25 Απριλίου

Στο Λιμένα Θάσου από χθες το ένα σκάφος του Κώστα Παπαβραμίδη! Μέρα παραμέρα, δρομολόγια προς Σαμοθράκη και Τένεδο!

25 Απριλίου
Στο Λιμένα της Θάσου βρίσκεται από χθες το ένα από τα τέσσερα συνολικά σκάφη που διαθέτει ο Ξανθιώτης επιχειρηματίας Κώστας Παπαβραμίδης, προκειμένου το φετινό καλοκαίρι να κάνει δρομολόγια μέρα παρά μέρα στη Σαμοθράκη και την Τένεδο (2 και 1.5 ώρες αντίστοιχα) ενώ για την Ρόδο αναχωρεί και ένα από τα ταχύπλοα που παραμένει στο Λιμάνι της Μυκόνου.
Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος χθες στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου, τα νέα δεδομένα στον Ελληνικό τουρισμό προϋποθέτουν και νέες ναυτιλιακές κινήσεις…
Πρόκειται για ναυτιλιακές εταιρείες ΝΕΠΑ που ασχολούνται τον Τουρισμό και βλέποντας συνεχώς αυξανόμενη την Τουριστική κίνηση στις Ελληνικές παραλίες, αναπροσαρμόζουν και τις επόμενες κινήσεις..
Ο Κώστας Παπαβραμίδης διαθέτει συνολικά τέσσερα σκάφη. Τρία ταχύπλοα κι ένα τουριστικό πλοίο που διαθέτει καπετάνιο, πλήρωμα  τριών ατόμων και  6 καμπίνες με 12-15 κρεβάτια και μπορεί να κάνει διάφορες εκδρομές στο Πέλαγος για οικογένειες και παρέες.
Βλέποντας λοιπόν μπροστά ο Κώστας Παπαβραμίδης, αποφάσισε να μεταφέρει το ένα από τα σκάφη του στη Ρόδο όπου η κίνηση έχει πολλαπλασιαστεί και το άλλο στη Θάσο, κλείνοντας ήδη συμφωνία με ναυτικό πράκτορα από τη Σαμοθράκη, προκειμένου να κάνει μέρα παρά μέρα το δρομολόγιο από τη Θάσο είτε με γκρούπ, είτε με ζευγάρια που θέλουν να γνωρίσουν και τα δυο νησιά.
Όπως είπε στην Ανοιχτή γραμμή το συγκεκριμένο καράβι θα διανύει την απόσταση Θάσος-Σαμοθράκη σε δυο ώρες και την απόσταση Θάσος-Τένεδος σε 1.5 ώρα.
Σημειώνεται ότι σήμερα το απόγευμα αναμένεται στη Ξάνθη ο Κώστας Παπαβραμίδης, προκειμένου αύριο να πάει στο Λιμένα Θάσου και σε συνεννόηση με τον καπετάνιο και το πλήρωμά του, να ξεκινήσουν από 27 Απριλίου τα δρομολόγιά τους με διάφορα γκρουπ που καταφτάνουν στο νησί, αφού ήδη έκλεισε συνεργασία με διαφόρους ξενοδόχους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »