνέβη την Τετάρτη το μεσημέρι; Διαβάστε καρέ καρέ το αυθεντικό συμβάν…
Παίρνει λοιπόν το ασανσέρ λίγο πριν ξεκινήσει στις 13.00 η Οικονομική Επιτροπή ο Φανουράκης και με το που ανοίγει η πόρτα, φεύγει «βολίδα» για το γραφείο του Δημάρχου Ξάνθης, πάει ν’ ανοίξει την πόρτα και την βρίσκει…κλειστή!
Κι αυτό γιατί ο μεν Δήμαρχος απουσίαζε στην Αθήνα, η δε γραμματέας επίσης απουσίαζε είτε γιατί έφυγε… νωρίτερα, είτε γιατί είχε… άδεια! Οπότε τα άκουσε ο Γιώργος Γκοδοσίδης…
….
*(σ.σ. Κατά τη γνώμη μας πάντως αν έκανε …«σκασιαρχείο» η Γραμματέας, καλώς της τα «έριξε» ο Φανουράκης, , γιατί έπρεπε να είναι εκεί και από τη μια να ενημερώνει τον κόσμο για την απουσία του Δημάρχου κι από την άλλη να ορίζει τα ραντεβού του…! Κι αν δεν μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά της, να δηλώσει παραίτηση και να την κάνει…).
……
*Οπότε μετά το χθεσινό συμβάν, ποιος είδε τον Φανουράκη και δεν… φοβήθηκε! Είναι δυνατόν, από τις 1 το μεσημέρι να είναι κλειστό το γραφείο του Δημάρχου Ξάνθης; Διαμαρτυρήθηκε…
-Γι’ αυτό σου λέω Μανώλη! 
-Κατέβα εσύ Δήμαρχος, για να δέχεσαι τον κόσμο ακόμη και στο…τζοκεράδικο!
……
*Η συνέχεια ωστόσο ήταν ακόμη πιο… «φευγάτη»! Καθότι ενώ υποτίθεται η παράταξη Κοινωνία Δημοτών έχει εκπροσώπους στην Οικονομική Επιτροπή, επειδή ήταν παρών μόνο ο Γιώργος Μυλωνάς, εμφανίστηκε ο… Φανουράκης ως… αρχηγός και ζήτησε εκτός ημερήσιας διάταξης «κουβέντα» για τους… υπόγειους κάδους, προκειμένου να υποστηρίξει με ακόμη μεγαλύτερο πάθος τα συμφέροντα του ….«προμηθευτή»!
Μόνο που ατύχησε!
……
*Καθότι δεν μπορεί να τρέχει Ανοιχτός διεθνής διαγωνισμός κι εσύ να θέλεις… κουβεντούλες για ένα θέμα που βρίσκεται σε εξέλιξη…
Και που σύμφωνα με τον Νόμο, όποιος έχει αντιρρήσεις, μπορεί να κάνει ένσταση στο… ΕΣΗΔΗΣ!!!
-Κύριε Φανουράκη, κύριε προμηθευτά, κάνατε λοιπόν ένσταση;
(σ.σ. Φυσικά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος  τον τάπωσε για μια ακόμη φορά…διότι κάποια στιγμή ο Φανουράκης πρέπει και να μάθει, τουλάχιστον τα στοιχειώδη!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »